ελληνική μουσική
    847 online   ·  210.833 μέλη

    η Ελένη Πέτα στο 'Μετρό'

    krios80
    26.11.2008, 18:42

    Η Ελένη Πέτα Unplugged
    Στο ΜΕΤΡΟ
    Από τις 27 Νοεμβρίου
    Και κάθε Πέμπτη

     
    Την Ελένη Πέτα μαζί με τρεις σπουδαίους μουσικούς, θα συναντήσουμε στο ΜΕΤΡΟ από την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη, οι οποίοι θα χρωματίσουν με ακουστικό τρόπο τα τραγούδια, θα παρουσιάσουν τη νέα της δισκογραφική δουλειά, θα διασκευάσουν τραγούδια απ’ την παλαιότερη δισκογραφία της, καθώς και απ’ την Ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή.
    Η Ελένη Πέτα δοκιμάζεται διαρκώς σε καινούργια ακούσματα που διευρύνουν το μουσικό της ρεπερτόριο αναδεικνύοντας κάθε φορά με ξεχωριστό τρόπο τις φωνητικές της δυνατότητες και κατορθώνει να μας καταπλήξει για άλλη μια φορά με την ερμηνεία της.

    Οι μουσικοί που τη συνοδεύουν είναι οι :
    Κωνσταντίνος Κατωμέρης - πιάνο, ενορχηστρώσεις, φωνητικά
    Γιώργος Μπεχλιβάνογλου - ηλεκτρική, ακουστική, κλασσική κιθάρα
    Μιχάλης Πορφύρης - βιολοντσέλο

    Το καινούργιο cd της Ελένης Πέτα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του και αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα! Το album θα περιέχει 12 μελωδικά τραγούδια, που σε παρασύρουν στην διάθεση που εκπέμπουν, στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Τραγούδια δυνατά που θα έρθουν για να τα αγαπήσουμε και να τα τραγουδήσουμε με την πρώτη ακρόαση. Οι συντελεστές του άλμπουμ είναι οι: Μυρτώ Κοντοβά, Ελεάνα Βραχάλη, Γιώργος Γκίνης, Μαρίνα Δημήτρουλα, Γιώργος Μπουσούνης, Θοδωρής Οικονόμου, Κίτρινα Ποδήλατα, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Κατωμέρης.

    ΜΕΤΡΟ
    Κάλβου 83 & Γκύζη
    Τηλ. 210-6461980/210-6439089
    Ώρα έναρξης:21.30  μμ
    Τιμή εισόδου 15 €

     

    www.myspace.com/elenipeta

     


     

     

    [ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : krios80 στις 26-11-2008 18:57 ]


    επισυναπτόμενα: EleniPeta_afissa_sponsorsdown.jpg