ελληνική μουσική
    659 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Advertorials

    Δημάκης, Καλίδης στο Έμπατη North

    Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Μάκης Δημάκης και ο Πάνος Καλίδης βρίσκονται στο τιμόνι του προγράμματος του αγαπημένου Έμπατη North.

    Δημάκης, Καλίδης στο Έμπατη North

    Γράφει το μέλος MusicHeaven
    23 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 17 Οκτ 2022

    Με μία σούπερ ανεβαστική πρεμιέρα, το Έμπατη North Live Stage επέστρεψε στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Μάκης Δημάκης και ο Πάνος Καλίδης βρίσκονται στο τιμόνι του προγράμματος του αγαπημένου νυχτερινού κέντρου και μας χαρίζουν μοναδικές βραδιές, με ατελείωτο κέφι και πολλές επιτυχίες, τόσο δικές τους όσο και άλλων καλλιτεχνών. Το πρόγραμμα ολοκληρώνει η εκρηκτική Σάσα Μπάστα, που για ακόμα μία σεζόν συνεργάζεται με το Έμπατη North Live Stage, ενώ στο σχήμα βλέπουμε επίσης την Κατερίνα Αϊβαλιώτη, την Ελισάβετ Αθανασιάδου και την Κωνσταντίνα. Το απόλυτα ανεβαστικό σχήμα, που ήδη μέσα από τις πρώτες βραδιές μάς απέδειξε ότι θα είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά του φετινού χειμώνα, θα απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τη Νέα Ερυθραία, όπου στεγάζεται το Έμπατη North Live Stage, και συγκεκριμένα στην οδό Ολύμπού 1.

    Ο Μάκης Δημάκης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο του λαϊκού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα την τελευταία πενταετία που κατέβηκε στην Αθήνα και βρέθηκε στις αθηναϊκές πίστες ως πρώτο όνομα, διαγράφει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία επιτυχίας. Φέτος, επιστρέφει στην πίστα ύστερα από αρκετό καιρό απουσίας, μιας και δεν τον έχουμε δει σε σειρά εμφανίσεων μετά την πανδημία. Και ομολογουμένως, έχει λείψει πολύ από το κοινό του στην πρωτεύουσα. Η συνεργασία του με τον Πάνο Καλίδη, ένα ακόμα μεγάλο όνομα της διασκέδασης με σταθερή πορεία επιτυχίας και παρουσίας εδώ και χρόνια, ολοκληρώνει το σχήμα αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Πληθώρα επιτυχιών έρχονται να κατακλύσουν το κοινό κάθε εβδομάδα και να του χαρίσουν μοναδικές βραδιές από τον νούμερο ένα προορισμό διασκέδασης, το Έμπατη North Live Stage. Τέλος, η Σάσα Μπάστα είναι μια σταθερή συνεργασία για το κέντρο. Εκεί την είδαμε και το καλοκαίρι, στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη και γενικώς έχει μια σταθερή συνεργασία με το κέντρο. Φέτος, συνοδεύει στη σκηνή δύο πολύ αγαπημένα ονόματα και μαζί δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

    Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ένας είναι ο προορισμός της διασκέδασης για τον χειμώνα 2022: το Έμπατη North Live Stage στη Νέα Ερυθραία, όπου μας περιμένει κάθε εβδομάδα με τις πιο ανεβαστικές βραδιές στην πόλη. Μάκης Δημάκης, Πάνος Καλίδης και Σάσα Μπάστα ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και αναδεικνύουν για ακόμα έναν χειμώνα το Έμπατη North Live Stage σε έναν ακόμα κορυφαίο προορισμό διασκέδασης. Ακόμα ένας χειμώνας που το διάσημο κέντρο θα είναι από τις πρώτες επιλογές του κοινού, όχι μόνο για τα βόρεια προάστια αλλά και για την πόλη της Αθήνας γενικότερα.




    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε