ελληνική μουσική
    563 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ακούστε το νέο τραγούδι των Rolling Stones!

    Το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησαν οι Rolling Stones, μετά από επτά χρόνια! 

    Ακούστε το νέο τραγούδι των Rolling Stones!

    Γράφει το μέλος KLEONopc
    2 άρθρα στο MusicHeaven
    Τρίτη 16 Οκτ 2012

    Το τραγούδι Doom and Gloum είναι ένα από τα κομμάτια που θα περιλαμβάνεται στην αναμενόμενη συλλογή τους με τίτλο GRRR! Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου.

    Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια που ο Mick Jagger, ο Keith Richards, ο Charlie Watts and ο Ronnie Wood βρίσκονται μαζί στο στούντιο. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στο Παρίσι σε παραγωγή του "μόνιμου" παραγωγού των Rolling Stones, τον Don Was. Ο Don Was δούλεψε με την μπάντα στα άλμπουμς Voodoo Lounge,  Stripped,  Bridges To Babylon,  Licks Live,  A Bigger Bang.


    Tags
    Μουσικά Είδη:LoungeΚαλλιτέχνες:BangCharlie



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #25535   /   16.10.2012, 13:11   /   Αναφορά

    Πω πωωω ... πραγματική έπκληξη !!! Πολύ ωραίο τραγούδι !!! Αφενός οι Stones έχουν ανανεώσει τον ήχο τους, προσαρμόζοντάς τον στα δεδομένα της εποχής μας, αφετέρου το τραγούδι τους έχει "άρωμα από τα παλιά" !!! Και το βασικότερο : Το τραγούδι αποπνέει την αίσθηση της "αλητείας", έχει αυτό το "αλανιάρικο" ύφος που ήταν ανέκαθεν σήμα - κατατεθέν της μπάντας !!! Και ο στίχος τους ... οι Stones με τους στίχους τους πράττουν ξανά αυτό που ... πράττουν εδώ και πολλά χρόνια : Μάς λεν τα πράγματα έξω απ' τα δόντια και ... σ' όποιον αρέσουνε !!! Μπράβο Stones !!! Ακόμη και στα 70 τους .... μάς αφήνουν άφωνους !!!!  

    #25600   /   25.10.2012, 08:28   /   Αναφορά

    Εμένα μου θυμίζει πολύ το Gimme all your loving απο τους ZZ Top. θα περιμένα κάτι καλύτερο απο Rolling Stones

    #25601   /   25.10.2012, 13:38   /   Αναφορά

    Μάλλον μέτριο θα το χαρακτήριζα... Κατά τη γνώμη μου κάθε καλλιτέχνης πρέπει να έχει αυτογνωσία και να καταλαβαίνει πότε πρέπει να αποχωρήσει...