ελληνική μουσική
    465 online   ·  210.820 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Aρθρα

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β'

    Ή αλλιώς... "ο διάβολος στο κορμί της"!

    (Συνέχεια από το Μέρος Α)

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Γράφει ο Κωνσταντίνος Παυλικιάνης (CHE)
    223 άρθρα στο MusicHeaven
    Πέμπτη 24 Σεπ 2015

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της Rock σκηνής, η Debbie Harry έχει δώσει τροφή για πολυποίκιλα σχόλια. Ο ερωτισμός της ξεχείλιζε από παντού και δεν μπορούσες να τον τιθασεύσεις με τίποτα. Οι γυναίκες τη ζηλεύανε και οι άντρες την ποθούσαν. Και η Debbie Harry το απολάμβανε. Τραγουδούσε με τη γλωσσίτσα της να ακουμπά ηδονικά τα σαρκώδη της χείλη στο μισάνοιχτο στόμα της προκαλώντας ταχυπαλμίες στο κοινό. Και βέβαια υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες ακόμα πιο αποκαλυπτικές από τη συγκεκριμένη που ίσως είναι η πιο σεμνή από τις γυμνές της...

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Η Geri Halliwell ήταν ίσως από τις πιο... αδιάφορες από τις Spice Girls αλλά βάλθηκε να αποδείξει ότι είναι πιο "πικάντικη" απ' όσο πιστεύαμε.

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Ίσως είμαι ένας από τους ελάχιστους που γνωρίζουν την Αυστριακή τραγουδίστρια Gilla. Εδώ έχουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα φωτογραφίας όπου η τραγουδίστρια προκαλεί περισσότερο ντυμένη παρά γυμνή. Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, αλλά όταν ήμουν 10 ετών είχα περισσότερο κόλλημα με το εξώφυλλο αυτού του δίσκου παρά με τα γυμνόστηθα μοντέλα του Fausto Papetti. Κι αν με θεωρείτε υπερβολικό, προσέξτε το αφύσικο "φούσκωμα" στο παντελόνι του άντρα (?) που κάθεται πίσω. Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα...

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Γνωστή από τους Jefferson Airplane και το σούπερ χιτ ''Somebody To Love'', η Grace Slick μάλλον πρέπει να ήπιε τον άμπακο πριν βγει έτσι στη φωτογραφία. Αλλά τότε ήταν άλλες εποχές. Τα παιδιά των λουλουδιών, Woodstock, χίπηδες, Μάταλα και σεξουαλική απελευθέρωση...

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Η Irene Cara έγινε διάσημη τη δεκαετία του 1980 τραγουδώντας δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας: το ''Fame'' και το ''Flashdance... What A Feeling''. Εκτός από τραγουδίστρια, ήταν και ηθοποιός. Κάτι σαν τη Barbra Streisand. Και φαίνεται σκέφτηκε: ''Αφού τα έβγαλε εκείνη, να μην τα βγάλω κι εγώ'';

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Από τις αδελφές Jackson, πάντα η Latoya ήταν το "μαύρο πρόβατο" της οικογένειας και η Janet Jackson το καλό κορίτσι. Στην πορεία του χρόνου κάτι άλλαξε και ξαφνικά η Janet Jackson άρχισε να ξεσαλώνει όλο και περισσότερο και κατέληξε να περιφέρει τα στήθη της σε κοινή θέα. Η συγκεκριμένη φωτογραφία προέρχεται από το περιοδικό Rolling Stone.

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Τί λέγαμε προηγουμένως για χίπηδες, Woodstock και λοιπά; Ε, κάπως έτσι παρασύρθηκε και η Janis Joplin.

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Αναμενόμενο. Η Jennifer Lopez θεωρείται από τα παγκόσμια sex symbols και μπορεί να μη φωτογραφήθηκε ολοτσίτσιδη αλλά "έπαιξε" με τη φαντασία και τις φαντασιώσεις. Και μπορεί οι περισσότεροι να ασχολούνται με την οπίσθια πλευρά της, αλλά προσωπικά προτιμώ την εμπρόσθια.

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Η Joan Osborne έγινε γνωστή από την επιτυχία της ''One Of Us'' και έκτοτε αγνοείται η τύχη της. Στη δε φωτογραφία μοιάζει στο στιλ με εκείνη της Janis Joplin. Την κερδίζει με διαφορά στήθους...

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Η Jody Watley έγινε γνωστή το 1988 με το τραγούδι ''Looking For A New Love'' κερδίζοντας μάλιστα και βραβείο Grammy ως καλύτερη νέα καλλιτέχνις. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών. Κάπως έτσι κατέληξε να φωτογραφίζεται ημίγυμνη. Πάντως δεν ακολούθησε τα χνάρια της αδερφής της, Midori, που έγινε πορνοστάρ!

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Φωτογραφία της νέας τότε Kate Bush τότε που ήταν της μόδας οι ολόσωμες φόρμες γυμναστικής, που δεν άφηναν και πολλά στη φαντασία του κοινού.

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Φωτογραφικό ατύχημα της συμπαθητικής Kim Wilde. Δεν μας πείραξε καθόλου.

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Η Kylie Minogue αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα θηλυκού που εκπέμπει ερωτισμό χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει γιατί. Να πεις ότι έχει ατελείωτες ποδάρες... Δεν έχει. Να πεις ότι έχει μεγάλα στήθη... Δεν έχει. Κι όμως αποτελεί εδώ και 30 χρόνια sex symbol.

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    ''You take my self, you take my self control'' τραγουδούσε η αείμνηστη Laura Branigan και φαίνεται πως πράγματι κάποιος της πήρε τον αυτοέλεγχο...

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Η Σουηδέζα τραγουδίστρια και μοντέλο Madleen Kane γνώρισε επιτυχία με το "Cherchez Pas" και φωτογραφήθηκε αρκετές φορές για το Playboy.

    Αυστηρώς Ακατάλληλον! Μέρος Β

    Η σεξουαλικότητα που εκπέμπει η Madonna με αφήνει παγερά αδιάφορο. Αυτό που ίσως είχε ενδιαφέρον πριν από 30 χρόνια, τώρα καταντάει μονότονο και κουραστικό. Τα σαδομαζοχιστικά της βίτσια τα γύρισε σε βίντεο κλιπ, τα φωτογράφησε, τα έγραψε σε βιβλίο... φτάνει πια. Το γεγονός ότι η πρώτη της μεγάλη επιτυχία είχε τον τίτλο ''Σαν Παρθένα'' (Like A Virgin) έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο.


    Συνεχίζεται...





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε