ελληνική μουσική
    1139 online   ·  210.851 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ο Elvis Costello και οι Roots με ολοκαίνουργιο άλμπουμ!

    Οι Roots ήταν το μόνιμο συγκρότημα της εμπομπής Late Night με τον Jimmy Fallon. Απέδειξαν τις ικανότητές τους συνοδεύοντας καλεσμένους όπως οι Carly Rae Jepsen και Mariah Carey. Με τον καλεσμένο όμως Elvis Costello υπήρξε η τέλεια χημεία και έτσι προχώρησαν σε ευρύτερη συνεργασία δημιουργώντας από κοινού ένα καινούργιο άλμπουμ.

    Ο Elvis Costello και οι Roots με ολοκαίνουργιο άλμπουμ!

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 22 Φεβ 2013

    Ο θρύλος Elvis Costello ταίριαξε τόσο καλά με τους Roots κατά την διάρκεια των διαφόρων εμφανίσεών τους στην εκπομπή Late Night με τον Jimmy Fallon ώστε η συνεργασία αυτή να εξελιχθεί και από το ένα κομμάτι που αρχικά είχαν ετοιμάσει για τις ανάγκες της εκμπομπής, να περάσουν σε ολόκληρο άλμπουμ το οποίο θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει γύρω στις 20 Απριλίου.

    Ο Elvis Costello και οι Roots με ολοκαίνουργιο άλμπουμ!

    Ο Questlove, ο αρχηγός της μπάντας και drummer των Roots μίλησε πρόσφατα για την εμπειρία που είχε από τη συγκεκριμένη συνεργασία. Είπε πως είναι να τζαμάρεις με τον Costello στο καμαρίνι του συγκροτήματος μέσα στο studio όπου έκαναν τα γυρίσματα της εκπομπής Late Night, αλλά και για το άλμπουμ που δημιούργησαν μαζί. Ο Questlove, είπε ότι μετά την τρίτη εμφάνιση του Elvis Costello, τους άρεσε τόσο πολύ που σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλή ιδέα να κάνανε ένα κομμάτι μαζί. Από το ένα κομμάτι πέρασαν γρήγορα στα τέσσερα τραγούδια και τελικά καταλήξανε να έχουν ένα εκπληκτικό άλμπουμ ο τίτλος του οποίου παραμένει προς το παρόν μυστικός ακολουθώντας την επιθυμία του Costello.

    Το μόνο που μέχρι τώρα έχει δωθεί ως πληροφορία στην δημοσιότητα είναι ότι είναι μια συλλογή από 20 συνολικά κομμάτια και ότι είναι εκπληκτικό. Το συγκεκριμένο άλμπουμ όπως συμπλήρωσε ο Questlove τους έχει δώσει πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και είναι το μοναδικό σε όλη την πορεία του συγκροτήματος για το οποίο νοιώθουν έντονα την ανάγκη να καυχηθούν.

    Αναμένουμε τα νεώτερα!

    Πηγές: stereogum.com,Billboard.com, rollingstone.com


    Tags
    Καλλιτέχνες:Elvis CostelloBillboardMariah Carey



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε