ελληνική μουσική
    514 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Rolling Stones: ένας γάμος ...μια πώληση και ένα νέο άλμπουμ!

    Είναι πλέον γεγονός ότι ο Ronnie Wood, o κιθαρίστας των Rolling Stones παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες για 3η φορά την εκλεκτή της καρδιάς του Sally Humphries στο Λονδίνο με κουμπάρο τον Rod Stewart.

    Rolling Stones: ένας γάμος ...μια πώληση και ένα νέο άλμπουμ!

    Κυριακή 30 Δεκ 2012

    Τον προηγούμενο μόλις μήνα η Daily Mail ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι έκανε την εμφάνισή του στα British Fashion Awards με βέρες από τον μυστικό τους γάμο. Η ανακοίνωση των αρραβώνων του Ronnie Wood με την Sally Humphries, την 34χρονη θεατρική παραγωγό, έγινε μόλις τον Οκτώβριο. Ο Rob Stewart τέλεσε χρέη κουμπάρου από την πλευρά του Wood και ο Paul McCartney ήταν ένας από τους 50 εκλεκτούς καλεσμένους του πολύ κλειστού αυτού γάμου. Οι φίλοι του Ronnie Wood, Mick Jagger και Keith Richards δεν παρεβρέθηκαν.

    Rolling Stones: ένας γάμος ...μια πώληση και ένα νέο άλμπουμ!


    Tο διαζύγιο του Ronnie Wood από την 2η σύζυγό του έγινε το 2008. Μια συλλογή από έργα τέχνης και σημαντικά αναμνηστικά που ανήκε στο ζευγάρι έγιναν σημείο διαμάχης στα πλαίσια του διακανονισμού του διαζυγίου τους που οριστικοποιήθηκε το 2011. Σύμφωνα με το Reuters, η πώληση της σπάνιας αυτής συλλογής ολοκληρώθησε μέσα σε ένα σαββατοκύριακο στο Beverly Hills. Στην ιδιαίτερη αυτή συλλογή, συμπεριλαμβάνονταν αντικείμενα που είχαν συγκεντρωθεί τις τελευταίες 4 δεκαετίες κατά την διάρκεια της μουσικής πορείας του Wood και περιείχε ρούχα, μουσικά όργανα και διάφορα άλλα αναμνηστικά από τις περιοδείες του.

    Rolling Stones: ένας γάμος ...μια πώληση και ένα νέο άλμπουμ!


    Ανάμεσα σε αυτά τα κομμάτια υπήρχε και μια κιθάρα Fender Stratocaster του 1955 με την οποία έπαιζε επί σκηνής και πουλήθηκε για $ 60.800. Μια κάρτα που είχε κοπεί από την κιθάρα που ο Keith Richards έδωσε στον Wood πουλήθηκε για $6.875. Ενώ μια λιθογραφία όπου είχε ζωγραφήσει ο Wood τον Eric Clapton και την είχαν υπογράψει και οι δύο πουλήθηκε για $5.120. Μέρος από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον πλειστηριασμό αυτό δώθηκαν στο MusicCares έναν φιλανθρωπικό οργανισμό για μουσικούς. Τα απομνημονεύματα της συζύγου του, Jo Wood που περιλαμβάνουν αφηγήσεις από τον 23χρονο γάμο με τον κιθαρίστα ετοιμάζονται  και θα είναι στα βιβλιοπωλεία τον Φεβρουάριο του 2013.

    To ολοκαίνουργιο κομμάτι των Rolling Stones Doom and Gloom αποτελεί μια εξαιρετική πρώτη γεύση του άλμπουμ που ετοιμάζουν και θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό με τίτλο Grrr! Το video clip τους αγγίζει όλα τα σύγχρονα προβλήματα με τα οποία καλείται η κοινωνία να δώσει τις μάχες της. Με αφορμή την επέτειο των 50 τους χρόνων έπαιξαν πρόσφατα το πρώτο τους live από το 2007 στο La Trabendo στο Παρίσι σαν ένα πρώτο “ζέσταμα” πριν το μεγάλο τους show στο Λονδίνο και το Newark στο New Jersey στις 15 Δεκεμβρίου. Υπάρχουν φήμες οι οποίες ελπίζουμε να επιβεβαιωθούν για μια σειρά από συναυλίες που σχεδιάζουν να δώσουν οι γερόλυκοι της Rock μουσικής το 2013!


    Υ.Σ. Ανυπομονούμε γιατί ...It's only Rock n' Roll but ...we love them!!!

    Πηγές: telegraph.co.uk, rollingstone.com, Daily Mail, Reuters


    Tags
    Μουσικά Είδη:RockΚαλλιτέχνες:Paul McCartneyEric ClaptonRod StewartΜουσικά Όργανα:κιθάραΕταιρίες:StratocasterFender



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #26309   /   06.01.2013, 13:50   /   Αναφορά

    let-it-bleedIt is Rolling stones, who are still rolling. Ε.Σ.