ελληνική μουσική
    681 online   ·  210.851 μέλη

    ΔΤ: Γιώργος Δημητριάδης στο In Vivo

    jorge
    01.11.2004, 23:39
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
    unplugged στο ‘IN VIVO’
    Πέμ. 11, Παρ. 12, Σάβ. 13 Νοεμβρίου 2004


    Ο Γιώργος Δημητριάδης παρουσιάζει unplugged τα τραγούδια του το τριήμερο 11, 12 και 13 Νοεμβρίου στο In Vivo, το νέο ζεστό blues-jazz-rock Cafι & Club στα Εξάρχεια (Χαρ. Τρικούπη & Μεθώνης).

    Ο Γιώργος Δημητριάδης θα παρουσιάσει όλες τις επιτυχίες των προηγούμενων άλμπουμ του, όπως τα «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», «Ξύπνα φτάσαμε», «Όσα μου ’χεις χαρίσει», «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου» κ.ά αλλά και τα τραγούδια του τελευταίου δίσκου του «Παράξενη εποχή» που αγαπήθηκαν, μεταξύ των οποίων το ομότιτλο, «Της καρδιάς σου ο βασιλιάς», «Ενάντια στη φύση», τη διασκευή στο τραγούδι του Γ. Ρωμανού «Η αγάπη μας κοιμάται στα νερά» κ.ά.

    Φυσικά, δεν νοείται live Γ. Δημητριάδη χωρίς διασκευές από την ξένη ροκ σκηνή, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν την πορεία του. Τραγούδια που ο ίδιος αγαπά, τραγούδια που διαμόρφωσαν την ροκ κουλτούρα του, τραγούδια που το κοινό του περιμένει οπωσδήποτε από αυτόν να παίξει, ερμηνεύοντάς τα με τον μοναδικό του τρόπο.

    Δεν θα λείψουν ούτε οι καλεσμένοι: μαζί με τον Γιώργο Δημητριάδη, την Παρασκευή θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σκιαδαρέση ενώ το Σάββατο ο Μανώλης Φάμελλος.


    Ώρα έναρξης: 10:30μμ


    In Vivo Χαρ. Τρικούπη 79 & Μεθώνης, τηλ. 210-3822103