ελληνική μουσική
    821 online   ·  210.851 μέλη

    Συναυλία 2 Δεκεμβρίου Μάριου Φραγκούλη-Χορωδία Κέρκυρας στο Δημοτικό Θέατρο

    xorodia
    20.12.2007, 13:46
    Ο ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

    Ο Μάριος Φραγκούλης και η Χορωδίας Κέρκυρας μάγεψαν το μουσικόφιλο κοινό της Κέρκυρας που κατέκλυσε το Δημοτικό Θέατρο. Με μία εντυπωσιακή συναυλία την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2007 έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο το διήμερο εκδηλώσεων της Χορωδίας Κέρκυρας, που ξεκίνησε με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου κτιρίου και της έναρξης της νέας της δομής.

    O κορυφαίος Έλληνας τενόρος και η Χορωδία Κέρκυρας ερμήνευαν ελληνικά και ξένα κλασικά τραγούδια και ξεσήκωσαν τους θεατές. Η συναυλία “Μια νύχτα να θυμόμαστε” έκλεισε με μία έκπληξη για το Κερκυραϊκό και όχι μόνο κοινό καθώς ο Μάριος Φραγκούλης και η Χορωδία Κέρκυρας ερμήνευσαν το παραδοσιακό τραγούδι της Κέρκυρας “H Ρούγα” σε μία μοναδική έκδοσή του εν μέσω πλήρους αποθέωσης.

    Η συναυλία της Χορωδίας Κέρκυρας με το Μάριο Φραγκούλη αποτέλεσε την αρχή μιας σειράς μουσικών δρωμένων, που πρόκειται να λάβουν χώρα στα πλαίσια της ευρύτερης αναδιάρθρωσης και αναβάθμισης του ρόλου και της δομής της Χορωδίας Κέρκυρας.

    Τη Διοργάνωση της Εκδήλωσης είχε αναλάβει η Great Events.










    επισυναπτόμενα: frangoulis__xorodia_all_musicheaven.jpg frangoulis_xorodia_musicheaven.jpg frangoulis__xorodia1_musicheaven.jpg