ελληνική μουσική
    847 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Σάκης Ρουβάς - Onirama στο Estate

    Ύστερα από, περίπου, δύο σεζόν απουσίας από τα νυχτερινά δρώμενα της πόλης, μιας και αυτό το διάστημα είχε δώσει προτεραιότητα στην υποκριτική, ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει δυναμικά φέτος το χειμώνα στο χάρτη της χειμερινής διασκέδασης της Αθήνας. Οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν από ένα νέο στέκι, που θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό, το Estate, που αναμένεται να αναδειχθεί σε ένα από τα πιο hot στέκια της πρωτεύουσας. Μαζί του, στη σκηνή θα τον συνοδεύουν οι Onirama, δημιουργώντας ένα σχήμα αξεπέραστο, που λίγοι θα καταφέρουν να ανταγωνιστούν. Σάκης Ρουβάς Onirama έχουν ξεκινήσει ήδη τον πρώτο κύκλο εμφανίσεών τους στη Θεσσαλονίκη και το Live Stage, προκαλώντας τον απόλυτο πανικό στην πόλη. Και θα έρθουν να συνεχίσουν την επιτυχία αυτή από τις αρχές Δεκεμβρίου και στην Αθήνα.

    Σάκης Ρουβάς - Onirama στο Estate

    Παρασκευή 18 Δεκ 2015

    ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ESTATE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

    Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαετιών είναι αναμφίβολα ο Σάκης Ρουβάς. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα του, πριν από περίπου είκοσι χρόνια, κατάφερε να ξεχωρίσει και να πείσει, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, πως ήρθε για να μείνει, αλλά και να αγγίξει πολύ γρήγορα την κορυφή. Και έτσι κι έγινε. Μέσα σε αυτά τα χρόνια της πορείας του έχει αποδείξει πως μπορεί να καταφέρει όσα λίγοι θα μπορούσαν. Οι εμφανίσεις του κάθε φορά είναι sold out και ένας πραγματικός χαμός συμβαίνει με τους αμέτρητους φανς του που τον ακολουθούν φανατικά. Φέτος, θα τον δούμε να εγκαινιάζει το stage του Estate, όπου αναμένεται να μας χαρίσει από εκεί έναν μοναδικό χειμώνα διασκέδασης.

    ONIRAMA ESTATE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

    Όσο τα χρόνια πορείας τους αυξάνονται τόσο μεγαλύτερο κοινό αποκτούν. Οι Onirama είναι από τα συγκροτήματα εκείνα που ακολουθούν μονάχα ανοδική πορεία, ενώ ο frontman του συγκροτήματος, Θοδωρής Μαραντίνης, είναι άκρως αγαπητός στο νεανικό κοινό και όχι μόνο. Το ταλέντο τους, αλλά και οι αμέτρητες επιτυχίες που έχουν χαρίσει, τους έχουν θέσει επάξια σε ένα πρώτα σε προτιμήσεις συγκροτήματα και ονόματα της νύχτας. Φέτος, τους βλέπουμε στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, σε ένα σχήμα που προκαλεί χαμό στο πέρασμά τους. Η αρχή στη Θεσσαλονίκη είναι εκρηκτική και αναμένεται μια ακόμα δυνατότερη συνέχεια στην Αθήνα σε λίγες μέρες. Σάκης Ρουβάς Onirama Estate ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι.

    ESTATE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

    Το μαγαζί που μας συστήθηκε, από την οδό Πειραιώς και το Γκάζι, ως Villa Mercedes και συνέχισε ως Venue, διαγράφοντας μια ξέφρενη πορεία επιτυχίας, κάνει την επανεμφάνισή του φέτος, πλήρως ανακαινισμένο και με νέο όνομα - Estate. Το νέο στέκι της Αθήνας επιστρέφει με νέα σύσταση, υποστηρίζοντας πλήρως τις επιταγές του σύγχρονου live clubbing. Στο Estate Ρουβας Onirama το μόνο βέβαιο είναι πως θα φέρουν τα πάνω κάτω και το σχήμα θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της φετινής διασκέδασης.





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε