ελληνική μουσική
    448 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Σε πρώτη εμφάνιση

    Διαγωνισμός Τραγουδιού - 1η Θέση: Λέω Λόγια

    Ο Μιχάλης Κλεάνθης, η Ερωφίλη και η Σοφία, μας μιλούν για το σπουδαίο αυτό τραγούδι, το Λέω Λόγια, που κατέκτησε την 1η θέση στον 3ο Διαγωνισμό Τραγουδιού του MusicHeaven.

    Διαγωνισμός Τραγουδιού - 1η Θέση: Λέω Λόγια

    Τετάρτη 22 Μαΐ 2013

    Μετά τις "Γρίλιες" τι;

    Πέρασαν κοντά τρία χρόνια, όταν οι «Γρίλιες» κέρδισαν την αγάπη σας τη 2η θέση στον 2ο Διαγωνισμό Τραγουδιού του MusicHeaven. Ήταν ένα τραγούδι προσωπικό, με αυτοβιογραφικά στοιχεία, γραμμένο και τραγουδισμένο απ’ τον ίδιο άνθρωπο. Είπα λοιπόν πως δεν θα κάνω το ίδιο πάλι. Οι επαναλήψεις με κουράζουν και αν θα έστελνα κάτι στον 3ο Διαγωνισμό, δεν θα ήταν κάτι προσωπικό, ούτε ως γραφή ούτε ως απόδοση. Θα ήταν κάτι συλλογικό.

    Το κυριότερο δεν θα ήταν τραγουδισμένο από εμένα.

    Το «Λέω Λόγια» ήταν το καταλληλότερο!

    Στίχοι της Σοφίας, ερμηνεία της Ερωφίλης και στο ρεφρέν του τραγουδιού οι Ηπειρώτες. Δύο μέλη απ’ το πολυφωνικό σχήμα Ηπείρου, ο Βαγγέλης Κώτσου και η Βερόνικα Ηλιοπούλου.

    Το γεγονός ότι ο δίσκος μας ξεκίνησε απ’ το ΜusicHeaven με τις «Γρίλιες», ήταν για μας ένας ακόμη λόγος να ανταποδώσουμε την τιμή που μας έγινε, στέλνοντας το «Λέω Λόγια», που ήταν και το ομότιτλο τραγούδι του CD μας.

    Τι λέει το Λέω Λόγια με λίγα λόγια;

    Το «Λέω Λόγια» είναι ένας ύμνος στον κύκλο της ζωής. Γέννηση, πορεία ζωής, έρωτας, θάνατος και πάλι γέννηση. Με συμβολισμούς και εικαστικές εικόνες, μας οδηγεί στο τελετουργικό μέρος του ύμνου στο ρεφρέν.

    Ο στίχος : «Λέω Λόγια Γεια Λέω Γειά …Γέλα Λέω Γειά» είναι ένα λογοπαίγνιο, εμπνευσμένο απ’ τους φωνητικούς λαρυγγισμούς των Ινδιάνων, των Λαπώνων και των Ηπειρωτών (του Κλώστη), που χρησιμοποιούν παρηχήσεις των γραμμάτων Γ(άμμα) και Λ(άμδα).

    Εδώ το φτιάξαμε να βγάζει νόημα στην Ελληνική γλώσσα και δεν είναι απλώς ήχοι, λαρυγγισμοί, ή λα λα λα…

    Σαν να μαζεύτηκε η οικογένεια ή η φυλή γύρω απ’ τη φωτιά και να ευχαριστεί με το τραγούδι της την φύση, για το δώρο της ζωής!

    Η περιπέτεια της δημιουργίας

    Το «Λέω Λόγια» έμεινε δύο χρόνια χωρίς ρεφρέν. Μας έμοιαζε με Κέλτικη μπαλάντα που μιλά για τον κύκλο της ζωής. Ότι κι αν γράφαμε για ρεφρέν και μελωδικά και στιχουργικά μας φαινόταν αταίριαστο και χωρίς λόγο ύπαρξης.

    Ήμασταν με κάτι φίλους διακοπές όταν oλοι πήγαν απογευματινή βόλτα στη θάλασσα. Εμείς μείναμε στην βεράντα του δωματίου για περισυλλογή. Εγώ με την κιθάρα και η Σοφία με το μπλοκ ακουαρέλας της να σκιτσάρει. Έπαιζα αφηρημένα μια πεντατονική κλίμακα και σιγοψιθύριζα, μουρμούραγα αόριστες νότες.

    - "Τι είν ‘ αυτό;", με ρωτάει

    - "Τίποτα συγκεκριμένο. Αυτοσχεδιάζω στην πεντατονική σαν Ηπειρώτης."

    - "Εμένα μου μοιάζουν Ινδιάνικα. Για κάντο πάλι."

    Άρχισα να γίνομαι πιο συγκεκριμένος με τους λαρυγγισμούς, ώσπου μετά από ώρα πήρε μελωδική φόρμα.

    - "Αυτό είναι!", λέει η Σοφία

    - "Ποιο;"

    - "Το ρεφρέν που ψάχνουμε."

    - Μα λαρυγγισμούς θα βάλουμε για ρεφρέν;

    - Ας τα κάνουμε λόγια, που να βγάζουν νόημα… και γράφει στο μπλοκ της κάτω απ’ το σκίτσο, το ρεφρέν του τραγουδιού:

    «Λέω Λόγια Γεια Λέω Γειά …Γέλα Λέω Γειά»!

    Με τη ματιά της Ερωφίλης

    (αφηγείται η Ερωφίλη Κλεάνθη)

    Από την αρχή της δημιουργίας του τραγουδιού, μέχρι τη διαδικασία της εγγραφής του στο στούντιο, την έκδοσή του και τέλος τη συμμετοχή του "Λέω Λόγια" στον 3ο Διαγωνισμό του MusicHeaven πέρασε πολύς καιρός. Εμπειρίες πρωτόγνωρες κι ενδιαφέρουσες.

    Για την αρχή της δημιουργίας του τραγουδιού δε μπορώ να πω πολλά, γιατί θα μεταφέρω αυτό που βίωσα από το "παιδικό" μου βλέμμα τότε. Το μόνο που θυμάμαι έντονα και ξεκάθαρα ήταν η συγκέντρωση και το βλέμμα των δημιουργών την ώρα που το συνέθεταν εκείνο το μεσημέρι, που ενώ δεν καταλάβαινα ακριβώς τι γίνονταν, ένοιωθα πως κάτι σημαντικό "γεννιέται".

    Στη συνέχεια συζητήσεις και αντιρρήσεις των υπόλοιπων συντελεστών, σχετικά με τις επιλογές του συνθέτη στην ερμηνεύτρια και στη συμμετοχή του πολυφωνικού της Ηπείρου. Και εδώ ήρθε η δική μου σειρά. Η δική μου προσωπική αγωνία και συμβολή.

    Πρόβες, στρες πριν την ηχογράφηση, ισορροπώντας μεταξύ των προσωπικών σου προσδοκιών αλλά και το άγχος να "καλύψεις" το όραμα του συνθέτη και της στιχουργού.

    Όλα αυτά μέχρι να ανάψει το κόκκινο φωτάκι της ηχογράφησης.

    Εκείνη την ώρα ζωγραφίζεις τις νότες με τη φωνή σου και είσαι μόνη με αυτές. Μόλις τελειώσει ψάχνεις το βλέμμα του συνθέτη για να καταλάβεις αν όλα πήγαν καλά. Και έπειτα μετά την επεξεργασία έρχεται η ώρα που τ’ ακούς ολοκληρωμένο. Πάντα με τη συνοδεία αυτής της χαρακτηριστικής ταχυκαρδίας, που για να φύγει, πρέπει να ακούσεις το κομμάτι αρκετές φορές, για να συνειδητοποιήσεις αν είσαι εσύ ευχαριστημένη από εσένα και οι άλλοι απ’ τις προσδοκίες τους για σένα.

    Τέλος αποφασίσαμε να το στείλουμε στον 3o Διαγωνισμό Τραγουδιού του MusicHeaven γιατί το τραγούδι για εμάς είναι αγαπημένο.

    Σαν δημιουργία, εμπεριέχει μέσα της και τους τρεις μας.

    Αυτή είναι η πορεία του "Λέω Λόγια" μέσα από τα μάτια μου εν συντομία.

    Όλα αυτά είναι τόσο όμορφα για μένα! Και στ' αλήθεια με αυτά και μόνο, θα ήθελα να ασχοληθώ... Αυτό ήθελα να κάνω ! Η αλήθεια είναι πως δεν έμεινα ανεπηρέαστη από τα πυρά. Σοκαρίστηκα από την κακία και τη λασπολογία και δε θα το κρύψω! Ουσιαστικά τίποτα απ’ όλα αυτά δε με αφορά πραγματικά.

    Με αφορούν, μόνο η τέχνη με την οποία ασχολούμαι,

    η ζύμωσή μου, η σπουδή μου και η καλλιέργειά μου μέσα σ’ αυτήν.

    Ευτυχώς, πέρα από αυτές τις άτυχες στιγμές που υποχρεωτικά υπομένεις, είχα την χαρά και την τιμή να εισπράττω - να εισπράττουμε μία απίστευτη αγάπη για το "Λέω Λόγια" και αυτό είναι συγκινητικό και πολύτιμο.

    Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Κάποιες φορές το "ευχαριστώ" μπορεί να ακούγεται μικρό αλλά είναι πραγματικό και ουσιαστικό! Άλλωστε το "Λέω Λόγια" είναι ένα παραμύθι και στα παραμύθια υπάρχει πάντα και το καλό και το κακό. Ευτυχώς το καλό είναι αυτό που μένει στο τέλος και αυτό το θετικό συναίσθημα μου μένει τελικά.

    Σας ευχαριστώ πολύ όλους

    Ερωφίλη Κλεάνθη

    Διαγωνισμός Τραγουδιού - 1η Θέση: Λέω Λόγια

    Για τον Διαγωνισμό

    Απ’ τη μια να βλέπεις και να εισπράττεις αποδοχή, αγάπη, προτροπές, αστέρια.

    Κι απ’ την άλλη κάποιοι, να επιτίθενται σε ότι μπορούν κι όπως μπορούν.

    Φαίνεται ότι το ένα προσκαλεί το άλλο …

    Εμείς μιλάμε με τραγούδια.

    Και οι φίλοι μας τραγούδησαν και κάλυψαν τον θόρυβο

    Λέω Λόγια … Γέλα λέω γεια

    Δυο Λόγια απ’ τη Σοφία

    Τα υπόλοιπα τα ξέρετε…

    Στο στούντιο

    Σπουδαία εμπειρία να στήνεται η πολυφωνία μπροστά σου! Δεν θα ξεχάσω την άνεση, την φροντίδα και τον τρόπο που απέδιδαν την αρχική ιδέα οι δυό τους. Με μια ματιά, μια λέξη μια συμβουλή, μια γνώμη. Θυμάμαι την Βερόνικα να κάνει τους ψηλούς ισοκράτες και τον Βαγγέλη να ηχογραφεί τον κλώστη.

    Οι στιγμές φορτισμένες και τώρα η Ερωφίλη στο μπούθ…

    -Μου φαίνεται ότι είναι ψηλά ο τόνος.

    - Πρέπει να είναι ψηλά, για να έχει η ήχος σου την παιδική αθωότητα …

    - Το πιασα, πάμε …

    Η Ερωφίλη ήταν μια νεράιδα, ένα αερικό που αφηγείται ένα παραμύθι. Με τίτλο : «Ο κύκλος της ζωής». Και οι Ηπειρώτες στο ρεφρέν κάνουν το τελετουργικό της μύησης στη ζωή. Είχα και τα τέσσερα στοιχεία που χρειαζόμουν Νερό, Φωτιά, Γη και Αέρα. Το τραγούδι κλείνει με μια Ανάσα …

    Διαγωνισμός Τραγουδιού - 1η Θέση: Λέω Λόγια
    Διαγωνισμός Τραγουδιού - 1η Θέση: Λέω Λόγια
    Διαγωνισμός Τραγουδιού - 1η Θέση: Λέω Λόγια

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

    Ο Μιχάλης Κλεάνθης τραγουδάει και γράφει τραγούδια από παλιά. Στις μπουάτ "Απανεμιά", "Εσπερίδες", ένα φεγγάρι στο "Σταυρό του νότου". Από πέρσι έχει αναλάβει το τιμόνι του πλοίου στη μουσική σκηνή "ΒΑΤΡΑΧΟΙ". Εκεί παίζει τα τραγούδια που αγαπάει και τα "δικά του"...

    Έχει δύο προσωπικούς δίσκους ο πρώτος με τίτλο "στραγάλια στον κατήφορο" Και ο δεύτερος «Λέω Λόγια» μαζί με την Ερωφίλη Κλεάνθη, έναν σαν συνθέτης με τίτλο "νύχτα γυμνή" και δυο ανεπίσημες κυκλοφορίες " ταξιδεύοντας με το Μάνο" και "... ζωντανά στους βατράχους...".

    Γνώρισε τον Χατζιδάκι και συνεργάστηκε με τον Γιώργο Ζωγράφο, τον Νίκο Κυπουργό, τον Γιάννη Αργύρη, τον Πάνο Κατσιμίχα, τον Γιάννη Νικολάου, τον Σταμάτη Μεσημέρη και άλλους.

    Έχει διδαχτεί, κλασική κιθάρα, θεωρητικά, κλασικό και σύγχρονο τραγούδι.

    Διδάσκει σύγχρονο τραγούδι 10 χρόνια τώρα.

    Το τραγούδι του "γρίλιες" διακρίθηκε με το 2ο βραβείο στον 2ο διαγωνισμό τραγουδιού του MusicHeaven.

    Το τραγούδι του "Λέω Λόγια" με στίχους της Σοφίας διακρίθηκε με το 1ο βραβείο στον 3ο διαγωνισμό τραγουδιού του MusicHeaven

    Η Ερωφίλη Κλεάνθη είναι 23 χρονών.

    Ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι από τότε που θυμάται τον εαυτό της.

    Έχει διδαχτεί κλασική κιθάρα θεωρητικά και σπουδάζει σύγχρονο τραγούδι και ηλεκτρικό μπάσο.

    Είναι τελειόφοιτος στο τμήμα προσχολικής αγωγής Αθηνών.

    Έχει δανείσει τη φωνή της σε τραγούδια θεατρικών παραστάσεων και συμμετείχε δισκογραφικά στην πρώτη δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη Κλεάνθη καθώς και σαν φιναλίστ στον πρώτο διαγωνισμό Eurovision Junior με το τραγούδι της ¨κάντε κάτι¨. Εμφανίζεται ανελλιπώς στους βατράχους τα τρία τελευταία χρόνια. Ενώ στο δίσκο «Λέω Λόγια» ερμηνεύει έξι τραγούδια

    Το τραγούδι "Λέω Λόγια" που ερμηνεύει με το Πολυφωνικό σχήμα Ηπείρου διακρίθηκε με το 1ο βραβείο στον 3ο διαγωνισμό τραγουδιού του MusicHeaven

    Links

    Παρουσίαση δίσκου

    Youtube Channel

    http://www.jumpingfish.gr/mixalis-kleanthis

    Διαγωνισμός Τραγουδιού - 1η Θέση: Λέω Λόγια


    Tags
    Καλλιτέχνες:ΕρωφίληΜιχάλης ΚλεάνθηςEurovisionΜουσικά Όργανα:κιθάρα



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #27277   /   22.05.2013, 17:13   /   Αναφορά

    συγχαρητήρια από εμένα!


    περιμένω άρθρο και για το 2° "Μαστίχα Μύρισα" που προσωπικά είναι το αγαπημένο μου


    #27280   /   22.05.2013, 17:26

    Εδώ σχολιάζουμε για το πρώτο Mickat. Aσφαλώς και θα ακολουθήσει άρθρο για το δεύτερο όπως ήδη έγινε για το τρίτο.


    #27281   /   22.05.2013, 17:35

    εντάξει μη με μαλώνεις...


    #27312   /   27.05.2013, 17:12

    #27278   /   22.05.2013, 17:15   /   Αναφορά

    Τοσο ωραίο! Τόσο μαγικό!



    Περπατάς στη βροχή με τα χέρια ανοικτά
    μια σταγόνα από κείνη κι εσυ
    Μια ανάσα μικρή, της ψυχής μου η φωνή
    κάνεις κύκλους στο φως σου να βγει


    Παραμύθι παλιό, μυστικό στο βυθό
    τα μαλλιά σου χαλί μαγικό
    Θέλω να κρατηθώ, ν' ανέβω κι εγώ
    στ' όνειρό σου μια θέση να βρω


    Να 'ρθει η νύχτα κι εσύ στο σκοτάδι γυμνη
    μια ευχή, μια μικρή προσευχή
    Στη σιωπή να κρυφτώ, σα κρασί να σε πιω
    να σκορπίσω, στα δυο να κοπώ

    #27282   /   22.05.2013, 17:48

    Παρ ότι δε σας ξέρω σας ευχαριστώ πολύ..


    #27279   /   22.05.2013, 17:22   /   Αναφορά

    Ωραίο τραγούδι στο σύνολό του. Καλοτάξιδη πορεία από δω και πέρα...

    #27283   /   22.05.2013, 18:28   /   Αναφορά

    Πραγματικα πολυ ομορφο τραγουδι...ολο το συνολο μαγικο...η μουσικη,τα ηπειρωτικα φωνητικα,οι στιχοι με εντυπωσιασαν..ειδικα τωρα που διαβασα την "ιστορια" τους!πολλα συγχαρητηρια!

    Administrator
    #27284   /   22.05.2013, 18:41   /   Αναφορά

    Μιχάλη, Ερωφίλη και Σοφία, σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε το τραγούδι σας μαζί μας. Σας αξίζουν πολλά μπράβο που το "ψάξατε" σε όλα τα επίπεδα και δουλέψατε χωρίς βιασύνη, για να βγει ένα άκουσμα τόσο ελληνικό, όσο και τόσο διαφορετικό.


    Ελπίζω και εύχομαι, τόσο το Λέω Λόγια, όσο και τα υπόλοιπα αξιόλογα τραγούδια του Διαγωνισμού να τ' ανακαλύψει, να τ' αγκαλιάσει και να τ' αγαπήσει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται.


    Μαζί θα τα πούμε από κοντά την επόμενη Πέμπτη στις 22.00, στο Radio MusicHeaven, σε μια συνέντευξη που πιστεύω πως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    #27285   /   22.05.2013, 19:39   /   Αναφορά

    Περπατάς στη βροχή με τα χέρια ανοικτά
    μια σταγόνα από κείνη κι εσυ
    Μια ανάσα μικρή, της ψυχής μου η φωνή
    κάνεις κύκλους στο φως σου να βγει


    Παραμύθι παλιό, μυστικό στο βυθό
    τα μαλλιά σου χαλί μαγικό
    Θέλω να κρατηθώ, ν' ανέβω κι εγώ
    στ' όνειρό σου μια θέση να βρω


    Λέω Λόγια Γεια Λέω Γειά …Γέλα Λέω Γειά


    αυτό ήταν..... με απογείωσε στο άκουσμά του μου δημιούργησε πολλές και διαφορετικές εικόνες!


    Από τραγούδι έγινε ένας ύμνος  !


    Την συνέχεια την ξέρετε !


    Καλοτάξιδο !

    #27286   /   22.05.2013, 23:48   /   Αναφορά

    Συγχαρητηρια Μιχαλη, Σοφια, Ερωφιλη για το πανεμορφο ταξιδι που μας χαρισατε!!!{#emotions_dlg.walkman} Παντα ομορφες εμπνευσεις να εχετε και καλη συνεχεια!!!!{#emotions_dlg.beer}{#emotions_dlg.beer}{#emotions_dlg.beer}

    #27287   /   23.05.2013, 01:48   /   Αναφορά

    Από την στιγμή που φανερώσεις ένα τραγούδι, ανήκει σε οποίον το αγαπήσει.
    Με οποίον τρόπο το αγαπήσει ο καθένας, δεν μπορείς να τον προορίσεις.
    το μεγάλωσες το έθρεψες,του φόρεσες τα πιο ωραία και ταιριαστά ρουχα,εφυγε...
    πια είναι στο χέρι του καθενός να το αντιμετωπίσει όπως αισθάνεται,
    Το λέω λόγια είναι το δώρο σας, προς όλους όσους το αγαπήσουν!!!
    Αυτό το διαμάντι θα ζήσει θα ταξιδεύει και θα αγαπηθεί.

    #27289   /   23.05.2013, 07:49   /   Αναφορά

    δεν ειμαι ακροατης της γενικοτερης κατηγοριας που αντιπροσωπευει η μουσικη του κομματιου ,καθως  δεν εχω 'μεγαλωσει ΄ με παραδοσιακα ακουσματα και κατεπεκταση δεν τα 'καταλαβαινω' , ομως ειναι πολυ ενδιαφερον το κειμενο που εξηγει την  πορεια της δημιουργιας του κομματιου .


    Μοιαζει σαν το κρασι ,που οι δημιουργοι το περιμεναν να ωριμασει ,χωρις να βιαζονται να το βγαλουν προς τα εξω .


    Γιατι προφανως οι ανθρωποι ειναι 'υπηρετες ' της πραγματικης μουσικης και οχι 'φασονατζηδες ' ,οι οποιοι εχουν κυριαρχησει στην συγχρονη 'επωνυμη' ελληνικη μουσικη πραγματικοτητα . 


    Η πορεια των δημιουργων που μονο τυχαια δεν μοιαζει ειναι φανερο οτι συνδυαζει το 'μερακι ' , την καλλιτεχνικη φλεβα και ταλεντο μαζι την επαγγελματικη με την καλη εννοια νοοτροπια . 


    Συγχαρητηρια  .



    #27292   /   23.05.2013, 10:01   /   Αναφορά
    Το παρασκήνιο της δημιουργίας ενός τραγουδιού..είναι πάντοτε ενδιαφέρον!!!Πόσο μάλλον του συγκεκριμένου!!!Καλοτάξιδο και να δημιουργείτε πάντοτε όμορφα πράγματα!!!!!!:)
    #27293   /   23.05.2013, 14:20   /   Αναφορά

    Μπράβο για τη διάκριση στο 3ο διαγωνισμό του ΜΗ! Περισσότερα μπράβο για την όμορφη αυτή σύνθεση και τη συνεργασία όλων όσων εμπλέκονται σε αυτή.


    Ένα 'ευχαριστώ' δεν είναι αρκετό για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου στο άκουσμα αυτού του όμορφου μουσικού απολετέσματος! Καλοτάξιδο τόσο το τραγούδι όσο και όλος ο δίσκος.


    Υ.Γ. Τα 'διαμάντια' όσο κι αν τα 'θάψεις' δε χάνουν τη γυαλάδα τους. Παραμένουν εκεί, μέχρι να βρεθούν αυτοί που θα τα ξεθάψουν και να στολίσουν με αυτά τη ζωή τους...

    #27294   /   23.05.2013, 14:38   /   Αναφορά

    Έχω ακούσει το τραγούδι δεκάδες φορές και κάθε φορά μετά την εισαγωγή της κιθάρας περιμένω να ακούσω μιαν άλλη φωνή, μια φωνή ... πως να το πω; Μια πιο ενηλικιωμένη, πιο γυναικεία. Αυτό το παιδικό με ξενίζει, με ξαφνιάζει γλυκά. Όσο όμως κυλάει το κομμάτι νιώθω ότι δεν θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα καμιά άλλη φωνή με τη συγκεκριμένη μελωδία και το περιεχόμενο των στίχων.


    Αυτό όμως που με κέρδισε περισσότερο από όλα ήταν αυτή η αντίθεση τις γλυκύτητας της φωνής της τραγουδίστριας, με το «δωρικό» ηπειρώτικο πολυφωνικό άκουσμα.


    Πολύ «γευστικό» αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας. Εύχομαι να φτιάξετε και άλλα τέτοια όμορφα τραγούδια.


    Από τα τραγούδια που θα μείνουν στην μνήμη μας για πάντα και αυτό γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε καμιά συνταγή ευτυχίας, γιατί δεν μπήκε σε καλάθια, είναι μόνο του.

    #27295   /   24.05.2013, 13:06   /   Αναφορά

    Συγχαρητήρια και από μένα. Μπράβο!!!

    :) 

    #27298   /   25.05.2013, 14:30   /   Αναφορά

    Μεσα απο αυτους τους ανθρωπους δεν γινοταν να βγει κατι λιγοτερο απο το μαγικο...{#emotions_dlg.inlove}{#emotions_dlg.thumbup}

    #27313   /   27.05.2013, 17:14   /   Αναφορά

    Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για το όμορφο τραγούδι!

    #27320   /   27.05.2013, 22:35   /   Αναφορά

    Ενα τραγούδι διαφορετικό από τ΄ άλλα ! Συντελεστές τρία άτομα μουσικά εμπνευσμένα και  με ισχυρή προσωπικότητα : Μιχάλης Κλεάνθης - ο εμπνευστής και δημιουργός, Σοφία - στίχοι,συντονιστής και αυστηρός κριτής και τέλος Ερωφίλη - Οι άγγελοι κατέβηκαν και έδωσαν ζωή στη γή !!!! Οικογενειακή υπόθεση ...γιατί όχι ! Συγχαρητήρια στην οικογένεια!


    Ελπίζουμε το " Λέω λόγια.." να προωθηθεί τόσο ώστε όλοι να  " Λένε λόγια..." τραγουδώντας το ......!!!              

    #27425   /   11.06.2013, 12:05   /   Αναφορά

    Respect.... Με έστειλες αυτό το πρωί Ερωφίλη! Να'σαι καλά!

    #28236   /   15.12.2013, 14:02   /   Αναφορά

    Ωραίο τραγούδι,το ρεφραίν όμως  καταπληκτικό!Συγχαρητήρια!