ελληνική μουσική
    565 online   ·  210.844 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ο Elton John συνεργάζεται με τους Queens Of The Stone Age!

    Οι Queens Of The Stone Age είχαν μια πολύ απροσδόκητη συνεργασία στο καινούργιο τους άλμπουμ με τίτλο Like Clockwork. Το συγκρότημα ένωσε τις δυνάμεις του με τον θρύλο της Rock και εξαιρετικό πιανίστα Elton John στο τραγούδι "Fairweather Friends."

    Ο Elton John συνεργάζεται με τους Queens Of The Stone Age!

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Πέμπτη 20 Ιούν 2013

    Οι Queens Of The Stone Age είχαν μια πολύ απροσδόκητη συνεργασία στο καινούργιο τους άλμπουμ με τίτλο Like Clockwork. Το συγκρότημα ένωσε τις δυνάμεις του με τον θρύλο της Rock και εξαιρετικό πιανίστα Elton John στο τραγούδι "Fairweather Friends." Σε μια συνέντευξη που παραχώρησαν στο ΒΒC 5 Live o Homme μίλησε για την εμπειρία που είχε μέσα από αυτή τη συνεργασία με τον Elton John:

    "Είναι εργασιομανής. Είναι ένας φανατικός λάτρης της μουσικής που δεν εφησυχάζεται και διαρκώς αναζητά νέους μουσικούς δρόμους με τους οποίους θα αναμειχθεί. Είναι σε διαρκή κίνηση. Πάντα δίνει περισσότερες από 200 συναυλίες το χρόνο και είναι ένας εκπληκτικός πιανίστας."

    Μιλώντας για το κομμάτι "Fairweather Friends" ο Homme είπε: "Με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου πήρε ένα λεπτό για να συνειδητοποιήσω αν ονειρευόμουν ή όχι. Ήρθε εδώ και ηχογραφήσαμε ένα Rock τραγούδι μαζί ζωντανά, κάτι το οποίο ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Αυτό είναι και το νόημα της συνεργασίας, το να μαθαίνεις κάτι από κάποιο άλλο και για κάποιον άλλο και ίσως υπενθυμίζοντάς τους κάτι που απολάμβαναν να κάνουν. Αυτή η εμπειρία με τον Elton ήταν εκπληκτική. Είναι ένα ώριμο κομμάτι που βασίζεται στο πιάνο περισσότερο όμως από όλα είναι ένα κομμάτι που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα μιας παράξενης χημείας μέσα από μια απρόσμενη συνεργασία."

    Ο Elton John συνεργάζεται με τους Queens Of The Stone Age!

    Οι Queens Of The Stone Age αυτό το διάστημα κάνουν περιοδεία στην Ευρώπη τον Ιούνιο και Ιούλιο, πριν ξεκινήσουν τις περιοδείες τους στην Αμερική τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο με πρώτη στη σειρά μια εμφάνιση στο Φεστιβάλ Lollapalooza στις 2 Αυγούστου.


    Ο Elton John συνεργάζεται με τους Queens Of The Stone Age!

    Πηγή: gibson.com


    Tags
    Μουσικά Είδη:RockΜουσική Γενικά:συνέντευξη



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #27465   /   20.06.2013, 19:51   /   Αναφορά

    σ αυτο το αλμπουμ υπαρχουν πολοι καλεσμενοι οπως,TRENT REZNOR,MARK LANEGAN,DAVE GROHL,NICK OLIVERI,ALEX TURNER.... και αλλοι.