ελληνική μουσική
    582 online   ·  210.848 μέλη

    Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Ησαϊας Ματιάμπα - C-Real

    anastantas
    13.10.2004, 17:28
    OΞΥΓΟΝΟ LIVE CLUB

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    Μαζί του: ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ — C-REAL

    ΈNA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ … ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ

    ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

    Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην πολύχρονη μουσική του πορεία έχει «τολμήσει» πολλές φορές να…ανοίξει καινούργιους χώρους ζωντανής μουσικής και να τους καθιερώσει. Στις πίσω σελίδες αυτής της περιπετειώδους πορείας του έχουμε να θυμηθούμε τουλάχιστον το «Αχ Μαρία», το «Κεντρί» και τη «Σφεντόνα», χώρους θρυλικούς που συνδυάσθηκαν με τη δική του πρόταση για έναν διαφορετικό κάθε φορά τρόπο ψυχαγωγίας.
    Ο Βασίλης επιμένει…για μια ακόμη φορά, χωρίς ίχνος κόπωσης παρά τη σχεδόν 35χρονη πορεία του στα LIVE, κάνοντας μια καινούργια αρχή από φέτος ξαναπροτείνει…
    Η πρότασή του έχει το όνομα ΟΞΥΓΟΝΟ και το είδος της διασκέδασης αλλάζει…
    Πρόκειται για ένα Live club, η σκηνή του οποίου αγκαλιάζει το κοινό, και το κοινό τη σκηνή, οι καθήμενοι στα τραπέζια είναι ισάριθμοι με εκείνους που προτιμούν το bar και οι ατμόσφαιρες που μπορούν να δημιουργηθούν είναι μοναδικές.
    Ο Βασίλης φέτος έχει το «Φρέσκο Χιόνι» στις δισκογραφικές του αποσκευές και μια διάθεση να ερωτοτροπήσει με τη μπαλάντα χωρίς να απατήσει και τις γνώριμες εντάσεις του.
    Ο Ησαΐας Ματιάμπα, μόλις στα 21 του, αγαπά τα καλά ελληνικά αλλά και ξένα τραγούδια, έχει τον προσωπικό του δίσκο «Λόγια Που Δεν Ξέχασα» και με το ξεχωριστό ταμπεραμέντο του επιθυμεί να ξεδιπλώσει το κέφι του προς όλες τις κατευθύνσεις.
    Οι C-REAL έχουν επιτυχία και αρέσουν, με τον Τάκη Δαμάσχη στις κιθάρες και τα πλήκτρα, τον Τάκη Ρετσινά στο μπάσο, την μοναδική Ειρήνη Δούκα στα φωνητικά και την μπάντα τους να υπόσχεται ιδιαίτερες ποπ και ροκ στιγμές.
    Η παρέα συμπληρώνεται με δύο σημαντικές νεώτερες παρουσίες, πολλά υποσχόμενες, την Τάνια Κικίδη και τον Γιάννη Κωνσταντινίδη που παίζει και κιθάρα και φυσικά την μπάντα του Βασίλη με την πολύτιμη συμβολή της.
    Φέτος στο ΟΞΥΓΟΝΟ o Βασίλης και η φρέσκια νεανική του πορεία δεσμεύονται για ένα πρόγραμμα απολύτως ψυχαγωγικό, χωρίς τυπική ώρα λήξης, σε ένα club που παίζει ζωντανή μουσική χωρίς τις γνωστές «συμβάσεις» των νυχτερινών μαγαζιών και με μια διάθεση απόλυτης ελευθερίας και πραγματικής επικοινωνίας πάνω και κάτω από τη σκηνή.
    Ένα πείραμα που αξίζει τον κόπο σε ένα πρόγραμμα χαρισμένο ή μάλλον…
    κερασμένο…

    Από Τετάρτη έως Σάββατο
    Ώρα έναρξης: 10.30
    Οξυγόνο Live
    Βούρβαχη & Κορυζή 4, Νέος Κόσμος
    (στην αρχή της Συγγρού-αριστερά)
    Τηλ: 210/9240740

    Τετάρτη και Πέμπτη σπουδαστικό εισιτήριο
    με ποτό στο μπαρ 10€







    anastantas
    24.11.2004, 14:38

    anastantas
    25.01.2005, 13:30
    Και οι καλλιτέχνες μπορούν
    να διασκεδάσουν “για πάρτι τους” καμιά φορά….

    Την προηγούμενη Τετάρτη το βράδυ στο ΟΞΥΓΟΝΟ live ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κάλεσε τους φίλους του από το χώρο του τραγουδιού και του θεάτρου να γνωρίσουν το νέο του στέκι και να περάσουν μια βραδιά παρέα. Από το σημείο αυτό και μετά όλα εξελίχθηκαν όπως πολύ σπάνια μπορεί να συμβεί πια. Σε μια ατέλειωτη γιορτή του τραγουδιού.

    Ο Βασίλης στο πρώτο τέταρτο κάλεσε τη Χάρις Αλεξίου να τραγουδήσουν μαζί το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη και του Οδυσσέα Ιωάννου “Οι Μέρες που Δικάζουν”, όπως το έχουν τραγουδήσει μαζί στον τελευταίο δίσκο του Βασίλη, “Φρέσκο Χιόνι”. Εκείνη όχι απλά ανταποκρίθηκε αλλά έσπευσε επί σκηνής για το μοναδικό στιγμιότυπο.

    Τη συνέχεια τη φαντάζεστε…
    Ο Θάνος Μικρούτσικος στο πιάνο και ο Βασίλης δίπλα του ταξίδεψαν στο “Σταυρό του Νότου” και ξαφνικά ο Γιάννης Πάριος επί σκηνής ομολόγησε τραγουδώντας πως “Η Αγάπη Είναι Ζάλη”. Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ευρυδίκη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μανώλης Φάμελλος, o Χριστόφορος Κροκίδης και πολλοί άλλοι γιόρτασαν με τον Βασίλη τραγουδώντας.

    Στην πλατεία το ελληνικό θέατρο εν χορώ να τραγουδάει και να χορεύει μέχρι το πρωί.

    Ήταν εκεί χθες το βράδυ: η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος, ο Θάνος Μικρούτσικος, η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιώργος Ανδρέου, ο Μανώλλης Φάμελλος, η Ευρυδίκη, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Φιλαρέτη Κομνηνού, η Σοφία Αλιμπέρτη, η ¶ννα Παναγιωτοπούλου, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Ελένη Ράντου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δάνης Κατρανίδης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Στάθης Δρογώσης, ο Μάνος Πυροβολάκης, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Ηλίας Μπενέτος, η Μυρτώ Κοντοβά και πολλοί πολλοί φίλοι.

    anastantas
    25.01.2005, 13:41





    anastantas
    25.01.2005, 13:47




    XeniaRodo
    25.01.2005, 16:59
    Ω! πολυ ωραίες και ενδιαφέρουσες φωτογραφίες!
    Mπράβο!!!
    εσυ τις εβγαλες anastantas?
    anastantas
    09.03.2005, 14:11
    OΞΥΓΟΝΟ LIVE CLUB

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    Μαζί του: ο ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ

    Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ


    Ξεκίνησαν στις αρχές Νοεμβρίου κι έχοντας πραγματοποιήσει ήδη ένα ρεκόρ παραστάσεων που εισέπραξε την θερμότατη υποδοχή του αθηναϊκού κοινού ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Ησαΐας Ματιάμπα μπαίνουν με τον ίδιο αμείωτο ενθουσιασμό σε έναν τελευταίο κύκλο εμφανίσεων με ένα πρόγραμμα ανανεωμένο και πάντα άναρχο!
    Ο Βασίλης φέτος έχει το «Φρέσκο Χιόνι» στις δισκογραφικές του αποσκευές και μια διάθεση να ερωτοτροπήσει με τη μπαλάντα χωρίς να απατήσει και τις γνώριμες εντάσεις του.
    Ο Ησαΐας Ματιάμπα, μόλις στα 21 του, αγαπά τα καλά ελληνικά αλλά και ξένα τραγούδια, έχει τον προσωπικό του δίσκο «Λόγια Που Δεν Ξέχασα» και με το ξεχωριστό ταμπεραμέντο του επιθυμεί να ξεδιπλώσει το κέφι του προς όλες τις κατευθύνσεις.
    Η παρέα συμπληρώνεται με τρεις σημαντικές νεώτερες παρουσίες, πολλά υποσχόμενες, την Τάνια Κικίδη, τον Γιάννη Κωνσταντινίδη που παίζει και κιθάρα και την Γεωργία Νταγάκη που παίζει και λύρα. Μαζί τους φυσικά και η μπάντα του Βασίλη με την πολύτιμη συμβολή της.
    Στο ΟΞΥΓΟΝΟ o Βασίλης και η φρέσκια νεανική του παρέα δεσμεύονται για ένα πρόγραμμα απολύτως ψυχαγωγικό, χωρίς τυπική ώρα λήξης, σε ένα club που παίζει ζωντανή μουσική χωρίς τις γνωστές «συμβάσεις» των νυχτερινών μαγαζιών και με μια διάθεση απόλυτης ελευθερίας και πραγματικής επικοινωνίας πάνω και κάτω από τη σκηνή.
    Ένα πείραμα που αξίζει τον κόπο σε ένα πρόγραμμα χαρισμένο ή μάλλον…
    κερασμένο…


    Από Πέμπτη έως Σάββατο
    Οξυγόνο Live Τηλ: 210/9240740
    Βούρβαχη & Κορυζή 4, Νέος Κόσμος (μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού)

    Ώρα έναρξης: 10.30
    Σπουδαστικό εισιτήριο (με ποτό στο μπαρ 10 €
    anastantas
    09.03.2005, 14:12
    Ησαϊας Ματιάμπα - επίσημη ιστοσελίδα