ελληνική μουσική
    823 online   ·  210.851 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Camping μετά μουσικής - Καλοκαίρι 2015

    Τα camp festivals στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί. Ας δούμε τις επιλογές μας για αυτό το καλοκαίρι!

    Camping μετά μουσικής - Καλοκαίρι 2015

    Γράφει ο CHOO
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 22 Ιούν 2015

    Και με ακόμα μεγαλύτερη χαρά πως εκείνα που ξεκίνησαν ως πείραμα συνέχισαν κι εδραιώθηκαν στο συναυλιακό χάρτη του καλοκαιριού. Μικρές και μεγάλες διοργανώσεις. Με τρανταχτά ονόματα και με πιο τοπικά σχήματα. Επειδή είμαι κι η ίδια θαυμάστρια αυτού του τρόπου διακοπών, δηλαδή του συναυλιακού τουρισμού, αλλά και φυσικά του camping έχω να σας προτείνω κάποιες οικονομικές επιλογές, ελπίζοντας να καλύψω το ευρύ φάσμα των μουσικών σας επιλογών.


    Το πιο γνωστό απ' όλα πιστεύω πως είναι το River Party στο Νεστόριο Καστοριάς. Και δικαίως είναι μιας και κλείνει 37 χρόνια (wow)! Δεν ξέρω αν υπάρχει ντόπιος καλλιτέχνης που δεν έχει παίξει από μία φορά στην καριέρα του εκεί. Φέτος έχει το πιο δυνατό του line up με ονόματα, όπως: Τ.Τσανακλίδου, Γ.Μαζωνάκης, Στ.Κραουνάκης, Ελ.Αρβανιτάκη, Β.Παπακωνσταντίνου, Imam Baildi, Ελ.Ζουγανέλη..ειλικρινά δεν ξέρω ποιος έμεινε απ' έξω, γι'αυτό κοιτάξτε το poster από κάτω.


    Camping μετά μουσικής - Καλοκαίρι 2015

    Camping μετά μουσικής - Καλοκαίρι 2015

    Camping μετά μουσικής - Καλοκαίρι 2015


    Πού; Νεστόριο Καστοριάς (28ο χλμ)
    Πότε; 29/7-2/8
    Πόσο; H τιμή του εισιτηρίου συγκρητικά με τις υπόλοιπες διοργανώσεις είναι λίγο τσιμπημένη, με τιμή πενθημέρου από 50-98 ευρώ.


    Οι Ήχοι του Δάσους κλείνουν τα 14, πάνω στην εφηβεία τους, γι' αυτό και δικαιολογούνται τα όποια σκαμπανευάσματα. Γίνονται σε μία έκταση ανάμεσα στην Οίτη και στην Γκιώνα, όπου είσαι εσύ, το δάσος κι η μουσική. Αρκετά ειδυλλιακή πρόταση, αν θέλετε να ξεκουραστείτε εκτός των άλλων. Προς τα τέλη Ιουλίου θα περάσουν από τη forest-sounds σκηνή: Μίλτος Πασχαλίδης, Σ. Μάλαμας, Σπ.Γραμμένος κ.ά., αλλά και..Planet of Zeus! Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.


    Πού; Καλοσκοπή Φωκίδας
    Πότε; 24-26/7
    Πόσο; Stay tuned..


    Λουτρά Πόζαρ...νερό και μουσική. Στις γνωστές πηγές στην Αριδαία θα γίνει το 4ο φεστιβάλ Πόζαρ. Σα διοργάνωση έχει κάνει μια πρόοδο, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βρει μια ταυτότητα. Για τώρα προβλέπει χορευτικά σχήματα, όπως οι Los Mujeros ή οι ΕΚΜΕΚ, αλλά και πιο κλασσικά, όπως Β.Παπακωνσταντίνου, Σ.Μάλαμα και Γ.Χαρούλη. Σε πρώτη φάση αξίζει να το επισκεφτείτε για το τοπίο και τα ιαματικά λουτρά.


    Πού; Πόζαρ Αλμωπίας, Νομός Πέλλας
    Πότε; 17-19/7
    Πόσο; 30 ευρώ για το εισιτήριο τριημέρου.


    Αφήνω μια μικρή επιφύλαξη για τις ανέσεις που θα έχετε στο camping, περισσότερες πληροφορίες εδώ: 2310 510081.


    Camping μετά μουσικής - Καλοκαίρι 2015


    Line out fest για τους φίλους απ' τα βορειοδυτικά. Το αποτέλεσμα που έχουμε όταν δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί (Στο Κόκκινο, Ράδιο Ηγουμενίτσα) συνεργάζονται και δημιουργούν το τέλειο σκηνικό beach party. Με λίγο πιο Rock διάθεση, βέβαια. Στο camping Δρέπανος θα εμφανιστεί φέτος ο Π.Παυλίδης με τους B-Movies του, ο Γ.Αγγελάκας και-ναι, γίνεται καλύτερο-ο Δ.Πουλικάκος με τους Σπυριδούλα! Ας είμαστε αισιόδοξοι γι' αυτό το εγχείρημα.


    Πού; Camping Δρέπανος, Ηγουμενίτσα
    Πότε; 29-31/8
    Πόσο; 30 ευρώ το εισιτήριο τριημέρου, το οποίο μπορείτε να βρείτε μόνο στην προπώληση!

    Camping μετά μουσικής - Καλοκαίρι 2015


    Η 21η Συνάντηση Νέων Άρδα είναι, επίσης, από τους σταθμούς στο συναυλιακό καλοκαίρι. Άλλωστε θα περάσουν από εκεί μια ποικιλία απ' όλα τα είδη,  με Πέγκυ Ζήνα, Ν.Μποφίλιου, Δ.Γαλάνη, Κ.Χατζής, Demy, αλλά και φιλοξενούμενους από άλλες χώρες, όπως οι Balkan Fanatik από την Ουγγαρία ή οι Popa Sapka από τη Ρουμανία. Πώς αλλιώς, αφού μιλάμε για μια τοποθεσία μία ανάσα πριν τα σύνορα. Αν έχετε αντοχές μπορείτε να δοκιμάσετε βουτιά στο ποτάμι.


    Πού; Καστανιές (17 χλμ βόρεια της Ορεστειάδας)
    Πότε; 21-26/7
    Πόσο; Stay tuned..

    Camping μετά μουσικής - Καλοκαίρι 2015

    Camping μετά μουσικής - Καλοκαίρι 2015


    Εγώ θα πρόσθετα κι ένα γιατί σ' αυτό το κομμάτι, που θα απαντιόταν από το ότι δε θα ξαναδείς τόση γκάμα ονομάτων και τόση ποικιλία μαζί.


    Το αγαπητό φεστιβάλ στην παραλία της Κεραμωτής, που σου δίνει τη δυνατότητα για ελεύθερο camping στο δασάκι δίπλα. Το 15ο "Πλάι στο κύμα" θα φέρει Γ.Χαρούλη, Λ.Καλημέρη, Μ.Ασλανίδου, αλλά και μικρότερες μπάντες σαν τους Ούτε Σπόντα, Folk 'n' Rock κ.ά.


    Πού; Παραλία Κεραμωτής
    Πότε; 24-26/7
    Πόσο; Στα 30 ευρώ το εισιτήριο τριημέρου με προπώληση και στα 35 με ταμείο.

    Camping μετά μουσικής - Καλοκαίρι 2015


    Σ' αυτό το σημείο θα έβαζα το Φεστιβάλ της Βόλβης, αλλά δυστυχώς δε θα γίνει φέτος.


    Στο Κυριάκι της Βοιωτίας, όμως, θα γίνει το 3ο Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας. Το περσινό μπορώ να πω πως πήγε πάρα πολύ καλά και γι' αυτό θεωρώ σίγουρο πως κάποιοι θα κάνουν τη στάση τους και το '15. Το διοργανώνει ο τοπικός ορειβατικός σύλλογος, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τις παράλληλες δραστηριότητες. Από συναυλίες έχει VIC, Γ.Χαρούλη, Θ.Παπακωνσταντίνου κ.ά.


    Πού; Δάσος Αρβανίτσας, Κυριάκι
    Πότε; 10-12/7
    Πόσο; 30 ευρώ το εισιτήριο τριημέρου

    Camping μετά μουσικής - Καλοκαίρι 2015


    Ο Αλμυρός έχει κι αυτό το φεστιβάλ του και μάλιστα δωρεάν! Δωρεάν πρόσβαση και free camping. Σκληρά με Nightstalker, Vodka Juniors κι 1000mods. Συγκεκριμένα και χωρίς εκπτώσεις. Και αυτό διοργανώνεται από τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό (Los Almiros Rock Radio).


    Πού; Δάσος Κουρί, Αλμυρός Μαγνησίας
    Πότε; 31/7-1/8
    Πόσο; ΔΩΡΕΑΝ

    Camping μετά μουσικής - Καλοκαίρι 2015

    Camping μετά μουσικής - Καλοκαίρι 2015


    Το δάσος αλλιώς. Τίτλος και προτροπή ταυτόχρονα να δεις το δάσος διαφορετικά. Στην καρδιά του καστανόδασους μας δίνει τη δυνατότητα του camping κι άλλων δραστηριοτήτων. Μέχρι το βράδυ, που αρχίζουν οι συναυλίες. Support act, headliner και μετά ακολουθεί dj set.


    Πού; Εμπόριο Εορδαίας (Καστανόδασος), Κοζάνη
    Πότε; 16-19/7
    Πόσο; Stay tuned..

    Camping μετά μουσικής - Καλοκαίρι 2015

    Ελπίζω να σκεφτείτε την επιλογή κάποιου απ' τα παραπάνω κι αν γνωρίζετε κάποιο ανάλογο τοπικό, που δεν έχει προβληθεί αρκετά ενημερώστε με!

    Καλό μας καλοκαίρι!


    Tags
    Μουσικά Είδη:RockΚαλλιτέχνες:DemyΕΚΜΕΚΠέγκυ Ζήνα



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε