ελληνική μουσική
    726 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    B.D. FOXMOOR: 1.100 τραγούδια είναι λόγος γιορτής!

    Ο b.d.foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) ιδρυτής των Active Member κι εμπνευστής του low bap, συμπλήρωσε με τον ερχομό του 2013, 1.100 τραγούδια στη δισκογραφία και το γιορτάζει στο Σταυρό του Νότου.

    B.D. FOXMOOR: 1.100 τραγούδια είναι λόγος γιορτής!

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Τετάρτη 13 Φεβ 2013

    B.D. FOXMOOR: 1.100 τραγούδια

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

    ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB

     

    O B.D. FOXMOOR γιορτάζει τα 1.100 τραγούδια και ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου.  Ιδανικό βράδυ λοιπόν για όσους ξέρουν περί τίνος πρόκειται και καλή ευκαιρία γι αυτούς που έχουν χάσει επεισόδια.

     

    1100 τραγούδια μέσα σε 20 χρόνια. Αν δεν είναι αυτός λόγος για γιορτή τότε ποιός είναι. Ο b.d.foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) ιδρυτής των Active Member κι εμπνευστής του low bap, συμπλήρωσε με τον ερχομό του 2013, 1.100 τραγούδια στη δισκογραφία.

    B.D. FOXMOOR: 1.100 τραγούδια είναι λόγος γιορτής!

    Οι παραγωγές (όπως προτιμά να λέει την σύνθεση), οι στίχοι (τα πολεμοφόδια απ´ το αρσενάλι του) και η παρουσίαση τους είναι αυτά που έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση όσων έχουν γνώση των καιρών και συνεχίζουν να σκαρώνουν όμορφα πράγματα, σαν ένας σπασμένος κώδικας.

    B.D. FOXMOOR: 1.100 τραγούδια είναι λόγος γιορτής!

    Μ´ αυτό τον κώδικα λοιπόν ο αλητάμπουρας από το Πέραμα, άντρεψε, καλομεγάλωσε, μοιράστηκε, αγαπήθηκε, μισήθηκε κι έγινε πατέρας τριών παιδιών. Μέσα από τον πύρινο και σύντομο δρόμο του κατάφερε ν´ αφήσει μπροστά μας μέχρι τώρα, τόσα όσα άλλοι θα χρειάζονταν 3 ζωές. Πιστός στο βάθεμα του, κάποιες φορές αδυνατούμε ακόμα κι εμείς οι κοντινοί του να τον προλάβουμε, να τον κατανοήσουμε. Ο χρόνος σ´ αυτή τη περίπτωση είναι αλλόκοτα σχετικός. Αυτή την περίπτωση λοιπόν τιμούμε και γιορτάζουμε, όσοι μεγαλώσαμε με τους στίχους και τους ήχους του στις 15/2 στο Σταυρό του Νότου (Club).

    Παραγωγή STRAY MUSIC

     

    ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ  Club ,

    Φραντζή & Θαρύπου 35-37,  Ν. Κόσμος Τηλ.

    Κρατήσεων: 2109226975, 2109239031

    ΕΙΣΟΔΟΣ 10€ - ΕΝΑΡΞΗ 10.30μ.μ.


    Tags
    Καλλιτέχνες:Active Member



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #26642   /   13.02.2013, 15:18   /   Αναφορά

    Σπουδαίο πράγμα,ό,τι έμπνευση είχε κάποτε τώρα έχει χαθεί μεταξύ πομπώδων λέξεων και ύμνων για την ελίτ του.

    #26669   /   15.02.2013, 17:39   /   Αναφορά

    1100 τραγούδια, σαφώς, όταν κυκλοφορείς σε δίσκο ακόμη και μονόλεπτες εμπνεύσεις της τουαλέτας προφανώς και μπορείς να το κάνεις αυτό σε 20 χρόνια. Όσο για τις παραγωγές: Δεν αποκαλεί έτσι τη σύνθεση, απλά ξέρει ότι αυτό που κάνει είναι παραγωγή ήχου. 90% sampling και 10% δικές του (απλοϊκές και μέτριες συνήθως) ηχογραφήσεις.


    Όσο για τις ζωντανές του εμφανίσεις: Κουράζεται τόσο εύκολα που καταντάει κουραστικός. Και όχι, δε φταίει το βάρος του, ίδιος ήταν και πριν 15 χρόνια αλλά έβγαινε στη σκηνή και θέριζε για ώρες. Πλέον μετά το εικοσάλεπτο ζορίζεται να πάρει ανάσα.


    Εκτιμώ πάντως ότι στην αφίσα λέει BD Foxmoor και όχι Active Member. Η σύνθεση αυτού του συγκροτήματος αλλάζει κάθε βδομάδα με αποτέλεσμα να πληρώνεις εισιτήριο για να δεις Active Member και να σου λέει "Η Sadahzinia δε μπόρεσε να έρθει" και να έχει στα μπόσικα έναν πρωτοεμφανιζόμενο DJ ο οποίος δεν έχει δουλέψει ποτέ με το συγκρότημα ούτε πριν αλλά ούτε και 3 χρόνια μετά το live.