ελληνική μουσική
    659 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Δισκογραφία

    Μαρινέλλα & Γιώργος Νταλάρας - ''Μαζί''

    Οι καταπληκτικές συναυλίες της Μαρινέλλας και του Γιώργου Νταλάρα από το Μέγαρο Μουσικής, τώρα και σε CD από την MINOS EMI. Το CD κοστίζει γύρω στα 20 Ευρώ και περιέχει 21 μοναδικές εκτελέσεις.

    Παρακάτω παραθέτουμε την σχετική κριτική του φίλου Νίκου Καρακαλπάκη.
    Γράφει ο Jorge (jorge)
    300 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 31 Μαρ 2003
    To cd από τις εμφανίσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής κυκλοφόρησε στις 20 Μαρτίου. Πολύ καλό αποτέλεσμα αν και μας δυσαρέστησε το γεγονός ότι δεν καταγράφηκαν όλα τα τραγούδια των συναυλιών.

    Είναι κρίμα να μην υπάρχουν και οι εξαιρετικές ερμηνείες της Μαρινέλλας στα σόλο της-ειδικά στο "Γλυκό της νιότης μου πουλί"... Ευτυχώς μας κάλυψε κάπως η επιλογή του "Ό,τι τραγουδώ". Και είναι άδικο να έχουν καταγραφεί μέτριες ερμηνείες των τραγουδιών "Απόψε σε θέλω" και "Σε βλέπω στο ποτήρι μου" στο cd "Ιωβηλαίον" του Μ.Πλέσσα όπου η Μαρινέλλα δεν ήταν σε καλή φωνητική στιγμή, όταν στις πρόσφατες συναυλίες με τον Γ.Νταλάρα ερμήνευσε καταπληκτικά τα ίδια τραγούδια και μάλιστα δεν θα ξεχάσω την τελευταία κορώνα της στο "Σε βλέπω στο ποτήρι μου" που δεν ξέρω ακριβώς πόσα δευτερόλεπτα την κράτησε... Μακάρι κάποια στιγμή να έχουμε την χαρά να ακούσουμε και αυτές τις ερμηνείες (;).

    Πάντως είναι πολύ καλή δουλειά και επειδή ξέρω πως όλοι αυτοί που πήγαμε στις συναυλίες θα το αγοράσαμε από τους πρώτους (!) το προτείνω ανεπιφύλακτα και σε όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. Σίγουρα θα πάρουν μία καλή γεύση γι'αυτή την σημαντική καλλιτεχνική συνάντηση.

    Νίκος Καρακαλπάκης. (δείτε την σελίδα του εδώ)


    Βαθμολογία που έδωσε το MusicHeaven: 5/5
    Εταιρία: MINOS EMI

    Tags
    Καλλιτέχνες:ΜαρινέλλαΓιώργος ΝταλάραςΝίκος ΚαρακαλπάκηςΕταιρίες:MINOS EMIΜουσική Εκπαίδευση:φωνητική



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε