ελληνική μουσική
    520 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Την Κυριακή ο Hovhannes Berberian στο Radio Musicheaven

    17/2/2013, 6-8μμ, ο κιθαρίστας Hovhannes Berberian είναι φιλοξενούμενος του Musicheaven Radio στην εκπομπή "Κυριακάτικοι Επισκέπτες" του Χάρη Αρώνη και μας παρουσιάζει το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ που υπογράφει ως συνθέτης, με τίτλο "Whispers of the soul".

    Την Κυριακή ο Hovhannes Berberian στο Radio Musicheaven

    Γράφει ο Χάρης Αρώνης (AR-On)
    26 άρθρα στο MusicHeaven
    Σάββατο 16 Φεβ 2013

    Ένας υπέροχος κιθαρίστας κι ένα νέο CD άλμπουμ με πολύ ψυχή, υπόσχονται ένα όμορφο Κυριακάτικο απόγευμα στο Radio Musicheaven.

    Σας περιμένουμε αυτή την Κυριακή στις 6 μ.μ. στο www.radio.musicheaven.gr, όχι μόνο για να γνωρίσετε έναν σημαντικό καλλιτέχνη κι ένα αξιόλογο άλμπουμ, αλλά και για να συμμετέχετε ενεργά στην κουβέντα μας, με τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας.

     

    Την Κυριακή ο Hovhannes Berberian στο Radio Musicheaven

    Hovhannes (Γιάννης) Berberian - Βιογραφικό

    Ο Hovhannes Berberian ξεκίνησε σε ηλικία 12 χρονών μαθήματα κλασσικής και ηλεκτρικής κιθάρας, με καθηγητή τον Βασίλη Αρχιτεκτονίδη. Αργότερα, έκανε μεταπτυχιακό στο Trinity College of Music, στο Λονδίνο.

    Έπαιξε σε πολλά ροκ συγκροτήματα, όπως οι Baronetti και οι Pop’s μαζί με τον Κώστα Δουκάκη (κιθαρίστα των «Εξαδάκτυλλο» και «Socrates»), τον Αντώνη Τουρκογιώργη και πολλούς άλλους αξιόλογους μουσικούς. Μετοικώντας στον Καναδά για πέντε χρόνια, συνεργάστηκε με ντόπια ροκ συγκροτήματα.

    Συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Κωνσταντίνα, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Μαίρη Λίντα, ο Σταμάτης Κόκοτας και πολλοί άλλοι. Τελευταία συνεργασία του, με τους «Νόμος 4000», δίνοντας συναυλίες στο Κύτταρο και άλλους συναυλιακούς χώρους.

    Το πρώτο του CD, με τίτλο "Whispers of the Soul" κυκλοφορεί από την FM Records. Περιλαμβάνει δέκα κομμάτια, από τα οποία εφτά είναι με ξένο στίχο και τρία με ελληνικό. Εξαιρετικές και οι ερμηνείες των κομματιών από την Galina Ivahnova, την Ειρήνη Βουτσινά και τον Αλέξανδρο Μπουγιούρη. Ήδη έχει ξεχωρίσει το κομμάτι "I'll be leavin' you", ένα ατμοσφαιρικό μελωδικό ταξίδι το οποίο αξίζει να ακολουθήσετε. Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #26677   /   16.02.2013, 18:35   /   Αναφορά

    Καλή εκπομπή!! :)