ελληνική μουσική
    652 online   ·  210.846 μέλη
    asxetos
    17.07.2007, 12:07
    Εχει ενδιαφερον....δειτε το.


    asxetos-( )
    punkster
    17.07.2007, 14:36


    ΟΟΟΟΟΟΟΟ............

    Πραγματι....απιθανο το μονταζ!!!!

    Χμμμ....

    Και τι θελουν να πουν οτι εγινε πραγματικα?? Μονο καποια εκρηξη???
    esta
    17.07.2007, 15:27

    YrIazz
    17.07.2007, 19:11
    Εμχ...ενα ντοκυμαντερ σε βαθος ειναι αυτο...



    ειναι η αρχη του μονο, αποτελειται απο 6 video που μπορειτε να δειτε απο εδω
    ...


    Εχει δημιουργηθει μια ομαδα επιστημων που αναλυει γιατι δεν μπορει η προσκρουση των αεροπλανων να εχει ριξει τους 2 πυργους κ καταληγει οτι ειχαν τοποθετηθει εκρηκτικα στις βασεις των κτιριων... Δυστυχως οπως ειπα δεν μπορεσα να βρω το αναλογο αρθρο

    Επισης ενα πολυ καλο ντοκυμαντερ ειναι και αυτο

    YrIazz
    17.07.2007, 19:19
    Τελικα βρηκα μια συνεντευξη ενος απο τους ιδρυτες της οργανωσης που ελεγα...

    Η συνεντευξη ειναι αρκετα μεγαλη, θα βαλω καποια αποσπασματα εδω...
    Για να την διαβασετε ολη ... εδω

    "—Δεν είναι δύσκολο να εκτελέσουν τέτοιο σχέδιο και να μην τους αντιληφθεί κανείς;

    "Υπήρξε ένα θέμα ασφαλείας στους δίδυμους πύργους δύο βδομάδες πριν από την 11/09. Τα κτίρια έκλεισαν, οι υπάλληλοι στάλθηκαν στα σπίτια τους, οι κάμερες ασφαλείας έσβησαν και ομάδες υποτιθέμενων μηχανικών μπήκαν μέσα. Ήταν η ώρα που τοποθετήθηκαν τα εκρηκτικά. Steven Earl JonesΟ Στίβεν Τζόουνς, καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο BYU, έχει υπολογίσει ότι χρειάζονταν μόνο δέκα επισκέψεις από δέκα άτομα για να "φυτευτούν" τα εκρηκτικά. Η υπεύθυνη εταιρεία για την ασφάλεια του World Trade Center ήταν η Securecom. Ενας από τους διευθυντές της ήταν ο Μάρβιν Μπους, αδελφός του προέδρου Μπους, και ένας άλλος ξάδελφος του. Όπως λένε και στα δικαστήρια, υπήρχαν το κίνητρο, τα μέσα και η ευκαιρία".

    —Αν ταξινομούσατε τις αποδείξει σας σε μια λίστα, ποια θα θεωρούσατε περισσότερο σημαντική;

    "Τα φυσικά ευρήματα είναι τα θεμέλια της δικής μας ανάλυσης. Η κυβερνητική άποψη καταρρίπτει τους νόμους της Φυσικής και της Μηχανικής και δεν είναι δυνατόν να είναι αληθινή. Για παράδειγμα, κάθε κτίριο είχε 47 ατσάλινες κολόνες στον πυρήνα, διασυνδεόμενες σε μια πολύπλοκη δομή. Μπορούσαν να στηρίξουν βάρος δεκαπλάσιο από όσο είχαν. Το πιο σημαντικό είναι ότι η κυβέρνηση υποστηρίζει πως ήταν η σύγκρουση με τα αεροπλάνα και η φωτιά από τα καύσιμα τους που οδήγησε στην κατακόρυφη κατάρρευση. Όμως, τα κτίρια ήταν σχεδιασμένα για να αντέξουν σύγκρουση με αεροπλάνο. Ο Φρανκ Ντεμαρτίνι, που ήταν συντονιστής στην κατασκευή των δίδυμων πύργων, λέει πως η σύγκρουση αεροπλάνου με τα κτίρια, ακόμη και αν ήταν πολλαπλή, θα ήταν ανάλογη με το να καρφώνεις μολύβια σε μια κουνουπιέρα.
    Δεύτερο: Η μεγαλύτερη θερμοκρασία στην οποία μπορούν να φτάσουν φλεγόμενα τα καύσιμα των αεροπλάνων, στις ιδανικότερες συνθήκες και με άφθονο διαθέσιμο οξυγόνο, είναι 1.800 βαθμοί Φαρενάιτ. Αυτές οι φωτιές έκαιγαν πολύ χαμηλότερα. Ο μαύρος καπνός που έβγαινε σηματοδοτεί ότι ήταν πολύ χαμηλότερα. Σε εργαστηριακά πειράματα υπολογίστηκε ότι έκαιγαν περίπου στους 500 βαθμούς. Το ατσάλι στο σκελετό του κτιρίου λιώνει στους 2.800 βαθμούς, δηλαδή σε 1.000 βαθμούς παραπάνω από την υψηλότερη θερμοκρασία που θα μπορούσε να προκληθεί από τα καύσιμα. Ακόμη, πάντα σύμφωνα με τα πειράματα, το ατσάλι θα μπορούσε να αντέξει σε θερμοκρασία 2.000 βαθμών για έξι συνεχείς ώρες, χωρίς να δείξει εμφανή κόπωση. Το ένα κτίριο, ο νότιος πύργος, που έπεσε πρώτος - ενώ ήταν ο δεύτερος που χτυπήθηκε -, κατέρρευσε ή καλύτερα εξαφανίστηκε έπειτα από μία ώρα. Ο βόρειος πύργος έπειτα από μιάμιση ώρα. Έτσι, οι φωτιές έκαιγαν σε πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία και για πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, για να αποδυναμώσουν το ατσάλι. Δεν θα μπορούσε να λιώσει, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, γιατί το ατσάλι δεν θα εξασθενούσε υπό αυτές τις συνθήκες.
    Ακόμη, συζητήσεις με πολιτικούς μηχανικούς με έχουν πείσει πως η σχεδίαση του κτιρίου ήταν τέτοια που δεν θα έκανε κατακόρυφη κατάρρευση. Υπάρχει ένα και μοναδικό πιθανό σενάριο για να γίνει μια κατακόρυφη κατάρρευση. Έπρεπε όλες οι κολόνες υποστήριξης να κοπούν την ίδια στιγμή. Αυτό είναι εντελώς γελοίο! Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό μέσω της θερμότητας. Μπορεί να γίνει μόνο μηχανικά ή με τη χρήση εκρηκτικών".

    —Τι έγινε με το τρίτο κτίριο;

    "Υπήρχε το World Trade Center 7 που έπεσε στις 5.20 το απόγευμα. Αυτό ήταν ένα κτίριο με 47 ορόφους, που δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο και δεν είχε φωτιές από καύσιμα. Ο Λάρι Σιλβερστάιν, που το νοίκιαζε, το είχε ασφαλίσει κατά τρομοκρατικής επίθεσης έξι βδομάδες πριν για 3,5 δισ. δολάρια. Ήταν μια κλασική ελεγχόμενη κατεδάφιση με τη χρήση εκρηκτικών. Όλοι οι όροφοι άρχισαν να κινούνται ταυτόχρονα. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε σε κατεδαφίσεις ξενοδοχείων και καζίνων στο Λας Βέγκας. Οι σχολιαστές που το περιέγραφαν έλεγαν ότι έμοιαζε με μια ελεγχόμενη κατεδάφιση. Ακριβώς αυτό ήταν! Αυτό το κτίριο έπεσε σε 6,6 δευτερόλεπτα και η ελεύθερη πτώση από αυτό το ύψος είναι 6 δευτερόλεπτα, αλλά ήταν μια πολύ συμπαγής κατασκευή, που φιλοξενούσε μια γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για την περιοχή".

    absurdus_delirium
    17.07.2007, 19:28
    Παράθεση:

    Το μέλος punkster στις 17-07-2007 στις 14:36 έγραψε...



    ΟΟΟΟΟΟΟΟ............

    Πραγματι....απιθανο το μονταζ!!!!

    Χμμμ....

    Και τι θελουν να πουν οτι εγινε πραγματικα?? Μονο καποια εκρηξη???



    Θέλουν να πουν, όπως λέει και το άσμα: TV LIES AND PACIFIES.
    Θέλουν να πουν ότι σε πλήρη αναλογία με την προβοκάτσια του Χίτλερ να κάψει το γερμανικό κοινοβούλιο (και αρκετές ακόμα ενέργειες κρατικής τρομοκρατίας ανά τους αιώνες που σκοπό είχαν να δοθεί πρόφαση για περαιτέρω δράση) οι Δίδυμοι Πύργοι ήταν το εφαλτήριο ώστε οι Νεοσυντηρητικοί, μετά την πτώση του Κομμουνισμού, να κατασκευάσουν το νέο Μεγάλο Εχθρό: τους Ισλαμιστές.

    ΑΤΤΕΝΤΙΟΝ! Μη Ζγωνς Σμα Σ'λεν Φλαξ!
    Παρακαλώ, ανοιχτά μάτια, αυτιά και μυαλά... (;

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : absurdus_delirium στις 17-07-2007 19:32 ]