ελληνική μουσική
    605 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ακροάσεις για την Ελληνική Παραδοσιακή & Βυζαντινή Χορωδία του Εθνικού

    Οι ακροάσεις που διοργανώνει κάθε Πέμπτη το Εθνικό Ωδείο για την στελέχωση της Ελληνικής Παραδοσιακής και Βυζαντινής Χορωδίας θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. 

    Ακροάσεις για την Ελληνική Παραδοσιακή &  Βυζαντινή Χορωδία του Εθνικού

    Γράφει το μέλος MusicHeaven.gr
    939 άρθρα στο MusicHeaven
    Πέμπτη 26 Σεπ 2013

    Α κ ρ ο ά σ ε ι ς

    για την Ελληνική Παραδοσιακή &

    Βυζαντινή Χορωδία του Εθνικού Ωδείου


    • Κάθε Πέμπτη
    • Δωρεάν συμμετοχή

    Καλούνται άτομα από 17 ετών και πάνω προκειμένου να στελεχώσουν την Ελληνική Παραδοσιακή και Βυζαντινή Χορωδία του Εθνικού Ωδείου και να συμμετάσχουν στις ποικίλες εμφανίσεις της, Κυρίως προσκαλούνται οι σπουδαστές Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής.

    Οι ακροάσεις συνεχίζονται κάθε Πέμπτη στις 6.30 το απόγευμα, στο κεντρικό κτίριο του Εθνικού Ωδείου (Μάγερ 18, Πλ. Βάθης) όλο τον μήνα Σεπτέμβριο και Οκτώβριο την ίδια μέρα και ώρα.

    Η φοίτηση στο ψυχαγωγικό αυτό τμήμα προσφέρεται δωρεάν για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη Χορωδία και αρχίζει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 (6.30 – 8.30 μ.μ.).

    Ακροάσεις για την Ελληνική Παραδοσιακή &  Βυζαντινή Χορωδία του Εθνικού

    Η Ελληνική Παραδοσιακή και Βυζαντινή Χορωδία του Εθνικού Ωδείου λειτουργεί στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής που ξεκίνησε το 1995 στο Εθνικό Ωδείο. Την ευθύνη του Εργαστηρίου αλλά και τη διεύθυνση- διδασκαλία της Χορωδίας έχει ο Μιχάλης Μακρής.

    Η Χορωδία πραγματοποιεί κάθε χρόνο σημαντικές εμφανίσεις εντός και εκτός Αθηνών συμμετέχοντας σε πολιτιστικά δρώμενα εορταστικού κυρίως χαρακτήρα.

    Πληροφορίες: Γραμματεία Εθνικού Ωδείου

    τηλ. 210 5233175, 210 5248304


    Tags
    Μουσικά Είδη:Παραδοσιακή



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε