ελληνική μουσική
    850 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Η Katy Perry ετοιμάζει νέο άλμπουμ με τον Dr. Luke!

    Katy Perry έχει ήδη ολοκληρώσει σχεδόν το μισό από το νέο της άλμπουμ που ακολουθεί το προηγούμενη δουλειά της με τίτλο Teenage Dream που κυκλοφόρησε το 2010.

    Η Katy Perry ετοιμάζει νέο άλμπουμ με τον Dr. Luke!

    Σάββατο 20 Απρ 2013

    Η Katy Perry ξανασυνεργάζεται για το νέο της album με τον Dr. Luke που θεωρείται από τους κορυφαίους δημιουργούς της ποπ μουσικής. Η νέα της δουλειά. Ας ελπίσουμε ότι η καινούργια της δουλειά θα ακολουθήσει την επιτυχημένη πορεία του προηγούμενου επιτυχημένου δίσκου της με τίτλο Teenage Dream που κυκλοφόρησε το 2010. 

    Η ίδια δήλωσε στην τύπο πως όταν βάζει τον εαυτό της σε χρονοδιάγραμμα, όταν δεσμευτεί δηλαδή στην εταιρεία της για το πότε θέλει να κυκλοφορήσει η νέα της δουλειά, τότε είναι που ξεκινάει η μεγάλη κούρσα ταχύτητας για εκείνη. Τότε είναι που ξεκινάει να πιέζει πραγματικά τον εαυτό της.

    Ο Dr. Luke έχει γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Perry, όπως τα κομμάτια: Teenage Dream, Last Friday Night (T.G.I.F.), E.T., I Kissed a Girl και το Hot n Cold.

    Η Perry συνεργάζεται ακόμα με τους: Max Martin, Greg Wells και άλλους για αυτό το άλμπουμ μια που πιστεύει ότι είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας όταν υπάρχει η συμμετοχή πολλών επιλεγμένων συνεργατών.

    O Wells την βοηθάει να γράφει με ευκολία, ενώ οι Max και Luke είναι και αυτοί που την πιέζουν περισσότερο. Ως ομάδα έχουν συγκεκριμένη δυναμική και αρμοδιότητες. Ο κάθε ένας έχει το δικό του αντικείμενο ενασχόλησης που όλοι μαζί δημιουργούν ωραία αποτελέσματα. Ο Max επιλέγει την μουσική, ο Luke την παράγει και εκείνη γράφει στίχους και ερμηνεύει. Η Perry συνεργάζεται ακόμα με τους California Gurls και Teenage Dream συνεργάτη της Bonnie McKee και τόνισε ότι παρουσίασε τρεις φορές τους Teenage Dream πριν προχωρήσουν τελικά σε ηχογράφηση.

    Η Perry ανέφερε ότι έχει γράψει ένα καινούργιο κομμάτι με τον τίτλο "Double Rainbow" με τον McKee και τον Greg Kurstin και επέλεξε το κομμάτι Firework ως το πιο σημαντικό από όσα έχει γράψει ποτέ. Το τραγούδησε τον Οκτώβριο του 2012 σε μια εκδήλωση με αυτιστικά παιδιά και αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της.

    Πηγή: rollingstone.com, billboard.com


    Tags
    Καλλιτέχνες:Katy PerryΕταιρίες:Martin



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε