ελληνική μουσική
    660 online   ·  210.846 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Site του Μήνα: Γιάννης Κότσιρας, το επίσημο website

    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελείωσαν, οι Παραολυμπιακοί Αγώνες έρχονται και η φλόγα των Παραολυμπιακών κάνει τον κύκλο της μέχρι να καταλήξει και πάλι στην Αθήνα. Ακούγοντας το τραγούδι "Pass The Flame" να την συνοδεύει, ερμηνευμένο απο τον Γιάννη Κότσιρα, όλοι πιστεύω θέλουμε να ψάξουμε λίγο γι' αυτόν τον τόσο σημαντικό καλλιτέχνη μπαίνοντας στον πολύ όμορφο δικτυακό του τόπο...
    Γράφει το μέλος neo2000g
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 13 Σεπ 2004
    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελείωσαν, οι Παραολυμπιακοί Αγώνες έρχονται και η φλόγα των Παραολυμπιακών κάνει τον κύκλο της μέχρι να καταλήξει και πάλι στην Αθήνα. Ακούγοντας το τραγούδι "Pass The Flame", ερμηνευμένο απο τον Γιάννη Κότσιρα, να την συνοδεύει όλοι πιστεύω θέλουμε να ψάξουμε λίγο γι' αυτόν τον τόσο σημαντικό καλλιτέχνη μπαίνοντας στον πολύ όμορφο δικτυακό του τόπο.

    Εκεί το πρώτο που μας κάνει εντύπωση είναι η καλαίσθητη σχεδίαση του και η χρήση της flash τεχνολογίας για την κατασκευή ολόκληρης της ιστοσελίδας, η οποία προβάλεται σε πλήρη οθόνη. Ακούγοντας το "Pass The Flame" στο backround μπορούμε να δούμε πληροφορίες για την βράβευση το Γιάννη Κότσιρα στα "World Music Awards 2003" ως του έλληνα καλλιτέχνη με τις περισσότερες πωλήσεις για την περίοδο 01/07/2002 - 30/06/2003. Στην αρχική οθόνη επίσης βλέπουμε το εξώφυλλο του "Pass The Flame" και μία προτροπή για να γραφτούμε στην mailing list του Γιάννη Κότσιρα για να λαμβάνουμε νέα του.

    Αρχίζοντας να "ψαχουλεύουμε" το μενού μπαίνουμε στην βιογραφία του καλλιτέχνη η οποία είναι πλήρης και έχει ότι θέλουμε να μάθουμε γι΄αυτόν. Αυτό βέβαια που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η στήλη της δισκογραφίας του, προσωπικής και συμμετοχικής, στην οποία μπορούμε να δούμε τους στίχους ή να ακούσουμε ένα απόσπασμα από μερικά του τραγούδια με την τεχνολογία streaming. Επίσης το site περιέχει φωτογραφίες, αφίσες και εξώφυλλα του Γιάννη Κότσιρα με αρκετά wallpapers και ένα όμορφο screensaver. Ακόμα υπάρχουν και video clip και από το dvd του Γιάννη Κότσιρα και άλλα τηλεοπτικά clip επίσης τα οποία βλέπουμε πάλι με χρήση streaming επιλέγοντας ποιότητα ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης. Δυστυχώς βέβαια, όπως ήταν φυσικό, τα 56K αποδεικνύονται πολύ λίγα για αυτήν την λειτουργία... Τέλος φυσικά δεν απουσιάζει η κατηγορία των νέων του καλλιτέχνη και ένα αρχείο με παλαιότερα σημαντικά νέα της καριέρας του.

    Εν κατακλείδη ο δικτυακός τόπος του "λαμπαδηδρόμου" που γύρισε όλον τον κόσμο με το τραγούδι του είναι αντάξιος της αξίας αυτού. Ακολουθώντας μια πετυχημένη συνταγή, που βλέπουμε και σε άλλα site της ίδιας εταιρίας, το site διακρίνεται για την λειτουργικότητά του και την χρήση καινοτόμων τεχνολογιών βάζοντας μέσα και το προσωπικό στοιχείο του καλλιτέχνη πράγμα που το κάνει εξαίσιο. Μετά απο όλα αυτά και αναλογιζόμενοι το βεληνεκές του Γιάννη Κότσιρα έχουμε άδικο που έχουμε στη στήλη "site του μήνα" το www.kotsiras.gr;

    Tags
    Καλλιτέχνες:Γιάννης Κότσιρας



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε