ελληνική μουσική
    477 online   ·  210.821 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    The Killers: μας εύχονται και φέτος Καλά Χριστούγεννα!

    Είναι πλέον παράδοση κάθε χρόνο τέτοιες μέρες το Rock συγκρότημα The Killers να μας εύχεται Καλά Χριστούγεννα με τον δικό του μοναδικό τρόπο για φιλανθρωπικό σκοπό.

    The Killers: μας εύχονται και φέτος Καλά Χριστούγεννα!

    Πέμπτη 06 Δεκ 2012

    Για 7η συνεχή χρονιά από το 2006, το επιτυχημένο συγκρότημα The Killers έδωσε στη δημοσιότητα στις 4/12, το νέο τους Χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τίτλο I feel it in my bones.

    The Killers: μας εύχονται και φέτος Καλά Χριστούγεννα!

    Το single κυκλοφόρησε όπως και τα προηγούμενα, για την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS και είναι πλέον διαθέσιμο μέσω iTunes. 'Ολα τα έσοδα από τις πωλήσεις του κομματιού αυτού θα δωθούν για την υποστήριξη του έργου της παγκόσμιας οργάνωσης RED που μάχεται υπέρ του αγώνα κατά του AIDS στην Αφρική.

    Αδράξαμε την ευκαιρία και συγκεντρώσαμε όλα τα Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια των The Killers για σας, με αντίστροφη χρονολογική σειρά:

     

    Το 4ο και πιο πρόσφατο άλμπουμ τους, κυκλοφόρησε φέτος τον Οκτώβριο και έχει τίτλο Battle Born. Μεταξύ άλλων το κομμάτι Miss Atomic Bombπου είναι το 2οsingleτου άλμπουμ έχει ήδη γνωρίσει επιτυχία:

    To συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες όπως το single Mr. Brightside (2004) που σημείωσε τεράστια επιτυχία, και το πρώτο τους άλμπουμ το Hot Fuss. Μέχρι σήμερα μας έχουν δώσει εξαιρετικά κομμάτια όπως τα When We Were Young (2006), Human (2008) και Spaceman (2009). Στις μεγαλύτερές τους επιτυχίες διακρίνουμε μια καθαρόαιμηRockμπάντα που ισορροπεί το συναίσθημα με την δύναμη.



    Πηγές: thekillersfansite.com, newnownext.com, thekillersmusic.com


    Tags
    Μουσικά Είδη:RockΚαλλιτέχνες:The Killers



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε