ελληνική μουσική
    857 online   ·  210.851 μέλη

    Ο Κωστης Μαραβεγιας στο μπαρ TROVA

    llorona
    07.03.2008, 15:47
    “ΟΡΓΙΟ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ”

    Ο Κωστής Μαραβέγιας μετά τους επιτυχημένους του εκβιασμούς στα έντυπα και τα ραδιόφωνα για την προώθηση των τραγουδιών του, “Που να βρω μια να σου μοιάζει”, “Δεν ζητάω πολλά” αλλά και άλλων επιτυχιών, παρουσιάζει για δεύτερο συνεχές εξάμηνο και μετά το sold out “Κάτω από τον πάτο”, την απαγορευμένη διονυσιακή γιορτή με τίτλο “Όργιο... στο ισόγειο”.
    Λόγω άνοιξης και για λίγες μόνον εμφανίσεις εκθέτει τη μπάντα του MARAVEYAS ILEGAL (προσοχή ιλεγκάλ και όχι ιλίγκαλ) για πρώτη φορά σε ισόγειο, πάνω από τη γη, εγκαταλείποντας τα υπόγεια που τόσο καιρό τους κρατούσαν στην αφάνεια και στα αζήτητα (προσοχή αζήτητα και όχι ασυζήτητα).

    Το παρακμιακό εξωστρεφές πανηγύρι συνεχίζεται με τους γνωστούς σας πια,

    Κωστή Μαραβέγια, πανκ ερωτοχτυπημένο τροβαδούρο
    Θεοδώρα Τζήμου, Ουζμπέκα χορεύτρια της κοιλιάς
    Νίκο Παπαβρανούση, νοσταλγικό τυμπανιστή της Οδού ντε Μιρέλ
    Άγγελο Παπαδάτο, κοντραμπασίστα υψηλού επιπέδου από την Αστόρια
    Ιλάν Μανουάχ, σαξοφωνίστα από το Τελ Αβίβ
    Γρηγόρη Ντάνη, αγιορείτη μοναχό κιθαρίστα
    και την μπαργουμαν ντουντούκα γκερλ Βασιλική Κακοσαίοφ από την Τασκένδη, με ληγμένη άδεια παραμονής.

    Μαζί τους σύσσωμη η εναλλακτική διανόηση της Αθήνας και της περιφέρειας.

    Στο “Όργιο” θα ακούσετε Τα Τραγούδια του Κωστή Μαραβέγια αλλά και διασκευές που θα σας κάνουν να χορέψετε, να πιείτε, να ερωτευτείτε.

    Άνοιξη η εποχή του έρωτα και των λουλουδιών.
    “ Όργιο στο ισόγειο ”.
    Μια παράσταση που αν την χάσετε θα το μετανοιώσετε, θα χάσετε τον ύπνο σας για αρκετά χρόνια και δεν θα μπορείτε να κοιτάξετε τα παιδιά σας στα μάτια λέγοντας τους με περηφάνεια...” ήμουν κι εγώ εκεί...”

    Στο Casa della Trova, το σπίτι των τροβαδούρων, ένα χώρο που ίσως σας γυρίσει στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης ή πιο πιθανώς να σας κάνει να νοιώσετε πως βρίσκεστε στην καρδιά της παλιάς Αβάνας.

    Στην Τρόβα, Αθηνάς και Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι, τηλ. 210 3224896, www.trova.gr
    Είσοδος 15 ευρώ με ποτό
    Από 14 Μάρτη και για λίγες Παρασκευές της Άνοιξης, ώρα έναρξης 23:00.

    www.myspace.com/maraveyas
    www.maraveyas.net

    ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ‘MARAVEYAS ILEGAL’

    Χιούμορ και αέρας ζωντανής παράστασης από έναν θεατράλε τραγουδιστή, που του αρέσει να αναμειγνύει διάφορα μουσικά είδη, αφήνοντας στο φινάλε μια ανάλαφρη γεύση νοσταλγικής διάθεσης.
    ΤΑ ΝΕΑ

    Φρέσκο πρόσωπο, κεφάτο, φέρνει μια πνοή δροσιάς στα μουσικά μας πράγματα. Η σκηνή τον αγαπάει, κι αυτόν και το ακορντεόν του. Ο ίδιος αγαπάει τις μουσικές του κόσμου. Με αυτές πειραματίζεται και με το συγκρότημά του. Maraveyas ilegal, σημειώστε το!
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    Ο Κωστής Μαραβέγιας παρουσιάζει ένα ευφάνταστο άλμπουμ με ιδιαίτερο μουσικό χρώμα, ζωντάνια αλλά και ιδιαίτερη άποψη. Τραγουδιστής και περφόρμερ, «ανακατεύει» το ακορντεόν του με το τσέλο, τα τρομπετόφωνα και τις ηλεκτρικές κιθάρες. Σε κάποιες στιγμές κλείνει το μάτι στις Negresses Vertes και στους Mano Negra. Του κλείνουμε και εμείς το δικό μας
    ΤΟ ΒΗΜΑ

    Από την αρχή ώς το τέλος σε κερδίζει η φρεσκάδα κι ο αυθορμητισμός, μια … πραγματική νεανική ζωντάνια, μια εξωστρέφεια με χιούμορ αλλά και νοημοσύνη, παιχνίδισμα ήχων σ' ένα πλούσιο συνταίριασμα οργάνων, ρυθμών και χρωμάτων, συχνά απροσδόκητο και πάντα ανεπιτήδευτο.
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


    Eυφρόσυνο άλμπουμ, ακορντεόν, bossa nova, Jazz, χαλαρή διάθεση, στίχοι που είναι ok, η καλή πλευρά της ψυχαγωγίας.
    ATHENS VOICE

    Ο νέος δίσκος του αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη. Ηλεκτρικά Tango, ευχάριστες συνθέσεις με ελληνικό -ταιριαστό- στίχο, μουσική πολυχρωμία και κυρίαρχο μεσογειακό στοιχείο.
    LIFO

    Το ακκορντεόν του Μαραβέγια πετάει φωτιές και ενώνεται μαζί με μεσογειακής αισθητικής κιθάρες φλαμένκο, τρομπέτες και σαξόφωνα, όσο και με πιο δυτικότροπες ηλεκτρικές κιθάρες, φτιάχνοντας έτσι ένα οργιαστικό, διονυσιακό γαϊτανάκι, που μου θύμισε προσωπικά τους Negresses Vertes στο απόγειο της ακμής τους
    AVOPOLIS

    Τραγουδιστής και περφόρμερ ο Κωστής Μαραβέγιας κυκλοφορεί σε δίσκο τις μουσικές του – με ευφάνταστες ενορχηστρώσεις, λυρική διάθεση και ενέργεια. Τσίτα τα γκάζια!
    ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

    Κομμάτια σαν το εναρκτήριο ‘Στο δρόμο’, το μοναδικό αγγλόφωνο ‘Too much’ ή το ‘Ονειρεύεσαι’ θα μπορούσαν να βγάλουν το Maraveyas Ilegal και εκτός συνόρων.
    ΔΙΦΩΝΟ

    Ανακαλύψτε πόσο πηγαία η Κούβα και η Ισπανία σμίγουν με τα Βαλκάνια μέσα από τα τραγούδια ενός νέου τραγουδοποιού με ψυχή και χιούμορ.
    ΠΟΝΤΙΚΙ ART