ελληνική μουσική
    502 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ο Διονύσης Σχοινάς στο 4711 (2016)

    H συνεργασία τους ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια, και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με ασταμάτητο ρυθμό και γνωρίζοντας την πιο ξέφρενη επιτυχία. 

    Ο Διονύσης Σχοινάς στο 4711 (2016)

    Παρασκευή 01 Ιαν 2016

    Διονύσης Σχοινάς 4711 ενώνουν τις δυνάμεις τους από το 2010, τόσο τους χειμώνες, στην Αθήνα, όσο και τα καλοκαίρια, στη Μύκονο, και μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι, χορό και ατελείωτες 90s -και όχι μόνο- επιτυχίες. Φέτος, το 4711, αλλάζει διεύθυνση και βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι, εκεί όπου παλαιότερα στεγαζόταν το Palais Royal και το Νοrrum Live, και φιλοξενεί και πάλι το Διονύση Σχοινά στο stage του. Αυτή τη συνεργασία, φαίνεται να μην την αγγίζει το πέρασμα του χρόνου, αφού το κοινό έχει δείξει πως τη λατρεύει και θα την στηρίζει απόλυτα, όσο καιρό θα υπάρχει στα δρώμενα της νύχτας. 

    Διονύσης Σχοινάς Club 22 ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν έναν ανεπανάληπτο πρόγραμμα, γεμάτο επιτυχίες και διασκέδαση χωρίς προηγούμενο. Μαζί με το διάσημο καλλιτέχνη, το σχήμα συμπληρώνουν ο Κώστας Λαϊνάς και η Ειρήνη Ζέη, παρουσιάζοντας ένα αποτέλεσμα, που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Διονύσης Σχοινάς μας μαθαίνει τους κανόνες του live clubbing, ως ένας από τους πρώτους εκπροσώπους του νέου αυτού είδους διασκέδασης. Ο καλλιτέχνης φαίνεται πως έχει βρει τον κατάλληλο χώρο, που μπορεί να φιλοξενήσει κατάλληλα, το ρεπερτόριο και τη δυναμική του επί σκηνής. Και μας παρουσιάζει το εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα, από ένα από τα μεγαλύτερα hot spots των βορείων προαστίων. Εκεί, θα τον απολαμβάνουμε μέχρι και το Πάσχα, οπότε, το επιτελείο του και ο ίδιος, θα μαζέψουν τις βαλίτσες τους για Μύκονο, από όπου θα μας υποδέχονται για την καλοκαιρινή σεζόν, φυσικά και πάλι από το stage του καλοκαιρινού 4711.

     

    4711 ΣΧΟΙΝΑΣ 2016

    Μπαλάντες που έχουμε τραγουδήσει ξανά και ξανά και τεράστιες ποπ επιτυχίες που έχουμε χορέψει ασταμάτητα, μας έχει χαρίσει εδώ και πολλά χρόνια ο Διονύσης Σχοινάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έφτασε στο απόγειο της δόξας του τις δεκαετίες των 90s και 00s, όπου κυκλοφόρησε και τον μεγαλύτερο όγκο των επιτυχιών του. Πριν πέντε χρόνια, έκανε τη δυναμική του επιστροφή στο προσκήνιο, με τις εμφανίσεις του στο 4711. Καλλιτέχνης και κέντρο συνεργάστηκαν για πρώτη φορά και εκτόξευσαν τις μετοχές τους. Η συνύπαρξή τους είχε τέτοια ανταπόκριση από το κοινό, που ξεπέρασε κάθε πιθανή προσδοκία και συνεχίζεται ασταμάτητα μέχρι και σήμερα. Διονύσης Σχοινάς 4711 ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμα έναν χειμώνα και μας παρουσιάζουν ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα, που μονοπωλεί ξανά το ενδιαφέρον μας.

    4711 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2015-16

    Άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας, το 2010, από το Κολωνάκι. Το 4711 αποφάσισε να εγκαινιάσει την παρουσία του στο χάρτη της νυχτερινής πόλης, φιλοξενώντας στη σκηνή του τον Διονύση Σχοινά και φυσικά, η επιλογή αυτή αποδείχθηκε και η καλύτερη. Διονύσης Σχοινάς 4711 ξεπέρασαν κάθε προσδοκία επιτυχίας, και πολύ γρήγορα δημιουργήθηκε η καλοκαιρινή version του 4711, στη Μύκονο, από όπου ο καλλιτέχνης διασκεδάζει το κοινό του κάθε καλοκαίρι, ενώ το αθηναϊκό κέντρο έχει αλλάξει στέγη δύο φορές, προκειμένου να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο χώρο, που θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του κοινού του, μιας και η ζήτηση ήταν τεράστια. Φέτος, στεγάζεται στη λεωφόρο Κηφισίας, στο χώρο του περσινού Norrum Live, και από εκεί, μπορούμε να απολαύσουμε πλέον ένα από τα πιο ιδιαίτερα προγράμματα στην πόλη. 


    Tags
    Καλλιτέχνες:Διονύσης Σχοινάς


    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε