ελληνική μουσική
    623 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Πρεμιέρα στο Βοτανικό Plus με τον Τόνι Σφήνο

    O Βοτανικός Plus για άλλη μια χρονιά, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, έχοντας στο stage του τον μοναδικό Τόνι Σφήνο.

    Πρεμιέρα στο Βοτανικό Plus με τον Τόνι Σφήνο

    Τρίτη 17 Οκτ 2017

    Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα προγράμματα της νυχτερινής Αθήνας, έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες. Ο μοναδικός Τόνι Σφήνος με το νέο του μουσικό show “DYNASTY”, καλωσόρισε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου το κοινό, από το καινούργιο του στέκι, τον ΒΟΤΑΝΙΚΟ PLUS. Ο επιτυχημένος showman, μετά την καθιερωμένη καλοκαιρινή του περιοδεία, μπήκε δυναμικά στη νέα σεζόν, με το νέο του πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να σαρώσει. Ο Βοτανικός Plus, για άλλη μια χρονιά πραγματοποιεί μια σπουδαία συνεργασία με έναν καλλιτέχνη ο οποίος, τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες φιγούρες του κοινού, το οποίο τον ακολουθεί φανατικά σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.

    Πρεμιέρα στο Βοτανικό Plus με τον Τόνι Σφήνο
                                                            

    ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ – ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS 
                

    To  πρόγραμμα του Τόνι Σφήνου αποτελεί μια, πραγματικά μοναδική εμπειρία για όσους το παρακολουθούν. Το αποτέλεσμα που παρουσιάζεται στο κοινό, δεν είναι κάτι απλό αφού κρύβει πίσω του μια μακρά ιστορία και προσπάθειες πολλών ετών. Ο Θάνος Κιούσης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του καλλιτέχνη, πριν από περίπου 10 χρόνια, όταν βρέθηκε στο Λονδίνο, αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Γυρίζοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε να συμμετέχει σε αρκετούς θιάσους. Σύντομα, φεύγει και πάλι, αυτή τη φορά για το Βέλγιο, όπου σπουδάζει θέατρο δρόμου, δημιουργώντας με την Σοφία Κωνσταντινίδου την δική του ομάδα, την οποία ονομάζει «Τσίρκο Ρεντίκολο». Το γκρουπ  θα κάνει αρκετές εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας. Μέσα από όλη αυτή την διαδικασία, γεννιέται ο εντυπωσιακός χαρακτήρας του Τόνι Σφήνου. Ένας ιδιαίτερος τύπος παλαιάς κοπής, με απεριόριστο χιούμορ και μεγάλος καρδιοκατακτητής. Το κοινό αρχίζει να παρακολουθεί τα shows του αλλά και τα videos που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο. Πολύ σύντομα ο Τόνι Σφήνος γίνεται μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της εποχής, έχοντας στο πλευρό του χιλιάδες θαυμαστές. Πλέον, σε όποιο μαγαζί κι αν εμφανιστεί, προκαλεί κοσμοσυρροή. Το πρόγραμμά του απαρτίζεται κυρίως από μεγάλες επιτυχίες του 60’ και του 70’, ενώ δεν λείπουν και τα κομμάτια στα οποία ο καλλιτέχνης αφηγείται τις αμέτρητες ιστορίες του, κάνοντας τον κόσμο να παραληρεί. Έχει αναπτύξει μια τρομερή σχέση με το κοινό του, το οποίο γνωρίζει άριστα το πρόγραμμά του, συμμετέχοντας μάλιστα σε αυτό σε όλη τη διάρκειά του. Ο Τόνι Σφήνος, την σεζόν 2017 – 2018 θα συναντά τους θαυμαστές του στον Βοτανικός  Plus Τονις Σφηνος στον οποίο θα εμφανίζεται κάθε Σάββατο βράδυ.

     


    ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ  
    PLUS
                          

    O Βοτανικός Plus, για άλλη μια χρονιά, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Έχοντας στο stage του τον μοναδικό Τόνι Σφήνο, έχει σχεδόν εξασφαλισμένη μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά, κάτι το οποίο φάνηκε και στην πρεμιέρα του καλλιτέχνη. Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά τον χώρο, προκειμένου να απολαύσει το νέο του show “DYNASTY”. H νέα σεζόν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Τόνι Σφήνο και τον Βοτανικό PLUS.                                                                                                                                                                                                                                                                 




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε