ελληνική μουσική
    602 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Νέο κομμάτι από τον Beck με τίτλο: I Won’t Be Long

    O Αμερικανός Beck Hansen ετοιμάζει αυτή την περίοδο δύο νέα άλμπουμ. Μας δίνει λοιπόν μικρές μουσικές "γεύσεις" για το τι έρχεται και μετά το Defriended που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο επιστρέφει με άλλο ένα νέο κομμάτι που έχει τίτλο I Won’t Be Long.

    Νέο κομμάτι από τον Beck με τίτλο: I Won’t Be Long

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 08 Ιούλ 2013

    Ο Beck επέστρεψε! Τον προηγούμενο μόλις μήνα έδωσε στη δημοσιότητα ένα κομμάτι με τίτλο Defriended και τώρα ο τραγουδιστής προσφέρει ακόμα ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται I Won’t Be Long. Αυτό το track είναι διαθέσιμο από το προσωπικό κανάλι του Beck στο YouTube.

    Το I Won’t Be Long κυκλοφορεί από σήμερα 8 Ιουλίου εκτός από την ψηφιακή μορφή και σε ένα βινύλιο 12'' και μπορεί κάποιος να το παραγγείλει μέσα από την σελίδα του καλλιτέχνη στο διαδίκτυο.

    Νέο κομμάτι από τον Beck με τίτλο: I Won’t Be Long

    Όσοι από τους fans του παραγγείλουν το συγκεκριμένο single θα πάρουν μαζί και ένα remix του τραγουδιού διάρκειας 14 λεπτών.

    Πέρα από τα δύο αυτά νέα κομμάτια που κυκλοφόρησε ο Beck ετοιμάζει δύο νέα άλμπουμ: την συνέχεια του Modern Guilt που κυκλοφόρησε το 2008 και ένα άλμπουμ με ακουστική μουσική. Στο πρόγραμμά του έχει ακόμα μερικά σόλο κομμάτια, κάποια live, το μουσικό φεστιβάλ AmericanaramA που θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου στο Jones Beach Theater, στο Wantagh της Νέας Υόρκης.

    Νέο κομμάτι από τον Beck με τίτλο: I Won’t Be Long

    Πηγές: Beck.com, www2.gibson.com


    Tags
    Καλλιτέχνες:Beck



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε