ελληνική μουσική
    700 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Aρθρα

    Lust For Life: Ο καινούργιος δίσκος της Del Rey

    "...ο καλλιτέχνης χρειάζεται πραγματικά πολύ χρόνο για να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό..."

    Lust For Life: Ο καινούργιος δίσκος της Del Rey

    Γράφει ο Argiris F (arebe)
    13 άρθρα στο MusicHeaven
    Σάββατο 15 Απρ 2017

    Η Lana Del Rey ξάφνιασε τους θαυμάστες, ανεβάζοντας στο κανάλι της στο Youtube ένα βίντεο για να ανακοινώσει την κυκλοφορία του επερχόμενου δίσκου της, τέταρτου στη σειρά. Επρόκειτο για ένα βίντεο αρκετά φουτουριστικό και κινηματογραφικό, που έρχεται να σηματοδοτήσει τη μετάβαση της Del Rey σ' ένα διαφορετικό καλλιτεχνικό επίπεδο.

    Έχοντας αφήσει πίσω της την έφηβη Lolita και εντυπωσιακή vintage persona που είχε χτίσει στο πρώτο της άλμπουμ, Born to die, έχοντας τιθασεύσει τη dark souled έφηβη στο Ultraviolence και έχοντας βιώσει την απόλυτα ρομαντική ευτυχία της στο Honeymoon, στρέφεται πλέον σε ενα εξωπραγματικό, εξω-πλανητικό σύμπαν, τραγουδώντας για τους θαυμαστές της. Η ίδια έχει δηλώσει ότι αυτό το άλμπουμ το οφείλει στους φανς της και το έχει δημιουργήσει αποκλειστικά γι' αυτούς. "Because you and the music, and this place are my love, my life, and my lust for life", αναφέρει στο μονόλογο του βίντεο της.

    Αν και δεν μπορούμε να καταλάβουμε, άμεσα ή έμμεσα, το γενικότερο στυλ του άλμπουμ, μπορεί κανείς να δομήσει τον ορίζοντα των προσδοκιών του ακούγοντας το πρόσφατο τραγούδι της, Love. Πρόκειται για ένα τραγούδι που φανερώνει μια άκρως ρομαντική πλευρά της Del Rey. Θα είναι σ' αυτό το στυλ το υπόλοιπο άλμπουμ ή να αναμένουμε εκπλήξεις; Κανείς δεν πρόκειται να μάθει μέχρι την κυκλοφορία του, που δεν έχει ακόμη οριστεί, με ορισμένα tabloids να την τοποθετούν γύρω στο δεύτερο μισό του 2017.

    Αναμένοντας λοιπόν τα νεότερα... 





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε