ελληνική μουσική
    485 online   ·  210.819 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Coachella 2013: Μουσικό Φεστιβάλ... Κορυφής!

    Οι Red Hot Chili Peppers, Phoenix, Blur, Stone Roses, Lou Reed, Postal Service, the Yeah Yeah Yeahs και New Order είναι μόνο μερικά από τα super ονόματα της μουσικής βιομηχανίας που θα λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ Coachella 2013 που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στην Καλιφόρνια.

    Coachella 2013: Μουσικό Φεστιβάλ... Κορυφής!

    Δευτέρα 04 Φεβ 2013

    Η λίστα των συμμετεχόντων στο φεστιβάλ The Coachella 2013, έχει επισήμως ανακοινωθεί και οι Red Hot Chili Peppers, Blur, The Stone Roses και Phoenix έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα συμμετάσχουν στο μουσικό αυτό φεστιβάλ που θα γίνει για 14η χρονιά.

    Δύο Σαββατοκύριακα γεμάτα μουσική στην Καλιφόρνια αυτό τον Απρίλιο περιμένουν τους λάτρεις του είδους. Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που θα συμμετάσχουν είναι οι Lou Reed, Postal Service, the Yeah Yeah Yeahs, New Order, Wu-Tang Clan και Parov Stelar, How to destroy angels, Grimes, Dead can Dance και πολλοί ακόμα.



    Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ είναι είτε σε φάση επανασύνδεσης είτε έχουν νέα δουλειά να παρουσιάσουν. Οι Phoenix και the Yeah Yeah Yeahs ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ μετά από αρκετά χρόνια αυτό τον Απρίλιο.

    Οι The Stones Roses και οι New Order επανασυνδέθηκαν και περιόδευσαν τον περασμένο χρόνο ξανά ως group και οι Wu-Tang Clan δουλεύουν πάνω σε ένα νέο άλμπουμ για να γιορτάσουν την 20ή τους επέτειο.

    Για την φετινή διοργάνωση Coachella υπήρχαν φήμες που καλά κρατούσαν για πολλές εβδομάδες και ήθελαν ανάμεσα στα group που θα έπαιζαν στο φεστιβάλ και τους Rolling Stones και Daft Punk. Αλλά την τελευταία εβδομάδα οι Stones επιβεβαίωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ και ο Mick Jagger είπε ότι το συγκρότημα δεν θα προλάβει να είναι έγκαιρα έτοιμο για να μπορέσει να συμμετάσχει, αν και οι πρόσφατες εμφανίσεις τους στο τέλος του 2012 στην Αγγλία και Αμερική ήταν επιτυχημένες. Επίσης οι Daft Punk αν και έχουν νέο LP στα σκαριά επιβεβαίωσαν τους διοργανωτές ότι φέτος δεν θα είναι μαζί τους.

    Το πρώτο διήμερο του Coachella 2013 θα είναι 12-14 Απριλίου και το δεύτερο μουσικό διήμερο 19-21 Απριλίου.

    Η προπώληση των εισητηρίων έχει ήδη ξεκινήσει από τις 29/1.

    Coachella 2013: Μουσικό Φεστιβάλ... Κορυφής!

    Πηγές: rollingstone.com, coachella.com


    Tags
    Μουσικά Είδη:DancePunkΚαλλιτέχνες:Lou ReedDaft PunkRed Hot Chili PeppersWu-Tang Clan



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #26592   /   04.02.2013, 16:23   /   Αναφορά

    Παμε;

    #26593   /   04.02.2013, 17:28

    Θα είναι σίγουρα μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όποιον καταφέρει να παραβρεθεί... 2 διήμερα με ότι πιο σύγχρονο έχει να παρουσιάσει η ξένη μουσική σκηνή... νέες δουλειές, συνεργασίες... όλα θα είναι εκεί σε μια υπέροχη κοιλάδα... μουσική, μουσική, μουσική μέχρι τελικής πτώσεως! :)