ελληνική μουσική
    383 online   ·  210.816 μέλη

    Η Αναστασία Μουτσάτσου ερμηνεύει Νότη Μαυρουδή

    jorge
    26.02.2008, 11:37
    Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί...
    «Μια νύχτα στους αιώνες»
    Η Αναστασία Μουτσάτσου ερμηνεύει Νότη Μαυρουδή


    Στις αρχές Μαρτίου θα κυκλοφορήσει από τη Lyra το άλμπουμ «Μια νύχτα στους αιώνες», στο οποίο η Αναστασία Μουτσάτσου ερμηνεύει τραγούδια του Νότη Μαυρουδή.

    Πρόκειται για μία επιλογή τραγουδιών από την 45χρονη πορεία του Νότη Μαυρουδή στην ελληνική μουσική. Όπως σημειώνει ο ίδιος ο συνθέτης, «τραγούδια γνωστά αλλά και κρυμμένα... τραγουδισμένα από σπουδαίους ερμηνευτές που, ο καθένας από τη δική του θέση, εκπροσώπησε την εποχή του. Φρόντισα να υπάρχει η αντιπροσώπευση του χρόνου, αλλά και του ύφους, της ατμόσφαιρας, του προσανατολισμού και της αισθητικής που απορρέει από την προσωπική μου διαδρομή. Θέλησα να δώσω στα τραγούδια ακόμα μια ευκαιρία, αυτή τη φορά με μια ερμηνεύτρια που ψάχνεται συνεχώς...».
    Η Αναστασία Μουτσάτσου ερμηνεύει με εσωτερικότητα και αισθαντικότητα δεκαέξι τραγούδια του Νότη Μαυρουδή, σε στίχους των: Μάνου Χατζιδάκι, Άκου Δασκαλόπουλου, Άλκη Αλκαίου, Γιάννη Κακουλίδη, Τάσου Σαμαρτζή, Άλκη Χριστοφέλλη και Γιώργου Κορδέλλα. «Άκρη δεν έχει ο ουρανός», «Ίσως φταίνε τα φεγγάρια», «Πρωινό τσιγάρο», «Άκρη δεν έχει ο ουρανός», «Κάθε μια νύχτα», «Λαβωματιά» κ.α.

    Συμμετέχει ο Παντελής Θαλασσινός.


    Τα τραγούδια του άλμπουμ «Μια νύχτα στους αιώνες» παρουσιάστηκαν ήδη ζωντανά όλα τα Σάββατα του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου στις παραστάσεις του Νότη Μαυρουδή με την Αναστασία Μουτσάτσου και τον Παναγιώτη Μάργαρη στον Ιανό. Οι παραστάσεις στον Ιανό θα συνεχιστούν για όλες τις Κυριακές του Μαρτίου στις 9μμ.

    yiannisyiannis
    26.02.2008, 12:29
    Γνωρίζουμε αν στην «Μια νύχτα στους αιώνες» την Αναστασία Μουτσάσου συνοδεύει το κιθαριστικό ντουέτο Μαυρουδής & Μάργαρης ή αν τραγουδάει συνοδεία πλήρους ορχήστρας;
    jorge
    26.02.2008, 13:24
    Ισχύει το πρώτο

    Για την εκδήλωση στον Ιανό το Δελτίο Τύπου έγραφε: "...Ο κιθαριστής και συνθέτης Νότης Μαυρουδής και η τραγουδίστρια Αναστασία Μουτσάτσου, μαζί με τον κιθαριστή Παναγιώτη Μάργαρη, ενώνουν δυνάμεις και εμπειρίες, περπατώντας στους δρόμους του ελληνικού τραγουδιού και στα δικά τους «κομμάτια» ζωής..."
    despinakontogianni
    26.02.2008, 16:09
    Ενδιαφέρον το βλέπω....Για να δούμε! Έχουν ξανασυνεργαστεί αυτοί οι δύο?