ελληνική μουσική
    885 online   ·  210.833 μέλη

    Στο Ρέθυμνο & στα ΧΑΝΙΑ: οι ΑΒΑΔΙΣΤΑ στον πλανήτη της μουσικής

    Muchachito
    24.08.2007, 22:35
    Η παράσταση οι "ΑΒΑΔΙΣΤΑ στον πλανήτη της μουσικής" παρουσιάστικε με επιτυχία φέτος την άνοιξη στον Ιανό και αλλού στην Αθήνα. Είναι βασισμένη στον δίσκο του νεου τραγουδοποιού Λεωνίδα Μαριδάκη ΑΒΑΔΙΣΤΑ (Universal 2006). Μια δουλειά με Jazz, Rock και Reggae ήχο… μελωδίες ακουστικές και στίχο ελληνικό, ποιητικό, νευρώδη κι ανατρεπτικό που βγήκε με παραγωγό το Νίκο Ξυδάκη και «συνταξιδιώτη» τον Φοίβο Δεληβοριά. Ο δίσκος έγινε καθολικά αποδεχτός από το σύνολο των ΜΜΕ: «Τραγούδια σαν κι αυτά του Λεωνίδα Μαριδάκη λείπουν από την ελληνική δισκογραφία» (περιοδικό ΔΙΦΩΝΟ), 7η θέση στα ΤΟΠ-10 του 2006 (περιοδικό ΗΧΟΣ) κτλ.
    Το Λεωνίδα Μαριδάκη συνοδεύει στο τραγούδι μια φωνή «μεγάλων αποστάσεων» η Αναστασία Έδεν, καθώς και δυο εξαιρετικοί σολίστες, ο Σεραφείμ Μπέλλος (ντράμς) και ο Σταμάτης Σταματάκης (μπάσο), που εμπλουτίζουν τα τραγούδια με τζαμαρίσματα και ένα φρέσκο χαρμάνι από ήχους ξεχωριστούς οδηγώντας μας σε κόσμους ονειρικούς. Η παράσταση κορυφώνεται σ’ ένα μεγάλο πάρτυ με οικία και απρόσμενα τραγούδια: από τον Έρικ Κλάπτον στον Θανάση Παπακωνσταντίνου, από τον Φοιβο Δελοιβοριά στην Σεζάρια Εβορα κα. Θα προβληθεί επιπλέον το βίντεο κλιπ του ομώνυμου τραγουδιού ΑΒΑΔΙΣΤΑ, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη.


    Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 9.30μμ: Ο Λεωνίδας Μαριδάκης με τους ΑΒΑΔΙΣΤΑ εμφανίζεται στο «Τζαμί Ιμπαήμ (Θόλος) Φορτέτζα» στο Ρέθυμνο
    Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 9.30μμ: Ο Λεωνίδας Μαριδάκης με τους ΑΒΑΔΙΣΤΑ εμφανίζεται στο Μπαρ «Φαγκότο» στα Χανιά


    Στοιχεία επικοινωνίας:
    Λεωνίδας Μαριδάκης
    Website: HYPERLINK "http://www.avadista.musicheaven.gr" www.avadista.musicheaven.gr
    E-mail: leonidas_mus@yahoo.gr



    επισυναπτόμενα: Leonidas Maridakis copy.jpg