ελληνική μουσική
    808 online   ·  210.833 μέλη

    Αλέξανδρος Κώνστας

    exismusic
    18.07.2008, 14:54

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ

    Cd single «ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ Σ’ΕΒΛΕΠΑ»

     

    Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών

     

    Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Κώνστα  στην οικογένεια της Exis MUSIC. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής γεννήθηκε στην Πλάκα ,  και έζησε τα παιδικά και μαθητικά του χρόνια στο Κολωνάκι.  Η πρώτη του επαφή με τη μουσική γίνεται στο δημοτικό σχολείο όπου συμμετείχε στη χορωδία ,ανακαλύπτοντας  οι δάσκαλοι του το ερμηνευτικό του χάρισμα. Παρακολούθησε χορωδιακά μαθήματα με καθηγητές τον Βαλεντίνο Πατρικίδη και την Μάρω Νικάκη,και στην συνέχεια με τον  Κωστή Κωνσταντάρα. Ξεκινάει παράλληλα μαθήματα κλασσικής κιθάρας και αρμονίου.

    Κατά το τελευταίο έτος των σπουδών του στη Νομική Σχολή Αθηνών στα 26 χρόνια του χάνει την όραση του, αλλά το γεγονός δεν τον καταβάλει για να εγκαταλείψει το τραγούδι.

    Σήμερα ο Αλέξανδρος Κώνστας είναι τελειόφοιτος Νομικής Αθηνών και κατέχει άδεια εξάσκησης δικηγορικού επαγγέλματος . Παράλληλα με τις σπουδές του στην Νομική παρακολούθησε μαθήματα στο Κέντρο φωνητικής αγωγής της Νάγιας Γεωργίου. Ακολουθούν εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές όπως :  «Τσάι στη Σαχάρα» , «liber Animus», «Στην σκιά του φεγγαριού», «Αν club», «Το μπαράκι του Βασίλη» κ.α

    Ως μέλος του Δικηγορικού συλλόγου εντάχθηκε στις μουσικές θεματικές ομάδες και τραγούδησε στο Ρεμπετάδικο «Απτάλικο» και  σε δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις  στο «REX».

    Ο Αλέξανδρος Κώνστας κάνει τώρα το ντεμπούτο του στην δισκογραφία με το cd single «Μακάρι να σ’έβλεπα» που κυκλοφορεί από την Exis MUSIC. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών , του οποίου είναι ενεργό μέλος.