ελληνική μουσική
    603 online   ·  210.844 μέλη

    ΔΤ: Οι Διόνυσος στο Κερατσίνι

    jorge
    27.04.2004, 21:57
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




    H ALPHA RECORDS KAI H REVOLVER PRODUCTIONS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΜΑΙΟΥ 2004 ΤΟΥΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 2004 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ C.D. ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA RECORDS ME ΤΙΤΛΟ «ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ», ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΡΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΕΞΗΝΤΑ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

    ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 20:00


    Κυκλοφορεί το νέο cd των Διόνυσος (τρίτο κατά σειρά), από την νέα τους δισκογραφική εταιρία την Alpha records, και με γενικό τίτλο «Από Άκρη σε Άκρη». Το cd περιέχει δέκα τραγούδια μεταξύ αυτών και δύο διασκευές το «Όσο αργεί να ξημερώσει» από το συγκρότημα Μάσκες και το κλασικό κομμάτι «Στέλλα η Σμυρνιά.


    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


    Οι Διόνυσος Δημιουργήθηκαν στις αρχές του ’90 και έπειτα από πολλά χρόνια live περιπλανήσεων στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα κυκλοφορούν στα τέλη της δεκαετίας του ΄90 τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Κρυστάλλινα Φτερά» από την δισκογραφική εταιρία Music Wave, από την οποία δύο χρόνια αργότερα κυκλοφορούν και τον δεύτερο τους δίσκο με τίτλο «Στην Άκρη Της Πόλης» ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στους Διόνυσος να αποδείξουν την σταθερή ανοδική πορεία τους και να σταθούν δυναμικά στα πόδια τους και να κερδίσουν ένα συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2003 με την Alpha Records κυκλοφορώντας το νέο τους δίσκο με τίτλο «Από Άκρη Σε Άκρη» τον Φεβρουάριο του 2004.

    Πιο μελωδικοί αλλά και πιο δυνατοί οι Διόνυσος καταφέρνουν να παντρέψουν τον κλασσικό κιθαριστικό ήχο με νεωτερίστηκα στοιχεία παγιδεύοντας μας μέσα από δέκα κομμάτια σε ένα ταξίδι ηχητικής αφύπνισης, ξεχωρίζοντας τα κομμάτια Σταμάτησε Με, Φάλτσα Ζωή αλλά και η διασκευή Όσο Αργεί Να Ξημερώσει από το συγκρότημα Μάσκες.



    Ξεχωριστή στιγμή του c.d. αποτελεί η Rock εκτέλεση στο κλασικό πλέον τραγούδι Στέλλα Η Σμυρνιά, όπου οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

    Emails: dionysosgr@hotmail.com & dionysosRock@in.gr
    http://users.in.gr/dionysosRock

    dEUS
    28.04.2004, 02:12
    pali kala pou iparxei k to musicheaven.ginete to festival neoleas dipla sto spiti mou k de to kserw
    jorge
    29.04.2004, 21:57
    Ξέρει κανείς ποιοί άλλοι θα είναι στο Φεστιβάλ; Deus μια που είσαι δίπλα δεν πας να ρωτήσεις;