ελληνική μουσική
    774 online   ·  210.833 μέλη
    ExploitedAnarchy
    07.09.2008, 00:54

    εχω δει οτι γινονται συνεντυξεις στο σιτε.οκ.αλλα δεν καταλαβα γιατι δεν σε αφηνουν εδω στο musicheaven να κανεις συνεντευξη μεσω τηλεφωνου,ενω γινετε σε πολλα μεγαλα σιτε,περιοδικα κτλ.Εχω ακουσει μια περιπτωση απο εναν φιλο μου εδω μεσα(ακομη δεν λεμε ονομα,μονο αν θελει ο ιδιος θα μπει και θα το πει).Δλδ αν καποιος μπορουσε να παρει συνεντευξη τηλεφωνικος απο ενα μεγαλο ονομα γνωστο παγκοσμιος,θα το αποριπταμε?επειδη εγινε μεσω τηεφωνου?Βασικα θα ιθελα να μαθω το γιατι δεν επιτρεπετε μεσω τηλεφωνου.Ευχαριστω.


    jorge
    07.09.2008, 23:03

    Σκοπός του site δεν είναι να γεμίζει με συνεντεύξεις.

    Σκοπός είναι να φέρνει κοντά τα μέλη με τους καλλιτέχνες, δια της φυσικής οδού. Τα μέλη που παίρνουν μια συνέντευξη δεν πληρώνονται, επομένως προσπαθούμε να τους φέρουμε κοντά με τον καλλιτέχνη που θαυμάζουν, να έχουν κάτι να θυμούνται.

    Και επιπλέον επιθυμούμε ο καλλιτέχνης να τιμά τα μέλη που δίνουν οικιοθελώς τον κόπο τους, με το να μπορέσει να τους αφιερώσει λίγο από τον χρόνο του, να τους υπογράψει μια αφιέρωση ή να τους τραγουδήσει ζωντανά κάποιο τραγούδι.

    Μπορεί με το συγκεκριμένο σκεπτικό, αντί για 40 συνεντεύξεις το χρόνο να έχουμε 10, όμως πρόκειται για συνεντεύξεις αληθινές, με όλη τη σημασία της λέξης.

    ΥΓ. Εννοείται πως ο οποιοσδήποτε, πριν κάνει κάποια κίνηση για συνέντευξη, πρέπει να έρχεται σε επαφή με το MusicHeaven για να πάρει το ΟΚ.