ελληνική μουσική
    743 online   ·  210.849 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    ...και το όνομα αυτού: “Delta Machine”!

    Το θρυλικό συγκρότημα της δεκαετίας του '80 Depeche Mode, ανακοίνωσε και επίσημα το όνομα του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου 2013. Το Delta Machine από την Columbia βρίσκεται προ των πυλών!

    ...και το όνομα αυτού: “Delta Machine”!

    Κυριακή 27 Ιαν 2013

    Αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά που βγάζουν στην αγορά μετά το Sounds Of The Universe, του 2009. Η παραγωγή έχει γίνει από τον επί σειρά ετών συνεργάτη τους Ben Hillier.

    Αν και οι ρίζες των Depeche Mode βρίσκονται βαθιά μέσα στην ηλεκτρονική Pop του '80, πολλά Metal συγκροτήματα τους αναφέρουν ως ένα από τα βασικά group που επηρρέασαν και καθόρισαν την μουσική τους κατεύθυνση. Σε αυτές τις μπάντες συμπεριλαμβάνονται οι Deftones, Linkin Park, Fear Factory και Rammstein.

    Το Delta Machine, που θα παρουσιαστεί στο κοινό στις 26 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει εκτός από την απλή και ειδική έκδοση με 4 extra κομμάτια και ένα βιβλίο 28 σελίδων με φωτογραφικό υλικό από τους Depeche Mode.  Αυτό το καλοκαίρι το συγκρότημα προγραμματίζει μια περιοδεία στην Ευρώπη διάρκειας 34 ημερών και στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι πρόκειται να επισκεφτούν και την χώρα μας το Μάϊο.

    Το πρώτο video του άλμπουμ θα βρίσκεται στην διάθεση του κοινού μέσω VEVO, από 1η Φεβρουαρίου και ο τίτλος του είναι Heaven.

    Παραθέτουμε και τα υπόλοιπα κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στο Delta Machine:

    01 Welcome to My World
    02 Angel
    03 Heaven
    04 Secret to the End
    05 My Little Universe
    06 Slow
    07 Broken
    08 The Child Inside
    09 Soft Touch/Raw Nerve
    10 Should Be Higher
    11 Alone
    12 Soothe My Soul
    13 Goodbye

    Bonus disc:

    01 Long Time Lie
    02 Happens All the Time
    03 Always
    04 All That's Mine

    Πηγές: ultimate-guitar.com, pitchfork.com


    Tags
    Μουσικά Είδη:MetalPopΚαλλιτέχνες:RammsteinDeftonesDepeche ModeLinkin Park



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #26542   /   28.01.2013, 13:04   /   Αναφορά

    Το tour στην Ευρώπη ξεκινά στις 7 Μαϊου και ακόμα δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση του setlist (?)  Μάλλον θα έχει πολύ υλικό από τον καινούριο δίσκο για την προώθησή του.

    #26543   /   28.01.2013, 15:34

    Πιθανολογούμε ότι αυτή θα είναι η κατεύθυνση δηλ. ένταση στο promo του νέου άλμπουμ γιατί και στα ξένα μέσα δεν έχουμε βρει άλλες σχετικές αναφορές. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα χρονολογικά θα είμαστε από τους πρώτους που θα έχουν την ευκαιρία να νοιώσουν τον παλμό της νέας τους δουλειάς...



    {#emotions_dlg.thumbup}