ελληνική μουσική
    743 online   ·  210.832 μέλη

    Κυκλοφόρησε το CD του Χαράλαμπου Καρούσου

    musicnotes
    21.04.2008, 14:24
    Μπάμπης Καρούσος

    Πριν οι δείχτες σημάνουν εφτά

    Κυκλοφόρησε το CD του Χαράλαμπου Καρούσου με τίτλο: «Πριν οι δείχτες σημάνουν εφτά».
    Πρόκειται για μία συλλογή 15 έντεχνων ελληνικών τραγουδιών (μπαλάντες) με συνοδεία κλασικής κιθάρας, πιάνου και βιολοντσέλου. Προκλασσικά, κλασσικά αλλά και διακριτικά ροκ-μπλουζ μουσικά στοιχεία, σε συνδυασμό με την ελληνική μουσική παράδοση, συνθέτουν την πραγματικότητα αυτής της συλλογής, η οποία απευθύνεται σε όλους, κυρίως όμως σε όσους αγαπούν την καλή μουσική..
    Για την ολοκλήρωση του CD συνεργάσθηκαν με το δημιουργό οι: Μario Angelov (Πιάνο), Σολίστ και μέλος της Ορχήστρας της Ραδιοφωνίας της Σόφια, Rossen Balkanski (Κλασική Κιθάρα), Σολίστ , διδάσκει στην Μουσική Ακαδημία της Σόφια, Κremena Christova (Βιολοντσέλο), 1ο Βιολοντσέλο στη Νέα Συμφωνική Ορχήστρα της Σόφια και μέλος της Ορχήστρας της Ραδιοφωνίας της Σόφια. Φωνητικά: Silva Marinova, Regina Koitcheva, Vasil Hristov, Hristo Karagiozov.
    Ο Χαράλαμπος Καρούσος γεννήθηκε στη Λέρο Δωδ/σου. Είναι Διπλωματούχος Σύνθεσης, Καθηγητής Ανωτέρων Θεωρητικών της Ευρωπαϊκής Μουσικής, Πτυχιούχος Ελαφρού Τραγουδιού. Έχει γράψει μουσική για Συμφωνική ορχήστρα, μικρότερες Ορχήστρες, συνδυασμούς μουσικών οργάνων, σόλο όργανα, φωνές, μικτή χορωδία με ή χωρίς συνοδεία μουσικών οργάνων, μουσική για το θέατρο και πολλά έντεχνα τραγούδια.

    Διανομή «Μουσικό Ταχυδρομείο»
    Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας : Δήμητρα Αποστόλου
    pr@musicpost.gr
    www.myspace.com/mousikotaxidromio