ελληνική μουσική
    762 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Annie Lennox και Dave Stewart ούτε που μιλάνε πια!

    Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ντουέτα της δεκαετίας του '80 αλλά σήμερα ο Dave Stewart σπάνια μιλάει με το έτερον ήμισυ των Eurythmics Annie Lennox η οποία δεν τον κάλεσε ούτε στον τελευταίο γάμο της, όπως δήλωσε ο ίδιος.

    Annie Lennox και Dave Stewart ούτε που μιλάνε πια!

    Σάββατο 27 Ιούλ 2013

    Το καλλιτεχνικό δίδυμο ήταν και ζευγάρι στη ζωή για 3 χρόνια την δεκαετία του 1970, όταν χώρισαν δημιούργησαν το διάσημο συγκρότημα των Eurythmics το 1980.

    Κατάφεραν μαζί μια σειρά από επιτυχημένα hits όπως το Sweet Dreams (Are Made of This) και το There Must Be an Angel (Playing with My Heart), πριν χωρίσουν τους δρόμους τους ακολουθώντας σόλο καριέρες το 1990.

    Αν και η ιστορία τους είναι μακροχρόνια ο 60χρονος σήμερα Stewart, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι δεν έλαβε ούτε καν πρόσκληση για τον τρίτο γάμο της Lennox στο Λονδίνο με τον Dr Mitch Besser, έναν Νοτιοαφρικανό γυναικολόγο.

    Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Independent, o Stewart δήλωσε ότι πραγματικά είχε ενοχληθεί με την στάση της μια που δεν γνώριζε ούτε το που θα γινόταν ο γάμος της. Εκείνος είναι κάτοικος του Los Angeles και μένει εκεί με τα τέσσερα παιδιά του, ενώ η Annie, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Νότια Αφρική και το Λονδίνο. Στον δημοσιογράφο, είπε ο Stewart χαρακτηριστικά, ότι θα πρέπει να την ρωτήσει γιατί δεν τον κάλεσε αφού σίγουρα θα πήγαινε αν του το ζητούσε.

    Μετά την οριστική διάλυση των Eurythmics στα 1990, συνεργάστηκαν ξανά μαζί το 2005 για την κυκλοφορία ενός single. Όμως αν και η πλειοψηφία του κόσμου πιστεύει πως οι σχέσεις τους είναι ακόμα πολύ καλές, εκείνοι σχεδόν ούτε που μιλάνε μεταξύ τους.

    Ο Steward, είναι γεννημένος στο Sunderland και έχει στο ενεργητικό του επίσης τρεις γάμους όπως και η Lennox. H τελευταία του σύζυγος είναι η Anoushka Fisz, μια Γερμανίδα φωτογράφος. Σήμερα διατηρεί μια έκθεση φωτογραφίας με πολλά από τα διάσημα ονόματα που συνεργάστηκε όμως η συλλογή του δεν περιλαμβάνει και την Annie Lennox. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με αυτή την “απουσία”, εκείνος απάντησε ότι θα έπρεπε να είναι όλη η έκθεση αφιερωμένη στην Annie και όχι να βάλει απλά μια φωτογραφίας της μαζί με την Björk και τον Mick Jagger, γιατί την θεωρεί πολύ πιο σημαντική σαν προσωπικότητα από όλους.

    Οι Eurythmics ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα pop-rock ντουέτα όλων των εποχών.

    Annie Lennox και Dave Stewart ούτε που μιλάνε πια!

    Πηγή: independent.co.uk, telegraph.co.uk


    Tags
    Μουσική Γενικά:συνέντευξη



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε