ελληνική μουσική
    806 online   ·  210.833 μέλη

    Ο Κωνσταντίνος Βήτα στον Σταυρό του Νότου (κεντρική σκηνή)

    tranzistoraki
    08.01.2009, 03:04

    Κωνσταντίνος Βήτα @ Σταυρός Του Νότου, Αθήνα

    Κεντρική Σκηνή
    Δευτέρα- Τρίτη, για 4 διήμερα

    Έναρξη: Δευτέρα 26, Ιανουαρίου


    …κάθε επιθυμία μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αν το θες πολύ.
    Εμείς το θέλαμε πάρα πολύ και ο Κωνσταντίνος Βήτα θα βρεθεί για τέσσερα διήμερα στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, από τις 26 Ιανουαρίου!

    Ο Κωνσταντίνος Βήτα το 1992 , ίδρυσε το θρυλικό σχήμα των Στέρεο Νόβα και μετά τη διάλυση του, ο ίδιος δραστηριοποιήθηκε δισκογραφικά κάνοντας προσωπικά άλμπουμ αλλά και έργα για τον κινηματογράφο, το θέατρο και τον χορό, με κοινό παρανομαστή την υψηλή αισθητική και την εξέλιξη.

    Με 17 χρόνια δημιουργίας και την αμείωτη διάθεση για το καινούργιο, στις 26 Ιανουαρίου και για τέσσερα διήμερα, ο Κωνσταντίνος Βήτα θα παρουσιάσει στον Σταυρό του Νότου κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ! Τι είναι αυτό;
    Θα εμφανιστεί με μια ροκ μπάντα που φτιάχτηκε ειδικά γι αυτές τις συναυλίες, τους handy park ,μουσικούς από διάφορες εναλλακτικές μπάντες της Αθήνας όπως τους gad, Elica,και άλλες. H συναυλία είναι χωρισμένη σε 2 μέρη, ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα κι ένα σετ με τους handy park.
    Οι συναυλίες στο Σταυρό του Νότου θα περιέχουν μουσική από όλη την δισκογραφία του Κ. ΒΗΤΑ.

    Οι πρόβες τους έχουν ξεκινήσει απ’ τον Σεπτέμβριο...Αυτό και μόνο λέει πολλά!


    Σταυρός του Νότου, Κεντρική Σκηνή: Κωνσταντίνος Βήτα από Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα & Τρίτη. Ώρα έναρξης: 22.00.