ελληνική μουσική
    390 online   ·  210.819 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στο Γαλάτσι

    Ένα συγκλονιστικό πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραστούν στην συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου την Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι. Μαζί του θα είναι ο Δημήτρης Μπάσης και η Ρίτα Αντωνοπούλου.

    Συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στο Γαλάτσι

    Σάββατο 06 Ιούλ 2013

    Συναυλία του ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ

    με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ και την ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ …

    Ανοιχτό θέατρο Άλσους Βεϊκου, Γαλάτσι

    Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013, 9.00 μ.μ.

    Ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που συνταράσσει, τόσο με την διαχρονικότητά του όσο και με την επικαιρότητά του.

    Το αντίστοιχο πρόγραμμά του παρουσιάστηκε στο κατάμεστο Ηρώδειο πριν λίγες μέρες και απέστασε εξαιρετικές κριτικές.

    Ο Θάνος Μικρούτσικος δημιουργεί ένα πολύμορφο πρόγραμμα και επιλέγει αγαπημένα τραγούδια από το έργο του (Σταυρός του Νότου κ.ά.), γνωστές επιτυχίες άλλων συνθετών (Θεοδωράκη, Σπανού, Νικολόπουλου κ.ά.,) αλλά κυρίως εκείνα τα ιδιαίτερα τραγούδια του, τα λαϊκά του αλλά και αυτά που ο ίδιος ονομάζει πολιτικά τραγούδια λαϊκού αισθήματος.

    Συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στο Γαλάτσι

    «Άννα μην κλαις», «Ατομική μου ενέργεια», «Ρόζα», «Πάντα Γελαστοί και Γελασμένοι»… θα τραγουδήσουν ο Δημήτρης Μπάσης με την ρωμαλέα, λαϊκή φωνή του και τις πολύ ιδιαίτερες ερμηνείες, και η Ρίτα Αντωνοπούλου, πολυφασματική, με ακρίβεια συναίσθημα και πειθαρχία.

    Θα μεταφέρουν το τραγούδι από την σκηνή στο κοινό για να το απογειώσουν, αλλά και για να επισημάνουν το ουσιαστικό περιεχόμενο του τραγουδιού, λέγοντας τελικά ότι η ιστορία δεν πρέπει να γίνεται σιωπή.

    Συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στο Γαλάτσι

    Προπώληση:

    Δημαρχείο Γαλατσίου τηλ. 213-2055385

    Ταμείο Θεάτρου

    Public

    Viva.gr

    Εισιτήρια:

    Προπώληση – φοιτητές - άνεργοι: 10 ευρώ

    Ταμείο ημέρα συναυλίας: 12 ευρώ





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #27583   /   11.07.2013, 00:49   /   Αναφορά

    Καλημέρα. Μόλις γύρισα από τη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι. Μια σωστά οραγνωμένη συναυλία με ένα γλυκύτατο Θάνο Μικρούτσικο, μια εκθαμβωτική Ρίτα Αντωνοπούλου και ένα υπέροχο Δημήτρη Μπάση. Αν και η συναυλία άρχισε στι 10 το βράδυ, η διάρκεια της ήταν τόση όσο έπρεπε για να απογειωθούμε στους μαγικούς  κόσμους της ποίησης, των ταλαντούχων μουσικών και της απέρριτης ερμηνείας των Μικρούτσικου, Αντωνοπούλου και Μπάση. Ευχαριστώ τον αρθρογράφο, που ενημέρωσε για την συναυλία αυτή. Ε.Σ.