ελληνική μουσική
    722 online   ·  210.846 μέλη

    Σάκης Ζαχαριάδης jazz-fusion cd : It all sounds Greek to me

    zaxakis
    20.02.2008, 08:59
    Παρουσιαση του CD Album "It all sounds Greek to me"

    (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
    Ένα νέο album γεμάτo υψηλή τεχνική, αυτοσχεδιαστική ένταση, αλλά και μουσικότητα που εγγυάται τo group των τριών κορυφαίων μουσικών:
    (Σ . Ζαχαριάδης-guitar, Π. Δραγούμης -bass, Κ. Αναστασιάδης drums)

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ http://www.myspace.com/zachariades

    Το ρεπερτόριο τού σχήματος αποτελείται από πρωτότυπα κομμάτια, συνθέσεις τού Σάκη Ζαχαριάδη , εμπλουτισμένες με τις αυτοσχεδιαστικές και δεξιοτεχνικές ικανότητες των Δραγούμη και Αναστασιάδη.Ο ήχος της ηλεκτρικής Jazz κυριαρχεί παράλληλα με αλλά σύγχρονα μουσικά ρεύματα.

    *******************************************

    (Σύντομα Βιογραφικά)

    Ο Σάκης Ζαχαριάδης αποφοίτησε το 1994 από το Musicians Institute του Los Angeles , έχοντας διδαχθεί από διάσημα ονόματα της Jazz - Fusion σκηνής (Sc. Henderson, Joe Diorio, Norman Brown, Fr. Gambale κ.α..)

    Από το 1996 διδάσκει σε διάφορα Ωδεία της Θεσσαλονίκης .

    Έχει βραβευθεί δυο συνεχόμενες χρονιές στους μουσικούς διαγωνισμούς : Makemusic Contest 2004 ,(σύνθεση) και Makemusic Contest 2005 (1ο βραβείο αυτοσχεδιασμού) αλλά και στον διαγωνισμό "Music Powered By Technology 2004"contest.

    Παράλληλα είναι ενεργό μέλος της μουσικής σκηνής της πόλης συμμετέχοντας σε αρκετές συναυλίες διαφόρων styles ,

    Ο Κώστας Αναστασιάδης, drummer υψηλών προδιαγραφών, έχει διακριθεί από το "Percussion Institute of Technology" με τον έπαινο του "Μοναδικά Ιδιαίτερου Στυλίστα", έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλους μουσικούς στην Αμερική ενώ το τεχνικό του επίπεδο και η αυτοσχεδιαστική του δεξιοτεχνία έχει μνημονευθεί από μουσικόφιλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

    Ο Πέτρος Δραγούμης είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες δεξιοτέχνες στο ηλεκτρικό μπάσο με μακρόχρονη θητεία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με καλλιτέχνες από διαφορετικά μουσικά στυλ και πλούσια δισκογραφική παρουσία.

    Μερικά από τα μέρη που έχει παίξει είναι : 'Palladium' in Los Angeles, 'Orpheum Theater' in Boston, Massey Hall in Torondo, Arie Crown Theater in Chigago, Taj Mahal and Ceazar's in Atlandic City etc.
    Επίσης έχει παίξει σε συναυλίες στην Αγγλία, Ουαλία, Βέλγιο, Γερμανία, Κύπρο, Ισραήλ, και σε όλη την Ελλάδα.

    Οι τρεις αυτοί μουσικοί συγκροτούν ένα μοναδικό στο είδος του group με εξαιρετικές σολιστικές δυνατότητες και δυναμικούς αυτοσχεδιασμούς.

    Site info:

    http://www.myspace.com/zachariades

    http://www.myspace.com/kostasanastasiadis

    http://www.myspace.com/petrosdragoumis

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 20-02-2008 09:37 ]


    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : zaxakis στις 20-02-2008 10:00 ]