ελληνική μουσική
    797 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Melentini: The Running Blue Orchestra Live

    Ο προσωπικός δίσκος της δημιουργού των Sequence Theory Project παίρνει σάρκα και οστά στο Six Dogs την Παρασκευή 10 Μαϊου 2013. Vintage Pop, dark cabaret, ισλανδικό Post Rock, παραδοσιακά ιρλανδικά τραγούδια και βαλκανικά νανουρίσματα υπόσχονται να σας παρασύρουν μέσα από minimal μουσικές διαδρομές.

    Melentini: The Running Blue Orchestra Live

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 06 Μαΐ 2013

    Η Μελεντίνη (MELENTINΙ) είναι δημιουργός του ηλεκτρονικού σχήματος Sequence Theory Project, οι οποίοι μετρούν δύο ψηφιακά άλμπουμ στο ενεργητικό τους και πολυάριθμες ζωντανές εμφανίσεις σε πολιτιστικές και εικαστικές δράσεις, καθώς και μέλος της μουσικής οικογένειας των Universe 217, συμμετέχοντας στη δισκογραφία και τις συναυλίες τους παίζοντας πιάνο και τρομπέτα.



    Μετά από σειρά συνθέσεων για θεατρικές παραστάσεις, η Μελεντίνη γράφει και ενορχηστρώνει τον προσωπικό της δίσκο με τίτλο "Explosions around, the desert inside" που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Restless Wind. 


    Η ηχητική της φόρμα είναι βασισμένη σε ένα ευρύτερο μουσικό φάσμα με αναφορές στη vintage Pop, το dark cabaret, το ισλανδικό Post Rock, τα παραδοσιακά ιρλανδικά τραγούδια και τα βαλκανικά νανουρίσματα, ενώ τα κύρια χαρακτηριστικά που διέπουν όλα τα κομμάτια του δίσκου είναι ο αργός ρυθμός και η minimal δομή.



    Η Μελεντίνη με τους Running Blue Orchestra (ένα ιδιότυπο μουσικό σχήμα που απαρτίζουν μέλη των Sequence Theory Project, Gravity says i κ.α) ζωντανεύουν το “Explosions around, the desert inside” στη σκηνή του six d.o.g.s.

     

    Six Dogs (Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι)

    Παρασκευή 10 Μαϊου στις 21:30

    Είσοδος: 5€

    Melentini: The Running Blue Orchestra Live


    Tags
    Μουσικά Είδη:PopPost RockRockΜουσική Εκπαίδευση:ρυθμός



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε