ελληνική μουσική
    503 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ένα βιβλίο ταξιδεύει στα σύννεφα

    Μια βόλτα στα σύννεφα: την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, δύο πολύ αγαπημένες ραδιοφωνικές φωνές μας ταξιδεύουν στα σύννεφα για την αγάπη...

    Ένα βιβλίο ταξιδεύει στα σύννεφα

    Παρασκευή 02 Νοέ 2012

    Αυτή την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, δύο πολύ αγαπημένες ραδιοφωνικές φωνές, της Βάνας Δαφέρμου (2ο πρόγραμμα 103,7 ΕΡΑ) και του Κωστή Λυμπερόπουλου (Love Radio 97,5) θα απαγγείλουν ποιήματα της Στέβης Σαμέλη από το βιβλίο "Μια βόλτα στα σύννεφα" στην παρουσίαση που θα γίνει στις 6.30μμ στον πολυχώρο  Black Duck (Χρ.Λαδά 9α Αθήνα).  

    Πρόκειται για ένα βιβλίο που υμνεί τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή και τις αξίες που την κάνουν σημαντική: την ελευθερία, την αλληλεγγύη, την αγνότητα, την ειλικρίνεια, το σεβασμό, την ηθική. Ένα βιβλίο γραμμένο με αισιοδοξία και ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο αύριο, σε μια εποχή που η απογοήτευση και η πικρία τείνουν να κυριαρχήσουν όλων των συναισθημάτων.

    Μιλούν για το βιβλίο, ο καθηγητής - Διδάκτωρ Φιλοσοφίας  Θεόδωρος Τσούχλος και ο Δισκογραφικός Παραγωγός & τραγουδοποιός - ηθοποιός, Άγγελος Σφακιανάκης, ο οποίος θα παρουσιάσει και το πρώτο μελοποιημένο ποίημα του βιβλίου.

     





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε