ελληνική μουσική
    623 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ο Bruce Springsteen προετοιμάζεται για νέο άλμπουμ...

    Ο Bruce Springsteen δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι έχει πολύ υλικό για ένα νέο άλμπουμ.

    Ο Bruce Springsteen προετοιμάζεται για νέο άλμπουμ...

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 24 Ιούν 2013

    Είναι πιθανό στο άμεσο μέλλον να έχουμε μια ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά από τον Bruce Springsteen. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες μέρες στο Rolling Stone κατά την διάρκεια της περιοδείας του ο Springsteen είπε ότι έχει υλικό με το οποίο εργάζεται τελευταία για το οποίο είναι πολύ χαρούμενος.

    Επίσης πρόσθεσε ότι έχει στα σχέδιά του την ολοκλήρωση ενός καινούργιου άλμπουμ για το οποίο διαθέτει “αρκετό υλικό”. Η τελευταία δουλειά που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2012 με τίτλο Wrecking Ball κατάφερε να αναρριχηθεί στο νούμερο ένα σε 16 χώρες ανάμεσα στις οποίες ήταν η Βρετανία και η Αμερική. Aυτό το άλμπουμ ήταν επίσης υποψήφιο για τρία βραβεία Grammy.

    Ο τραγουδιστής του Born To Run είναι στην παγκόσμια περιοδεία Wrecking Ball Tour από τον Μάρτιο και είπε ότι μαζί με την μπάντα του παράλληλα είναι και στο studio ανάμεσα στις συναυλίες δουλεύοντας πάνω στο καινούργιο υλικό.

    Ο Springsteen εξήγησε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ηχογραφεί ενώ είναι ταυτόχρονα σε περιοδεία αλλά η μπάντα του η οποία συμπεριλαμβάνει και τον Tom Morello από τους Rage Against the Machine που προσωρινά αντικατέστησε για ένα διάστημα τον κιθαρίστα Steve Van Zandt του έδωσε έμπνευση. Το νέο άλμπουμ θα είναι το 18ο του Springsteen, που έχει κυκλοφορήσει 6 συνολικά από το The Rising το 2002. Για αυτή την περίοδο όπως χαρακτηριστικά έχει πει αισθάνεται ότι είναι τα 10-12 καλύτερα χρόνια που είχε ποτέ.   

    Πηγή: telegraph.co.uk


    Tags
    Μουσική Γενικά:συνέντευξηΚαλλιτέχνες:Bruce SpringsteenGrammy



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε