ελληνική μουσική
    656 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Οι ΖΖ Top περιοδεύουν στην Ευρώπη!

    Οι ZZ Top, μόλις ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Αυστραλία και επόμενος σταθμός είναι η Ευρώπη από τις 18 Ιουνίου μέχρι και τις 14 Ιουλίου για μια σειρά συναυλιών. 

    Οι ΖΖ Top περιοδεύουν στην Ευρώπη!

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Κυριακή 31 Μαρ 2013

    Έχοντας μόλις ολοκληρώσει την περιοδεία τους στην Αυστραλία κατά την διάρκεια της οποίας είχαν και κάποιες κοινές εμφανίσεις με τους Guns N’ Roses στις 9 & 20 Μαρτίου, οι ZZ Top, έβαλαν πλώρη για την Ευρώπη. Προγραμματίζουν μια σύντομη σε διάρκεια καλοκαιρινή περιοδεία από τις 18 Ιουνίου μέχρι και τις 14 Ιουλίου, λίγο πριν επιστρέψουν και πάλι στην Αμερική για να συμμετάσχουν σε δύο καλοκαιρινά φεστιβάλ συμπεριλαμβανομένου του Bonnaroo και του Ετήσιου Sturgis Motorcycle Rally.

    Εκτός από το πρόγραμμα της νέας τους περιοδείας αξίζει να σημειωθεί ότι ο κιθαρίστας τους Billy Gibbons θα ξανασυνεργαστεί για δύο εμφανίσεις με τους Moving Sidewalks, την προηγούμενη μπάντα του δηλαδή από τα τέλη της δεκαετίας του 1960. Η πρώτη εμφάνιση ολοκληρώθηκε χθες στη Νέα Υόρκη και η επόμενη είναι προγραμματισμένη για τις 28 Απριλίου στα πλαίσια του φεστιβάλ Austin Psych στο Τέξας.

    Σύμφωνα με δηλώσεις του Billy Gibbons στον τύπο η απόφαση να ξανασυνεργαστούν με το συγκρότημα πάρθηκε με σκοπό να τους δωθεί η ευκαιρία να ξαναπαίξουν μαζί ζωντανά μερικά από τα δικά τους low down rockin’ Blues. Πέρα από αυτό δεν έχουν σχεδιάσει κάτι άλλο τουλάχιστον προς το παρόν.

    Πηγή: zztop.com


    Tags
    Μουσικά Είδη:BluesΚαλλιτέχνες:ZZ Top



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε