ελληνική μουσική
    469 online   ·  210.823 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ρέμος, Ασλανίδου, Ζουγανέλης στο Διογένης στούντιο

    Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σχήματα του χειμώνα, θα παρουσιαστεί στο νυχτερινό κέντρο Διογένης στουντιο από την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου.

    Ρέμος, Ασλανίδου, Ζουγανέλης στο Διογένης στούντιο

    Τετάρτη 03 Δεκ 2014

     Ο Αντώνης Ρέμος, ένας από τους καλύτερους ερμηνευτές της μουσικής ιστορίας του τόπου, ενώνει και πάλι την φωνή του με την Μελίνα Ασλανίδου, με την οποία και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις  την καλοκαιρινή περίοδο στην Θεσσαλονίκη. Μαζί τους, όμως θα βρίσκεται ένας εν των κορυφαίων και πιο αναγνωρίσιμων ηθοποιών και μουσικών της ελληνικής σκηνής, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος θα τραγουδήσει κλασσικές επιτυχίες του από το μνημειώδες έργο του στην ελληνική μουσική. Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου και Γιάννης Ζουγανέλης είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να παρουσιάσουν μια άρτια εκτελεσμένη μουσική παράσταση, η οποία σίγουρα θα αποτελέσει το γεγονός του χειμώνα.

    Το Διογενης στουντιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα, αλλά και τα πιο παλιά κέντρα της Αθήνας, Φημίζεται για την υψηλή αισθητική του και το όμορφο περιβάλλον. Είναι δημιουργία του ομίλου Παπαθεοχάρη, ο οποίος έχει κυριαρχήσει στην νυχτερινή Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε μια από τις ομορφότερες και πιο σύγχρονες μουσικές σκηνές της χώρας, ενώ παλαιότερα ήταν ένα από τα παραδοσιακά μπουζούκια της Αθήνας. Στις τάξεις του έχουν φιλοξενηθεί κορυφαία ονόματα καλλιτεχνών με τρανταχτή πορεία στο ελληνικό τραγούδι, ενώ από το συγκεκριμένο χώρο που βρίσκεται στην λεωφόρο Συγγρού και Αμφιθέας, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα ο Αντώνης Ρέμος, ο τραγουδιστής που θα ηγηθεί και του φετινού σχήματος.

    Η μουσική πορεία του Αντώνη Ρέμου είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Στο ενεργητικό του έχει αμέτρητες επιτυχίες και τραγούδια διαχρονικά που έχουν εισχωρήσει βαθιά στις ψυχές μας. Οι δισκογραφικές του δουλείες έχουν τιμηθεί με το χρώμα του χρυσού και της πλατίνας, ενώ τα περισσότερα από τα τραγούδια του έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από την εκπληκτική του ερμηνεία. Ο Αντώνης Ρέμος έχει πραγματοποιήσει πλήθος συναυλιών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας, αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια έγινε κυρίαρχος της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας και ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές του κοινού.

    Ο Αντώνης Ρέμος έχει πολύ καλή και άριστη σχέση με την οικογένεια Παπαθεοχάρη, μια συνεργασία που κρατάει από το 1995, όταν και πρωτοεμφανίστηκε στο «Διογένης». Έκτοτε, έχει πραγματοποιήσει μεγαλειώδεις εμφανίσεις σε όλα τα νυχτερινά κέντρα του ομίλου. «Διογένης» και Pantheon Theater (πρώην Αθηνών Αρένα) είναι τα μαγαζιά στα οποία πρωταγωνιστεί τις χειμερινές σεζόν, ενώ το «Thalassa stage» είναι το κέντρο της παραλιακής που τον υποδέχεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι. Την περασμένη χρονιά εμφανίστηκε στο Pantheon σε μια μοναδική συνεργασία με την Άννα Βίσση στην παράσταση «Ένα η κανένα». Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με σημαντικούς ερμηνευτές και ερμηνεύτριες, μεταξύ των οποίων είναι η Μαρινέλλα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιάννης Πάριος. Ο Αντώνης Ρέμος θα μας γοητεύσει για άλλη μια φορά από το «Διογένης» σε εμφανίσεις που θα αρχίσουν την ερχόμενη Παρασκευή.




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #29007   /   19.12.2014, 17:34   /   Αναφορά

    Χμμ. {#emotions_dlg.blink}

    #29012   /   26.12.2014, 15:38   /   Αναφορά

    Ρέμος-Ασλανίδου μου κολλάει περισσότερο, αλλά και με Ζουγανέλη μέσα... όντως το κάνει ενδιαφέρον!