ελληνική μουσική
    318 online   ·  210.844 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Σε πρώτη εμφάνιση

    Ακούστε τα Μαύρα Ρόδα, το εφηβικό συγκρότημα από τον Πειραιά!

    Τα Μαύρα Ρόδα, είναι ένα ροκ συγκρότημα μαθητών της Γ' Λυκείου από τον Πειραιά, που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη μουσική.

    Ακούστε τα Μαύρα Ρόδα, το εφηβικό συγκρότημα από τον Πειραιά!

    Παρασκευή 23 Ιαν 2015

    Το συγκρότημα δημιουργήθηκε από τον Μαρίνο Σοφίου το 2009. Μέσα σε αυτά τα χρόνια πέρασαν πολλά μέλη έτσι ώστε σήμερα να έχει διαμορφωθεί με τη Μιχαέλα Γιαννακή στα φωνητικά, τον Μαρίνο Σοφίου σε φωνητικά και κιθάρα και τον Γιάννη Κανάκη στη κιθάρα.

    Τα Μαύρα Ρόδα, έχουν λάβει πολλές θετικές κριτικές από την πρώτη τους κιόλας δουλειά με το τραγούδι Ξεχάστηκα Στο Όνειρο το καλοκαίρι του 2013, ενώ η σελίδα τους στο Facebook έχει πάνω από 200 επισκέψεις στους 4 μήνες που έχει δημιουργηθεί.

    Στην τελευταία τους δουλειά με το τραγούδι Μάτια Μπλέ, συνεργάστηκαν με τον γνωστό στιχουργό Μιχάλη Αβατάγγελο που έχει γράψει τραγούδια για τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Δημήτρη Μητροπάνο, ο οποίος ενθουσιάστηκε από την δουλεία που έγινε στο τραγούδι του και δήλωσε πως ''τα παιδιά έχουν μέλλον''.

    Το συγκρότημα, έχει δημοσιεύσει 4 τραγούδια μέχρι σήμερα, μεταξύ αυτών τα δυο προαναφερθέντα και ακόμα το Για Σένα και το Λύτρωσε Με που έχει κερδίσει τις περισσότερες εντυπώσεις στις σελίδες τους στο Youtube και στο Soundcloud. Όλες οι ηχογραφήσεις έχουν πραγματοποιηθεί με ερασιτεχνικό τρόπο και όχι σε κάποιο στούντιο.

    Ακούστε τα Μαύρα Ρόδα, το εφηβικό συγκρότημα από τον Πειραιά!
    Ακούστε τα Μαύρα Ρόδα, το εφηβικό συγκρότημα από τον Πειραιά!

    Ακόμα, τα Μαύρα Ρόδα έχουν δημιουργήσει ένα κοινό, πολύ μικρό βέβαια αλλά αυξάνεται συνεχώς μέρα με τη μέρα και έτσι δημιούργησαν και μια σελίδα στην οποία ενημερώνουν με τα νέα και οτι περιτριγυρίζει το συγκρότημα.

    Τα παιδιά έχουν εμπειριά από ζωντανό πρόγραμμα καθώς έχουν παίξει σε αρκετά μαγαζιά στον Πειραιά και είναι πάντα ανοιχτά σε προτάσεις.


    Tags
    Καλλιτέχνες:ΜπλεΜουσικά Όργανα:κιθάρα



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #29036   /   24.01.2015, 16:54   /   Αναφορά

    Μπράβο σας παιδιά!Είστε καλοί! Υπομονή, επιμονή και προσπάθεια. Όλα θα έρθουν σιγά σιγά!