ελληνική μουσική
    534 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Ακάνθους Club Καλοκαίρι 2017

    Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που το Ακάνθους club θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του, για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

    Ακάνθους Club Καλοκαίρι 2017

    Τρίτη 14 Μαρ 2017

    Πολύ σύντομα, οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την καλοκαιρινή σεζόν στην Αθήνα θα ξεκινήσουν με εντατικούς ρυθμούς και τα αγαπημένα στέκια θα ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους, με τα πιο ανεβαστικά προγράμματα στην πόλη. Η επιστροφή της καλοκαιρινής διασκέδασης μέσα από τα πιο αγαπημένα μέρη διασκέδασης είναι κοντά μας και αναμφίβολα, ένα από τα σημεία της Αθήνας από όπου θα βιώσουμε και πάλι την απόλυτη διασκέδαση, θα είναι ο κλασικός και αγαπημένος προορισμός διασκέδασης, το Ακάνθους Club. Για περίπου 15 χρόνια, το καλοκαιρινό Ακάνθους Άλιμος βρίσκεται στο χάρτη της διασκέδασης, παίζοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο και έχοντας μια από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού. Πλέον, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια πορείας και την τόση εμπειρία στη διασκέδαση, μπορεί δικαίως να ειπωθεί πως είναι ένα από τα σίγουρα σημεία διασκέδασης στην πόλη, φιλοξενώντας στο χώρο του τα πιο αγαπημένα πάρτι, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σήμερα αλλά και του χθες. Πότε το Ακάνθους club θα επιστρέψει και πάλι στη διασκέδαση της πόλης; Το opening party είναι καθιερωμένα προγραμματισμένο για τον ερχόμενο Μάιο, οπότε και όλα τα νυχτερινά στέκια της πόλης ανοίγουν τις πόρτες τους υποδεχόμενα την καλοκαιρινή σεζόν. Εν αναμονή της μεγάλης πρεμιέρας που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης. 

    Ακάνθους Club Καλοκαίρι 2017

    ΑΚΑΝΘΟΥΣ CLUB ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

     

    Στον Άλιμο και την Ακτή του Ήλιου στεγάζεται ένα από τα πιο αγαπημένα brands της διασκέδασης, το Ακάνθους Club. Το αγαπημένο κέντρο μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας και φέτος, το καλοκαίρι 2017, ετοιμάζεται να προσθέσει έναν ακόμα χρόνο μεγάλης επιτυχίας στην πορεία του. Ανάμεσα στα πάρτι που θα δούμε για ακόμα μια χρονιά στο χώρο του είναι και τα γνωστά και άκρως αγαπημένα, Drink and Roll, Suxu Muxu  και  Sex Me Up. Παράλληλα, εκτός από αυτές τις πιο πολύ ξεχωριστές βραδιές που έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει, το Ακάνθους club υπερισχύει και άλλα σημεία. Ανάμεσα σε αυτά και οι Ακάνθους τιμές, που εξακολουθούν να είναι πολύ προσιτές, ειδικότερα σε σύγκριση με την ποιότητα στη διασκέδαση αλλά και την εξυπηρέτησή του. Παράλληλα, όλα αυτά τα πλεονεκτήματά του συναντώνται σε έναν τέλεια διακοσμημένο χώρο δίπλα στη θάλασσα, που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι κάπου μακριά από την πρωτεύουσα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που το Ακάνθους club summer θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό της Αθήνας και θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν στη διασκέδαση της πόλης. Ένα από τα πιο αγαπημένα σημεία της πόλης, από όπου θα μπορούμε να απολαύσουμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες μέσα από ένα πρόγραμμα που θα μας επιφυλάσσει μοναδικές στιγμές. Οι ιθύνοντες ήδη έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να ζήσουμε και πάλι τις πιο αξεπέραστες στιγμές διασκέδασης για ακόμα ένα καλοκαίρι. Ακάνθους παραλιακή θα είναι και πάλι ο νούμερο ένα συνδυασμός της διασκέδασης στην πόλη που θα κάνει και πάλι τη διασκέδαση να χτυπήσει κόκκινο και να μας μας αφήσει μοναδικές στιγμές. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το opening party που έρχεται με φόρα να σαρώσει τα πάντα στη διασκέδαση της πόλης. 





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε