ελληνική μουσική
    714 online   ·  210.832 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ο Πάνος Κιάμος στο Must Club

    Πάνος Κιάμος και Must Club μεταφέρουν την απόλυτη διασκέδαση στην παραλιακή και συνεχίζουν να παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων και το καλοκαίρι 2016.  

    Ο Πάνος Κιάμος στο Must Club

    Τετάρτη 15 Ιούν 2016

    Μία ανεπανάληπτη καλοκαιρινή σεζόν έρχεται να διαδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο την χειμερινή επιτυχία του διδύμου Πάνος Κιάμος Club 22! Ο διάσημος καλλιτέχνης κέρδισε το στοίχημα της διασκέδασης για ακόμα μια σεζόν από το δημοφιλές κέντρο και πλέον, ετοιμάζεται να μεταφερθεί στην παραλιακή και το πρώην Ειρηνικός Club.Το Must Club θα είναι ένας νέος και αναδιαμορφωμένος χώρος, εκεί όπου στεγαζόταν παλαιότερα ένα από τα γνωστότερα στέκια της Αθήνας, και φυσικά, οι ιθύνοντες επέλεξαν και πάλι το βασικό τους χαρτί για να το αναδείξει, που δεν είναι άλλο από τον Πάνο Κιάμο. Στο πλευρό του τραγουδιστή, την καλοκαιρινή αυτή σεζόν δεν θα δούμε την Αγγελική Ηλιάδη, όπως έγινε τον χειμώνα, αλλά τον μοναδικό Κώστα Μαρτάκη. Πάνος Κιάμος Κώστας Μαρτάκης έρχονται δυναμικά στην παραλιακή για να ανεβάσουν και φέτος τη διασκέδαση στα ύψη. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον για την έναρξη του σχήματος αυτού, που θα γίνει το επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης.

    Ο Πάνος Κιάμος στο Must Club

    ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ MUST CLUB - ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

    Μπορεί ο Πάνος Κιάμος να πέρασε με επιτυχία κάποτε στην Ιατρική Σχολή, κάνοντας υπερήφανη την οικογένειά του, όμως τελικά, η αγάπη του για το τραγούδι τον κέρδισε και γρήγορα αφοσιώθηκε σε αυτό. Από την πρώτη του κιόλας δισκογραφική δουλειά, το 1998 ξεχώρισαν οι επιτυχίες «Όλα για σένανε μιλάνε» και «Τρελός για σένα», ενώ στη συνέχεια η μία επιτυχία διαδεχόταν την άλλη, με το κοινό να συρρέει για να τον απολαύσει ζωντανά, μιας και πάντοτε το δυνατό του χαρτί ήταν η ενέργειά του στη σκηνή και η ικανότητά του να ανεβάζει το κέφι στα ύψη. Πολύ γρήγορα οι μεγαλύτερες πίστες τον εμπιστεύτηκαν και φυσικά οι ιθύνοντες βγήκαν ασπροπρόσωποι, αφού η αγάπη του κοινού για τον τραγουδιστή ήταν πάντοτε μεγάλη και οι θαυμαστές του ήταν και είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα. Πριν πέντε χρόνια ανέλαβε να φέρει σε πέρας ένα δύσκολο στοίχημα. Να αναδείξει ένα νέο κέντρο, που μόλις έκανε την εμφάνισή του στην πόλη, το Club 22. Και η συνεργασία αυτή είχε καταιγιστική επιτυχία. Πάνος Κιάμος και Club 22 είναι έκτοτε... αχώριστοι και κάθε σεζόν αποτελούν το πιο hot δίδυμο διασκέδασης. Και φέτος, για πρώτη φορά θα χωρίσουν τους δρόμους τους έστω και για λίγο, μιας και ο καλλιτέχνης θα αναλάβει να αναδείξει ακόμα ένα νέο μαγαζί που έχει κάνει αίσθηση πριν καν ακόμα ανοίξει για το κοινό της πόλης.

    Ο Πάνος Κιάμος στο Must Club

    MUST CLUB – ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

    Το Must Club ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας από την παραλιακή, και συγκεκριμένα από τη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 18 στη Βούλα. Εκεί, παλαιότερα στεγαζόταν ένα από τα μεγαλύτερα club των 90s, το Ειρηνικός Club, ενώ πλέον δίνει τη σκυτάλη σε ένα ακόμα μεγάλο όνομα της νύχτας, το Must Club για να συνεχίσει μία ανάλογη πορεία επιτυχίας. Και φυσικά το νέο club -που θα αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία από την αρχή κιόλας της πορείας του - δεν θα μπορούσε παρά να εμπιστευθεί για ακόμα μια φορά τον Πάνο Κιάμο για να εγκαινιάσει την πίστα του. Πάνος Κιάμος Must Club μεταφέρουν την απόλυτη διασκέδαση στην παραλιακή και συνεχίζουν να παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων και το καλοκαίρι 2016.  




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε