ελληνική μουσική
    659 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ο Ηλίας Βρεττός στο Apotheke (Χειμώνας 2015-16)

    Πριν λίγες μέρες, την εμφάνισή του στην νυχτερινή Αθήνα έκανε ένα από τα πιο hot σχήματα στην πόλη και μας το απέδειξε ήδη από την λαμπερή πρεμιέρα του, όπου επικράτησε φυσικά το αδιαχώρητο. Ο Ηλίας Βρεττός ξεκίνησε τις χειμερινές του εμφανίσεις στη σκηνή του Apotheke και η συνεργασία αυτή προβλέπεται να μην αφήσει κανέναν αδιάφορο, μιας και καλλιτέχνης και κέντρο δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσιάζουν ένα άρτιο πρόγραμμα που μπορεί να ικανοποιήσει μέχρι και τον πιο απαιτητικό… γλεντζέ. Ηλίας Βρεττός Apotheke αποτελούν, αναμφίβολα, μια από τις πιο δυναμικές συνεργασίες του φετινού χειμώνα, καθώς συνδυάζουν απόλυτη διασκέδαση, αγαπημένες επιτυχίες, οικονομικές τιμές και εύκολη πρόσβαση, αφού το νέο στέκι βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Και όλα αυτά, έχουν ως αποτέλεσμα την απόλυτη ανταπόκριση του κοινού, που ήδη συρρέει να απολαύσει το πρόγραμμα που θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή της πόλης.

    Ο Ηλίας Βρεττός στο Apotheke (Χειμώνας 2015-16)

    Τρίτη 03 Νοέ 2015

    Το γνωστό σε όλους πλέον «The real live experience» είναι ένα μοναδικό concept, που ο ίδιος παρουσιάζει εδώ και χρόνια με απόλυτη επιτυχία και συνεχίζει ακάθεκτος για ακόμα μια σεζόν. Ο Ηλίας Βρεττός έχει κάνει τρομερή αίσθηση με τις εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων και έχει κερδίσει μια από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού. Μαζί του, για ακόμα μια φορά, ο σταθερός, Νίκος Μάρκογλου στα decks, ενώ το σχήμα φωτιά θα ολοκληρώνουν οι Otherview, το νεανικό συγκρότημα που έχει ξεχωρίσει, παρά το μικρό διάστημα της παρουσίας του στα δισκογραφικά δρώμενα. Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για μια από τις κορυφαίες συναντήσεις της φετινής σεζόν, μιας και το κέφι θα χτυπάει… «κόκκινο» από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του προγράμματος. Άλλωστε, ο Ηλίας Βρεττός δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι λιγότερο όλα αυτά τα χρόνια.

    ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ APOTHEKE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

    Τον απολαύσαμε ευρέως για πρώτη φορά πριν έξι χρόνια, όταν, ύστερα από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Κάνει μοναξιά», κέρδισε επάξια μια θέση στις μεγάλες πίστες της πόλης. Έκτοτε, ο Ηλίας Βρεττός έχει διαγράψει μια πορεία μονάχα ανοδική, που τα τελευταία δύο χρόνια φαίνεται να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ο διάσημος τραγουδιστής πρωταγωνιστεί ανελλιπώς, χειμώνα καλοκαίρι, σε μεγάλα stage της Αθήνας και πάντοτε, οι εμφανίσεις του γίνονται το απόλυτο hot spot της πόλης, όπου το πλήθος καταφθάνει να τον απολαύσει και να διασκεδάσει με τις αμέτρητες επιτυχίες του, αλλά και την ενέργειά του επί σκηνής. Τώρα, επιστρέφει ξανά δυναμικά από τη σκηνή του Apotheke και γεμίζει τις βραδιές μας με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

    APOTHEKE ΒΡΕΤΤΟΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

    Μπορεί να μετρά 20 χρόνια ζωής και παρουσίας στη νυχτερινή Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, όμως η επιτυχία που ετοιμάζεται να γνωρίσει φέτος το Apotheke είναι πραγματικά ανεπανάληπτη. Φέτος, αλλάζει όνομα, μιας και τις περασμένες σεζόν λειτουργίας του ονομαζόταν Wild Rose, αλλά και μετατρέπεται σε ένα δυναμικό stage, πανέτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες του νέου τρόπου διασκέδασης, που δεν είναι άλλος από το Live clubbing. Οι ιθύνοντες επέλεξαν τον Ηλία Βρεττό για να εγκαινιάσει την νέα αυτή περίοδο για το μαγαζί, και φυσικά, δεν θα βγουν χαμένοι, αφού ο διάσημος τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πώς να κερδίζει τα στοιχήματα της νύχτας και της διασκέδασης. Και χωρίς καμία αμφιβολία, θα τα καταφέρει τέλεια και τώρα.


    Tags
    Καλλιτέχνες:OtherviewΗλίας Βρεττός


    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε