ελληνική μουσική
    766 online   ·  210.850 μέλη

    Amalur, η καινούργια δουλειά του Haig Yazdjian

    beatlus
    02.06.2007, 16:58
    Στα μέσα Ιουνίου θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία, από τη Libra, η καινούργια δουλειά του Haig Yazdjian, με τίτλο Amalur.
    Στη πέπμτη προσωπική "κατάθεση" ο Haig, συμπορεύεται με σημαντικότατους συναδέλφους του μουσικούς, ενώ ξεχωρίζουν και οι συμμετοχές του Ara Dinkjian και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη...
    Ενα πολύ καλό δείγμα του cd "Amalur" μπορείτε να ειπράξετε κι στην διεύθυνση του Haig στο myspace.com, http://www.myspace.com/haigyazdjian

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : beatlus στις 02-06-2007 19:28 ]


    beatlus
    09.09.2007, 16:28
    Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η νέα δουλειά του Haig είναι διαθέσιμη στα δισκοπωλεία...
    darbukaboy
    10.09.2007, 12:30
    Moλις ακουσα ενα δειγμα της καινουργιας δουλειας του Haig.Τα λογια ειναι περιττα για εναν πολυ αξιολογο μουσικο και συνθετη οπως ο Haig Yazdjian.Τραγουδια γεματα συναισθημα και ηχοχρωματα που σε ταξιδευουν απο την Ελλαδα στην Αρμενια και μετα στα βαθη της Ανατολης.Τον ειχα παρακολουθησει τον περασμενο Δεκεμβριο στο Αλαβαστρον και ομολογω οτι επαθα ενα ψιλοσοκ διοτι δεν περιμενα να ειναι τοσο καλη η δουλεια του(δεν τον ειχα κιολας παρακολουθησει ξανα οποτε...).Μακαρι τετοιοι δισκοι να προβαλονται και να προωθουνται.
    megaloserwtikos
    22.10.2007, 01:54
    Εδώ και λίγες μέρες, έχω στα χέρια μου, το σιντί του κ. Yazdjian.
    Ανοίγοντας το κατακόκκινο εξώφυλλο, έχεις μια καλαίσθητη παρουσίαση του περιεχομένου της δουλειάς.
    Ακούγοντας το cd, μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση οι μελωδίες, τα μουσικά όργανα, η απαλή φωνή του ίδιου του συνθέτη που ερμηνεύει 4 τραγούδια. Κάποια με ελληνικούς στίχους. Η ερμηνεία του απλή και αβίαστη, καμία σχέση με τα σφυξίματα των καριεριστών του ελληνικού τραγουδιού.
    Σε ένα τραγούδι επίσης απλή και η Αρβανιτάκη.
    Όμορφες τρυφερές μουσικές με επιρροές ανατολίτικες. Σύριες και αρμένικες.
    Κάτα την γνώμη μου, η πιο καλή στιγμή, μιας πολύ καλής δουλειάς, έτσι κι αλλιώς, είναι η συμμετοχή του κ. Ara Dinkjian, στο δέκατο (και τελευταίο) κομμάτι.