ελληνική μουσική
    823 online   ·  210.850 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Έρχεται το νέο άλμπουμ των Arcade Fire!

    Μετά την κυκλοφορία του δίσκου τους The Suburbs το 2010, οι Arcade Fire ανακοίνωσαν μέσω Twitter την ημερομηνία που θα βγει στην αγορά το νέο τους άλμπουμ.

    Έρχεται το νέο άλμπουμ των Arcade Fire!

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Τετάρτη 24 Ιούλ 2013

    Οι Arcade Fire ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας της καινούργιας τους δισκογραφικής δουλειάς, αν και ακόμα δεν έχει “βαφτιστεί” επίσημα, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

    Έρχεται το νέο άλμπουμ των Arcade Fire!

    Η Καναδέζικη Rock μπάντα απαντώντας σε σχετική ερώτηση που τους έκανε fan τους στο Twitter, απάντησαν ότι θα κυκλοφορήσουν την συνέχεια του The Suburbs που βραβεύτηκε με Grammy, στις 29 Οκτωβρίου του 2013.

    Τον Μάρτιο, το συγκρότημα ξεκίνησε την συνεργασία με τον James Murphy στην DFA Records, ένα studio ηχογραφήσεων της Νέας Υόρκης για την παραγωγή κομματιών. Αν και η ανακοίνωση της ημερομηνίας ξάφνιασε και τον ίδιο, ο Murphy δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Rolling Stone πως πραγματικά πιστεύει ότι θα είναι ένα εξαιρετικό άλμπουμ.

    Τα καλά νέα βέβαια για το συγκρότημα έχουν ξεκινήσει από τον φετινό Απρίλιο και εκτός μουσικής μια που τα βασικά μέλη των Arcade Fire, ο Win Butler και η Regine Chassagne που είναι και ζευγάρι στη ζωή, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι.


    Έρχεται το νέο άλμπουμ των Arcade Fire!


    Πηγή: rollingstone.com, mtv.com, pitchfork.com


    Tags
    Μουσικά Είδη:RockΜουσική Γενικά:συνέντευξηΚαλλιτέχνες:Grammy



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε