ελληνική μουσική
    637 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ο Διονύσης Σχοινάς στο 4711 στο Μαρούσι

    Εν αναμονή της μεγάλης αυτής πρεμιέρας, που έρχεται να προκαλέσει χαμό και πάλι στο χάρτη της διασκέδασης της πόλης.

    Ο Διονύσης Σχοινάς στο 4711 στο Μαρούσι

    Δευτέρα 29 Αύγ 2016

    Ακόμα μια σεζόν συνεργασίας έρχονται να μετρήσουν Διονύσης Σχοινάς 4711.Το απόλυτο δίδυμο της διασκέδασης επιστρέφει στο ραντεβού του με το κοινό της Αθήνας για έκτη συνεχή σεζόν και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στην πόλη. Από τα μέσα Νοέμβρη, ο Διονύσης Σχοινάς κάνει το comeback του στην πόλη, ύστερα από το τέλος των εμφανίσεών του στη Μύκονο, και ετοιμάζεται να μας χαρίσει έναν ακόμα μοναδικό χειμώνα διασκέδασης. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που κέντρο και τραγουδιστής θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους και θα μας απογειώσουν για τα καλά. Εν αναμονή της μεγάλης αυτής πρεμιέρας που έρχεται να προκαλέσει χαμό και πάλι στο χάρτη της διασκέδασης της πόλης.

    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ 4711 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

    Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής των 90s ζει την απόλυτη αναβίωση του εδώ και μία πενταετία και προκαλεί κάτι που ελάχιστοι καλλιτέχνες μπορούν να καταφέρουν. Ο Διονύσης Σχοινάς ξεκίνησε τη μουσική του πορεία τη δεκαετία του 90 και την ίδια βρέθηκε στο απόγειο της καριέρας του. Στα πρώτα 00s έκανε τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του προτού φύγει από το προσκήνιο της μουσικής βιομηχανίας. Σχεδόν μια δεκαετία, χάσαμε σχεδόν τα βήματά του, όμως εκείνος συνέχιζε να ασχολείται με τη μουσική. Το 2011 και ο ερχομός της νέας δεκαετίας άλλαξαν ακόμα μια φορά την πορεία του στη μουσική. Το νέο τότε στέκι, 4711, τον καλεί να εγκαινιάσει τη σκηνή του και ο Διονύσης Σχοινάς με τον μαέστρο του Κώστα Λαϊνά ξεκινούν ζωντανές βραδιές, γεμάτες με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλλιτέχνη και όχι μόνο. Οι βραδιές γνωρίζουν πρωτόγνωρη απήχηση και με γοργούς ρυθμούς το 4711 γίνεται ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης με το κοινό να έχει αποκτήσει φρενίτιδα. Σχοινάς 4711 αποτέλεσαν εκείνη τη χρονιά το απόλυτο δίδυμο διασκέδασης, και έκτοτε, δεν έχουν σταματήσει ούτε μια σεζόν να μας χαρίζουν χωρίς σταματημό τις μεγαλύτερες επιτυχίες και την καλύτερη διασκέδαση στην πόλη.

    4711 ΜΑΡΟΥΣΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016- 17

    Στο πρώην Norrum Live και την λεωφόρο Κηφισίας, στεγάζεται από την περσινή σεζόν ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Αθήνας, το 4711. Για δεύτερο συνεχή χειμώνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί το κοινό του από τον ίδιο ανανεωμένο χώρο, ωστόσο έχοντας στη σκηνή του την ίδια, δοκιμασμένη συνταγή, που δεν είναι άλλη από τη συνεργασία του με τον Διονύση Σχοινά σταθερά για έκτη σεζόν. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και αυτή την τακτική ακολουθεί κατά πόδας κέντρο, αλλά και καλλιτέχνης, μιας και παραμένει πιστός στο στέκι του. Η συνεργασία τους ξεκίνησε ήδη από το 2012, όταν το 4711 άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στην Αθήνα και μας συστήθηκε από το Κολωνάκι. Τον χειμώνα 2014-15, η μεγάλη επιτυχία ανάγκασε τους ιθύνοντες να αναζητήσουν νέο και μεγαλύτερο χώρο, προκειμένου το κοινό να μπορεί να απολαύσει το μοναδικό αυτό πρόγραμμα. Έτσι, είδαμε το στέκι να μεταφέρεται στη λεωφόρο Κηφισίας και την πρώην Αυτοκίνηση. Παράλληλα, το 4711 στη Μύκονο δημιουργήθηκε, από όπου τα καλοκαίρια ο Διονύσης Σχοινάς μας χαρίζει ένα μοναδικό πρόγραμμα. Σχοινάς 4711 ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι για τα καλά. Και φέτος, το μόνο βέβαιο είναι πως θα τα καταφέρουν και πάλι εξαιρετικά.

    Για περισσότερες πληροφορίες για τα νυχτερινά σχήματα στα μπουζούκια για το χειμώνα 2016-2017 μπορείτε να δείτε στην σελίδα http://www.kratisinow.gr


    Tags
    Καλλιτέχνες:Διονύσης Σχοινάς


    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε